ممنون.ولی امین اگه می شه یه عکس تو این مایه ها برام پیدا کن(مخصوصا روبه رو)
کد:http://www.artyfactory.com/portraits/images/proportions_of_a_head_4.gif
Printable View
ممنون.ولی امین اگه می شه یه عکس تو این مایه ها برام پیدا کن(مخصوصا روبه رو)
کد:http://www.artyfactory.com/portraits/images/proportions_of_a_head_4.gif
نقل قول:
پویا عکس فقط از صورت باشه؟
اینجوری خوبه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره این عکس خیلی خوبه
از بدن هم باشه که عالیه
ممنون
نقل قول:
آقا پویان اگه بهش بگیم ناروتو پفکی بهتره چون موهاش مثل پشک زرده:16:
نقل قول:
اگه همین عکسو بدون شارینگان میخوای بیا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پویا ببخشی دیگه زیاد عکس گذاشتم ول اینم برای پشت صفحه عکس شاید خوب باشه:
پویا ببخشی عکس از بدنش پیدا نمیشه:41:
البته میشه ولی نه در این کیفیت مثل همونایی که تو پست دوم گذاشتم:20:
دوستان من باید به کی قسم بخورم که ایتاچی از همه قوی تره ؟
ناروتو بدبخت که باید همیشه یکی بیاد خراب کاری هاشو جمع و جور کنه :دی در ضمن کی میگه ناروتو تا حالا شکست نخورده ؟ اون جنگی که با خانوم سوسکه کرد رو مگه نباخت ؟
اینم که ایتاچی فوت کرد .... باور کنید 1% میخواست واقعا با خانوم سوسکه بجنگه عمرا کشته میشد :27:
استاد خانم س (کاکاشی) رو که در اولین حضورش با کاکاشی صلواتی کرد :27: (
تسوکومی جزئ قوی ترین جوتسو های ایتاچی است.حریف را به دنیای دیگری می فرستد که در ان دنیا استفاده کننده ی این جوتسو می تواند زمان و مکان را مشخص کند ) شارینگانش هم که قابل مقایسه با ساسوکه نیست:21:
بعد در مورد کیسامه گفتید .... میشه یک جنگی رو بگی که کیسامه در اون باخته باشه ؟ :21: مثل این که یادتون رفته او جرئ از ۷ شینوبی شمشیر دار از کیری گاکوره است.:27:
براتون در پست بعد مقداری در مورد مرگ ایتاچی میگم ....
بعد از این که ساسوکه بر علیه ی برادرش در جنگ برنده شد( با نامردی ) و ایتاچی مرد ساسوکه در یک غار بیدار شد.در ان جا ناگهان توبی از داخل یک سایه بیرون امد و ماسکش را طوری باز کرد که شارینگان او معلوم می شد. ساسوکه به ان شارینگان نگاه کرد و ناگهان خون از داخل چشم هایش امد.مانکگیو شارینگان ساسوکه ازاد شد و او در همان لحظه به طور ناخواسته اماترازو را بر روی مادارا استفاده کرد و مادارا را سوزاند که همان جا به زمین خورد و ماسک او افتاد.این اخرین کمکی که ایتاچی به ساسوکه کرد(ازاد کردن مانکگیو شارینگان او).هر دفعه که مادارا با شارینگانش در چشم های ساسوکه نگاه می کرد ساسوکه نا خواسته اماترازو را استفاده می کند. پس از این که او سریع اتش را خاموش کرد مادارا ماسکش را پوشید و برای ساسوکه توضیح داد که اخرین کار ایتاچی این بوده است که مانکگیو شارینگانش را همراه با کلیه ی جوتسو هایی که او می توانست استفاده کند را به ساسوکه داده است. مادارا به ساسوکه می گوید که ایتاچی می خواسته کونوها را مخصوصا ساسوکه حفاظت کند.و او می گوید که در کشتن خانواده ی اوشیا به ایتاچی کمک کرده است.و بعد با ساسوکه گفت که ایتاچی به دستور هوکاگه ی سوم خانواده ی اوشیا را از بین برده است چون که ان ها می خواستند یک انقلاب بر علیه کونوها انجام دهند.او می گوید که ایتاچی از همان اول یک جاسوس کونوها بوده است و او می گوید که برادرش چشم هایش را به او ازادانه داده است تا از خانواده مراقبت کند. در یک گفتگو با کیسامه که توبی خود را به عنوان مادارا نشان می دهد و به کیسامه حتی صورتش هم نشان می دهد کیسامه به او میزو کاگه می گوید.
