آره کیفیت بیشتره ولی با هک و با افزایش صدا بهترهم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آره کیفیت بیشتره ولی با هک و با افزایش صدا بهترهم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکن کیفیت 960 از 990 پایین تر باشه من تقویت صدا رو روی p1 هم انجام دادم کیقیتش مثل 990 بود کلا UIQ3 کیفیت هنسفریش بالاست به احتمال زیاد
سلام دوستان...من میخوام یه گوشی w960 بگیرم ..دوستانی که الان دارند راضی هستند از این گوشی..الان خودم w950 دارم و اینو به خاطر دوربینش و 4 گیگ حافظه بیشتر و wifi و هدست بلوتوث میخوام بگیرم..
ممنونم نظرتون رو بگید..مرسی
سلام آقای capitan black
من حدود 1 ماهه که گوشی w960i رو خریدم و هر روز که میگذره بیشتر ازش خوشم میاد همه چیزش عالیه
حتما بهت توصیه میکنم تو اتنخابت شک نکن
از هر نظر w960 گوشی عالی هست:20:
یک دبیلو 960 کار کرده خیلی تمیز خونگی دست کسی ندادم روش خط بندازنن
بفروش میره
205000 تومن زیاد باهاش عکس ننداختم
خونگی خونگی
مرسی دوست عزیز...حالا این هدست بلوتوث هم روش میدن یا فروشنده ها برش میدارن.؟...یه جا خوندم که بر میدارن !
این دیگه بستگی به شانستون داره چه مغازه ای برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب با کودوم گارانتی بهتره؟..
دوست عزیز بدون گارانتی بگیر
گارانتی تو ایران یعنی صفر
نقل قول:
دوست عزیز کدوم شهر هستی ؟؟ میشه چند تا عکس از گوشیت بزاری اگه تمیز باشه ازت میخرمش...
میتونی باهم ارتباط داشته باشی و عکس هات رو به این آدرس بفرستی.کد:Info@ecomputer.ir
اگه با گارانتی اصلی (کامتل) بگیری خیالت راحت میشه درسته پول بیشتری میدی ولی گوشی رو بیمه کردی..نقل قول:
گوشی من مشکل نرم افزاری پیدا کرد ولی بدون گارانتی خریده بودم:41:
البته مشخص نیست واقعا گارانتی کاری انجام میده یا نه ولی از هیچی بهتره..:46:
دوستان آپدیت جدید باسه w960 نیومده ؟
نه دیگه نمیاد.نقل قول:
دوستان آپدیت جدید باسه w960 نیومده ؟
Uiq تعطیل شد.ساپورت نمیشه دیگه.
ای بابا یعنی دیگه سونی اریکسون uiq تولید نمیکنه ؟
نه تموم شدنقل قول:
ای بابا یعنی دیگه سونی اریکسون uiq تولید نمیکنه ؟
دوستان من با gprs ایرانسل و با w960 که میخوام بیام و فرومها رو ببینم این تبلیغات نمایش داده نمیشه
میخوام بدونم روی w960 هم مثل کامپیوتر فلش پلیر نصب میشه تا بتونه فایلهای فلش رو نشون بده ؟
اگه میشه لینک و اسم برنامه رو لطف کنید .
متشکر
باید گوشی هک بشه تا این قابلیت رو پیدا کنه.
سلام p990 فیلمهای youtube رو پخش نمی کنه آیا p960 هم همین مشکل رو داره؟
حامد جان گوشیم هک شدهنقل قول:
چکار باید بکنم ؟ :11:
دوست عزیز P960 نه و w960 بعد هم جواب شما نه هستش چون هنوز رو گوشیهای سونی اریکسن نمیشه یو توب رو باز کرد حتی با X1:11:نقل قول:
ولی با برنامه core player 1.30 میشه.نقل قول:
سلام p990 فیلمهای youtube رو پخش نمی کنه آیا p960 هم همین مشکل رو داره؟
فرمت flv رو اجرا میکنه.
راستش من گوشیم رو ک نکردم ولی توی بخش هک uiq3 فکر کنم تمامی هک ها رو دسته بندی کرده باشن.اونجا پیدا میشهنقل قول:
حامد جان گوشیم هک شده
چکار باید بکنم ؟
w960 من ديگه دليور نميزنه
چيكارش كنم؟البته تو باكس سندهام 3000تايي اس ام اس هست ك نميخام پاك بشه.تو رو خدا كمك كنيد
تنظیمات مسیج رو دستکاری کردی حتما و تیک مربوط به دلیوری رو برداشتی.