باور کنید ایتاچی دلش برای ساسوکه میسوخته ... اگه این طور نبود اصلااون طوری با ساسوکه جنگ نمیکرد ....
اونم از کمکی که به ساسوکه کرده !!!!!!!
منتظر جواب هاتون هستم : د ی
just ITACH / GAARA / KISAME
جناب pooya.king ما آخرش نفهميديم شما طرف كي هستين.
يه بار ميگين از ناروتو بيشتر از سوسكه خوشتون مياد اونوقت ميان هي ازش ايراد ميگيرين.
ببينين اگه آكاتسوكي (منظورم بيشتر رو توبي يا همون مادارا هست) نميتونستن ناروتو رو شكست بدن كه اين همه خودشونو معطل نميكردن.ناروتو از وقتي كه اون وزغ كه استاد جيرايا بود استادش شد خيلي خيلي قويتر شد وگرنه قبل از اون راحت ميتونستن ناروتو رو بگيرن منتها فرصتي گيرشون نميومد.تازه پينم كه فقط بخاطر اينكه ناروتو رو بگيره اومد به كونو ها حمله كرد چون نميدونست ناروتو اينقدر قوي شده.
مادارا كه قبلا با روباه 9 دم رفيق بوده پس حتما ميتونه كنترلش بكنه.تازه تو قسمت اول ناروتو شيپودن هم روباه به سوسكه ميگه كه من فقط قدرتمو به اوچيها مادارا ميدم.
خوب ناروتو الان قوي شده ولي قبلا كه ضعيف بود هم با نامردي حريفاشو شكست ميداد؟؟؟؟
بازم نميشه كار ساسوكه رو توجيح كرد.اون موقع كه از ناروتو قوي تر بود.
جناب error_dark اون كه مال اولاي بزرگساليشونه.قبول دارم كه اونموقع ناروتو هنوز خيلي ضعيف بود.
ولي از وقتي فهميد پين استاد خودش و ناروتو يعني جيرايا رو كشت و رفت شاگرد اون وزق شد خيلي خيلي قويتر شد.
حتي تو مانگا دو هفته پيش هم زتسو به ساسوكه گفت كه الان ناروتو خيلي از تو قوي تر شده.اون پسره آبكيه هم شاخ در آورد وقتي فهميد ناروتو تنهايي پين رو شكست داده:
راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000194982/15.jpg
منم كه حامدم كوچيك شما.
و اما شما جناب O M I D من كي گفتم ناروتو شكست نخورده؟؟؟يا اينكه شكست ناپذيره؟؟؟
در اينكه ايتاچي خيلي قوي بود شكي نيست ولي خودتون جواب خودتونو دادين كه گفتين چقدر راحت توبي تونست از دست آماتراسويي كه سوسكه از ايتاچي به ارث برده بود خلاص بشه.همون موقع به سوسكه گفت كه ايتاچي اين كار رو برنامه ريزي كرده بود و مي خواست من رو بوسيله تو نابود بكنه و يا اينكه از من دورت نگه داره.(يه جا هم با خودش ميگه خوب كه يه سري تكنيكارو يادش نداده بودم وگرنه الان مرده بودم.)
تازه اين نكته رو هم جا انداختين كه توبي به سوسكه ميگه كه منم اون شبي كه خاندان اوچيها نابود شد به ايتاچي كمك كردم و اينكه خيلي از تكنيكا رو بهش ياد دادم و يجورايي استادش بودم.
تازه اگه نميدونين بدونين كه ايتاچي يه مقدار از قدرت يا تكنيك خودش رو هم به ناروتو منتقل كرد و بهش گفت اميدوارم هيچوقت مجبور نشي ازش استفاده كني.
حالا براي شما ثابت شد كه حداقل يه نفر قوي تر از ايتاچي هنوز وجود داره؟؟؟
تمام چيزايي رو كه گفتين من همون موقع يعني تقريبا 1 سال و سه ماه پيش كه مانگاش اومد فهميدم.مانگا شماره 397 كه من فارسيشو دان كردم كه كامل بفهمم توبي چي بهش گفت.
در مورد كيسامه من فقط گفتم كه چطور شما از يه كوسه خوشتون مياد؟؟؟
والا كيسامه جنگهاي زيادي نكرده در واقع ميتونم بگم اصلا جنگ درست و حسابي تا حالا نداشته كه بخواد پيروز بشه يا شكست بخوره.
فقط اونجايي كه با استفاده از بدن يكي ديگه با لي و تن تن و نجي و گاي جنگيد رو يادتونه كه گاي چطوري ماهيه سرخ كردش كرد؟؟؟(البته نميشه اون مبارزه رو هم درست و حسابي فرض كرد ولي بالاخره شكس خورد)
با اين چيزايي هم كه گفتين 100 درصد موافقم(قابل توجه جناب error_dark و pooya.king):
اینم که ایتاچی فوت کرد .... باور کنید 1% میخواست واقعا با خانوم سوسکه بجنگه عمرا کشته میشد
اينم اضافه كنيد كه مريض بود.
باور کنید ایتاچی دلش برای ساسوکه میسوخته ... اگه این طور نبود اصلااون طوری با ساسوکه جنگ نمیکرد ....
اونم از کمکی که به ساسوکه کرده !!!!!!!
اينو هم بگيد كه اگه مخواست ساسوكه رو شكست بده با همون تكنيك تسوکومی ميتونست سه سوته ترتيبشو بده.ولي فقط از حمله هاي سوسكه با اين تكنيك دفاع ميكرد.
اين تكنيك واقعا جزو بهترين تكنيكاي داستان بوده تا حالا.من در كل از ايتاچي خيلي بيشتر از سوسكه خوشم مياد.لا اقل مثل برادرش سوسول و از خود راضي نبود و يجورايي وقار داشت.
راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟
منم كه حامدم كوچيك شما.
اختیار داری آقا حامد منو هر جور که دوست داری صدا بزن :31:
راستی تایپک طرفداران ساسوکه جون داره کم کم راه میوفته:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329612
نقل قول:
ببین آقا امید ساسوکه یه پسره.:8:
در ضمن ایتاچی دفاع میکرد به خاطر این که موقعیت حمله نداشت:5:
شمیرش کیسامه هم قد خودشه:18: اما به کارش میاد:20:
پس قبول کردید که ایتاچی از همه قوی تره ؟
خیلی تایپیک داغ شده : د ی
اول ج سوالات حامد ....
من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....نقل قول:
حالا براي شما ثابت شد كه حداقل يه نفر قوي تر از ايتاچي هنوز وجود داره؟؟؟
خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!نقل قول:
فقط اونجايي كه با استفاده از بدن يكي ديگه با لي و تن تن و نجي و گاي جنگيد رو يادتونه كه گاي چطوري ماهيه سرخ كردش كرد؟؟؟(البته نميشه اون مبارزه رو هم درست و حسابي فرض كرد ولي بالاخره شكس خورد)
واقعا پسره ؟؟؟؟؟ : د ینقل قول:
ساسوکه یه پسره
تو چیکار به اندازش داری ؟! فنون و قدرتشو بچسب ..............نقل قول:
پس قبول كردين كه قويترين نيست.نقل قول:
من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....
از سوسكه خانوم(ايول آقا اميد خوشم اومد خانومشم كردين دي:) كه 100 درصد قويتره.از ناروتو هم چون مبارزه درست و حسابي نكردن نميشه گفت چون الان ناروتو از سوسكه خانومم قويتر شده.ولي من بازم ميگم ايتاچي ميتونست ناروتو رو هم شكست بده آدم بايد حق رو بگه ديگه نه مثل بعضيا تعصبي جواب بده دي:
ولي اينم مطمئنم كه ايتاچي يجورايي ناروتو رو بخاطر اينكه دوست سوسكه بود دوستش داشت و زياد بهش سخت نميگرفت.
درسته نميشه اينو يه جنگ درست و حسابي فرض كرد.ولي من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.(با توجه به تكنيكايي كه از هر 3 تاشون ديدم وگرنه ممكنه كيسامه هنوز چيزاي زيادي تو آستين داشته باشه.)نقل قول:
خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!