نه تيكش زدم درسته.گفتم شايد واسه كساي ديگه هم چنين اتفاقي افتاده باشه و بلد باشن درستش كنننقل قول:
سلام .تو p1 که اینجوری مشکلش حل میشهنقل قول:
مسیر زیر رو برو :
control panel -> device -> sounds & alerts -> message alerts
تیک مربوط به display notification رو اگه غیر فعاله فعال کنید
آقایون من می خوام خر شم p1 رو بدم w960 بگیرم
به نظر شما کار عاقلانه ایه ؟
فرقش با p1 چیه ؟
درست نشد)):نقل قول:
سلامنقل قول:
برادر من اين كه ربطي به اين مورد نداشت...
از اين مسير برو:
messeging--->more-->settings-->SMS account
تيك اول مربوط به دليوري هست و دومي مربوط به پيغامي كه نشون ميده.يعني اگه ميخواي پيغام بده كه مثلا فلان مسيج به فلاني رسيد تيك بزن و اگه فقط ميخواي ويبره بزنه و پيغام نده تيك نزن.
موفق باشي.
اگه بتوني به قيمت خوب بفروشي آره كار عاقلانه اي ميتونه باشه(بستگي داره چقدر از P1 خوشت مياد يا اينكه از W960 بدت مياد)نقل قول:
اما اگه خيلي ضرر ميكني اصلا كار عاقلانه اي نيست.
شايد تنها فرقشون كه قابل رفع نيست كيبورد كامل P1 باشه كه 960 نداره.همين.
موفق باشي.
اگه بتونم گوشیمو 200 بفروشم خوبه ؟نقل قول:
w960 رو قرار شده یکی با هندزفری بلوتوث 250 واسم بیاره
با سلام
دوستان متاسفانه كيفيت عكس برداري گوشي w960 اصلا در مقابل با گوشي هاي 3.2 مگا پيكسل ديگر خوب نيست و تركيب رنگ ان بسيار پايين و مات ميباشد!
ايا راه حلي براي بالا بردن كيفيت عكس برداريدر اين گوشي موجود ميباشد؟
در شمن با هك گوشي براي دوربين كيفييت بالا ميرود؟
گوشي هم با اخرين فيرمور اپديت شده است.
موفق باشيد
هک فکر کنم داشته باشه.
آره اگه بتونی این قیمت بفروشی خوبه...نقل قول:
جسارته کسی میدونه این تنظیمات پروفایلها تو w960 کجاست؟؟مثلا میخوام پروفایل silent رو زماندار کنم که بعد مدتی به کار بیفته یا موقعی رو silent هست بازم صدای آلارمش بیاد
ممنون راهنماییم کنید آخه تا حالا uiq نداشتم
جسارته من تا حالا uiq نداشتم تنظیمات پروفایل این w960 کجاست؟نمیشه کاریش کرد که موقعی رو silent هست آلارمش صدا بده؟
ممنون اگه جواب بدید
سلام به دوستان
من 10 روز قبل w960 گرفتم آیا باید گوشیم رو آپدیت کنم؟
برای نصب برنامه باید برنامه رو روی phone memory نصب کرد یا مموری 8 گیگ؟
بخش پروفایل گوشی کجاست؟
بالا ستاره
چپ چپ ستاره
چپ ستاره
این منو مخفی گوشی
w960 پروفایل نداره ولی سایلنت کردنش خیلی راحته دکمه # رو نگه داری سایلنت میشه و دیگه هیچ صدایی ازش در نمیاد. برای اینکه آلارمش صدا بده تنها راهش اینه که صدای زنگشو اینارو کم کنی و فقط صدای آلارمشو ببری بالانقل قول:
سلام دوستان....میگم که من شندیم میگن این گوشی خیلی هنگ میکنه...راسته؟؟؟؟
ارزش داره من این گوشیو با جی 900 عوض کنم یا نه؟؟؟
ممنون
سلام دوستان من جديدا يك w960i به قيمت 170 تومن خريدم ....
الان هم phone lock رو يادم رفته !!!!
كدي نيست كه بشه ياهاش از phone lock گذشت يا پاكش كرد؟؟؟
ممنون