اينو خوب اومدين.دي:نقل قول:
واقعا پسره ؟؟؟؟؟
البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)
پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .نقل قول:
پس قبول كردين كه قويترين نيست.
2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .نقل قول:
من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.
در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......
آقا حامد.آره من از ناروتو بیشتر از ساسکه خوشم میاد(چون بقول خودت با مرام هست و ...) اما از اینکه شما می گی سوسکه خیلی بدم میاد لطفا اینجوری طرفداران رو ناراحت نکن.من ناروتو و ساسکه رو مثل دانته و ویرجیل دوست دارم(دو شخصیت بسیار پرطرفدار بازی Devil may cry 3)
من از وقتی که ساسکه تونست اروچیمارو رو بکشه از این انیمه بدم اومد.چون اروچیمارو که کم آدمی نیست!ایشون هکاگه ی چهارم رو از پا در آورد.کسی که فن احظار روح بلده مگه میشه اینهمه راحت نابود بشه! البته می دونم بعد از جنگ با هوکاگه اروچیمارو خیلی اوزاش وخیم شد ولی بعد از این همه مدت قاعدتا باید دوباره سالم می شد
متاسفانه این Anime خیلی ایراد داره این که یکی از هزاران ایراد بود
خوب پس ساسوکه شد خانوم من قبول ندارم اما شما به اون بگین خانوم هرچی باشه ایتاچی رو 2 لقمه حرونم میکنه :31:و اوتوران رو هم به طوره کلی حروم میکنه به دلیل تلخ بودن گوشت جانور میاره بالا:2:بعد باهاش چه کارا میکنه:20:
نقل قول:
خوب شد گفتین جنگ باید عادلانه باشه ساسوری هم 2 VS 1 اگه نه همشونو حروم میکرد
نقل قول:
اوتوران به هیچ وجع دوست ساسوکه نیست ساسوکه اونو به انسان حساب نمیکنه:27:
اينو خوب اومدين.دي:
البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)[/quote]
ببین حامد ساسوکه هم انسانه هم پسره اینایی که شما میگین همش لغب اوتوران هست:27:
دوستان هر جا دیدن که من نوشتم زرده منضورم همون اوتوران(ناروتو)هست!!!
تا من اومدم پست بدم يهو 3 تا پست اومد.خوب كه صفحه رو رفرش كردم.:31:
من كه هيچوقت نگفته بودم ناروتو قوي ترينه كه بخوام قبول كنم.:46:نقل قول:
پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .
فعلا كه مادارا حرفاي زيادي واسه گفتن داره.:5:
نه بابا منظوره هر كدوم به تنهايي بود نه 2 تايي با هم.:21:نقل قول:
2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .
در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......
درسته كه انيمه اصلش درباره ناروتو هست ولي اگه از اول داستان تاحالا رو نگاه كرده باشين ناروتو فقط با پين و سوسكه خانوم تا حالا درست و حسابي مبارزه كرده.يعني حريف خيلي خيلي جدي نداشته كه بخواد بميره.بقيه مبارزه هاش يا با چند نفر همراه بوده و يا حريفش مالي نبودن.
خوب اينم در نظر داشته باشين كه اگه ناروتو نبود هيچكدوم از شخصيت هاي ديگه هم نبودن.:40:پس نبايد چون شخصيت اصليه ازش ايراد بگيرين.
اينطوري كه نميشه اگه ناروتو رو بيشتر دوست دارين پس چرا از سوسكه خانوم دفاع ميكنين؟؟چون من بهش ميگم سوسك؟؟؟نقل قول:
آقا حامد.آره من از ناروتو بیشتر از ساسکه خوشم میاد(چون بقول خودت با مرام هست و ...) اما از اینکه شما می گی سوسکه خیلی بدم میاد لطفا اینجوری طرفداران رو ناراحت نکن.من ناروتو و ساسکه رو مثل دانته و ویرجیل دوست دارم(دو شخصیت بسیار پرطرفدار بازی Devil may cry 3)
من كه شك دارم بيشتر دوستش داشته باشين وگرنه بخاطر يه كلمه از اون سوسكه خانوم دفاع نميكردين.:27:
خوب چطور شما خودتون بر ضد ناروتو اسم ميسازين اونوقت ناراحت ميشين من ميگم سوسكه؟؟:41:
باشه آقا من به شرطي اسم سوسكه رو از اين به بعد درست ميگم كه شما و آقا امين هم اسم ناروتو رو درست بگين قبوله؟؟؟
از آقا اميدم ميخوام كه از اين به بعد اسمشو درست بگن.:11:
خوب معلومه كه بايدم شكست بخوره.هر چي تكنيك بلد بوده يادش داده تازه خودشم يه چيزايي حاليش بود و از اون مهمتر اينكه غافلگير شد پس منطقيه كه شكست بخوره.:46:نقل قول:
من از وقتی که ساسکه تونست اروچیمارو رو بکشه از این انیمه بدم اومد.چون اروچیمارو که کم آدمی نیست!ایشون هکاگه ی چهارم رو از پا در آورد.کسی که فن احظار روح بلده مگه میشه اینهمه راحت نابود بشه! البته می دونم بعد از جنگ با هوکاگه اروچیمارو خیلی اوزاش وخیم شد ولی بعد از این همه مدت قاعدتا باید دوباره سالم می شد
متاسفانه این Anime خیلی ایراد داره این که یکی از هزاران ایراد بود
انيمه از نظر من تا حالا خيلي باحال بوده.:40:
آقا امين تا كي مي خواين تعصبي از سوسكه دفاع كنين؟؟!!:41:نقل قول:
error_dark خوب پس ساسوکه شد خانوم من قبول ندارم اما شما به اون بگین خانوم هرچی باشه ایتاچی رو 2 لقمه حرونم میکنه و اوتوران رو هم به طوره کلی حروم میکنه به دلیل تلخ بودن گوشت جانور میاره بالابعد باهاش چه کارا میکن
با وجود اين همه دليل و مدرك بازم نمي خواين قبول كنين سوسكه خيلي قوي نيست؟؟:19:
نقل قول:
اوتوران به هیچ وجع دوست ساسوکه نیست ساسوکه اونو به انسان حساب نمیکنه
من ديگه نميدونم چي به شما بگم.:41:نقل قول:
ببین حامد ساسوکه هم انسانه هم پسره اینایی که شما میگین همش لغب اوتورن هست
فقط ميگم منطقي باشين نه تعصبي.چرا قبول نميكنين اين چيزايي رو كه در موردش گفتيم.
من هر چيز منطقي در مورد ناروتو گفتين قبول كردم ولي شما چي؟؟؟:19:
آقا امين اگه ساسوري واقعا مالي بود اولين عضو مرده آكاتسوكي نميشد.:27:نقل قول:
خوب شد گفتین جنگ باید عادلانه باشه ساسوری هم 2 VS 1 اگه نه همشونو حروم میکرد
همين سوسكه راحت ميتونست بكشتش يا كاكاشي يا ايتاچي يا جيرايا يا ............:41:
با با من نميدونم شما از چيه اين خوشتون اومده؟؟
در آخر بازم ميگم :
به شرطي اسم سوسكه رو از اين به بعد درست ميگم كه شما و آقا امين هم اسم ناروتو رو درست بگين قبوله؟؟؟
از آقا اميدم ميخوام كه از اين به بعد اسمشو درست بگن.:11:
نقل قول:
ببین آقا حامدمن حرف حق رو قبول دارم گفتین ساسوری قدرت نداره اولین جنازه آكاتسوكي شد.قبول کردم من دیگه طرفدار ساسوری نیستم از این به بعد من طرفدارpein هستم..:40:
حامد من منطقی هستم نمیدونم چرا از ساسوکه خیلی خوشم میاد حتی اگه ضعیف ترین باشه که قویترنه(به نظر من)
ببخشی اگه زیاد از ساسوکه تعریف میکنم.
باشه من قبول میکنم تو به ساسوکه نگو سوسکه خانوم منم به ناروتو نمیگم زرده ببخشی اگه تا حالا گفتم اوتوران.
just:rock lee/sasuke
من هم از از الان قول می دم اسم هاشون رو درست بگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش ساخت رازنگان واقعی:
بازم كه طرفدار يه جنازه ديگه شدين.اينو كه ديگه معلومه ناروتو چطوري شكستش داد.تا اونجايي هم كه من ديدم 7 تاشون به ديار باقي پيوستن.نقل قول:
ببین آقا حامدمن حرف حق رو قبول دارم گفتین ساسوری قدرت نداره اولین جنازه آكاتسوكي شد.قبول کردم من دیگه طرفدار ساسوری نیستم از این به بعد من طرفدارpein هستم
اين همه زنده شما چرا همش مرده هارو ميبينين؟؟؟!!!!
حالا به نظر شما دوست داشتن دليل منطقي اي هست براي اينكه بگين از نظر شما قويترينه؟؟؟يعني منم كه ناروتو رو از همه بيشتر دوست دارم بايد چشامو رو حقيقت ببندم و بگم ناروتو حريف نداره و بس؟؟؟اين از نظر شما منطقيه؟؟؟نقل قول:
حامد من منطقی هستم نمیدونم چرا از ساسوکه خیلی خوشم میاد حتی اگه ضعیف ترین باشه که قویترنه(به نظر من)
ببخشی اگه زیاد از ساسوکه تعریف میکنم.
باشه من قبول میکنم تو به ساسوکه نگو سوسکه خانوم منم به ناروتو نمیگم زرده ببخشی اگه تا حالا گفتم اوتوران.
اگه راستش رو بخوام بگم تا قبل از اينكه بره پيش اوروچيمارو در حد ناروتو دوستش داشتم.
ولي با يه سوالا از شما ميگم چرا ازش بدم اومد:
خداييش شما خودتون رو بزارين جاي ناروتو , اونوقت فكر كنين يه دوستي مثل ساسوكه كه حداقل 1-2 سال رو باهاش بودين و كلي خاطره خوب ازش دارين و بهترين دوست دوران زندگيتون بوده يهو بدون اينكه به شما توجه بكنه و آدم حسابتون بكنه بزاره بره.تازه وقتي واسه برگردونذنش ميرين دنبالش بخواد شما رو هم بكشه.
حالا شما ببخشينش و 2-3 سال بعد دوباره با كلي زوق و شوق و اميدواري كه هر روز بهش فكر ميكردين دوباره برين دنبالش و اون موقع هم باز بخواد شما رو بكشه و بازم آدم حسابتون نكنه و دوباره بزاره بره.
بعد بفهمين كه رفته تو گروهي كه دشمن خوني شماست و هدف اصلي اون گروه گرفتن شما و نابود كردنتونه اونوقت چه حسي به شما دست ميده؟؟؟؟؟؟؟خداييش ازش متنفر نميشين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه هنوزم ناروتو با اين همه اتفاق بازم اونو مثل برادر خودش دوست داره.
منم كه ديگه اسمشو درست ميگم.نقل قول:
من هم از از الان قول می دم اسم هاشون رو درست بگم.
روش ساخت رازنگان واقعی:
صد شرف به همون رازنگان كارتوني.
عجب دست بزرگي هم داره.مخصوصا ماهيچه انگشت شصتش كه آدم فكر ميكنه دست قوله.
حامد منم بگم چرااز ناروتو بدم امد:نقل قول:
من راستشو بخوای از ناروتو بدم آمد به خاطر این که هم ضعیف کشه و هم زیاد مسخره بازی در میاره چون وقتی ساسوکه کوچیک بود بیشتر با ناروتو بود و زیاد مسخره بازی در میاورد از ساسوکه هم حالم به هم میخورد اما بزرگ شده از ناروتو جدا شده خیلی خوب شده چون مسخره بازی در نمیاره.
در ضمن فکر کنم ناروتو میره دنبال ساسوکه به خاطر این که نمیدونه که گروه را ترک کرده اگه بفهمه ساسوکه رو دیگه فراموش میکنه.
خوب آقا حامد حتما ناروتو یه بدی یا یه کاری نا مردانه به ساسوکه کرده و ساسوکه ازش متنفر شده خوب از ابن به بعد دیگه طرفدار پین نیستم طرفدار طرفدار rock lee هستم این دیگه نه نامرد نه مرده این خوبه؟
موفق باشی:دی
نقل قول:
آقا پویا ببخشی بهتر بود میگفتی مراحل رانینگان چون پین شارینگان نداره رانینکان داره.
موفق باشی:دی
میدونم اون شارینگان ها که مال پین نیست همین جوری گذاشتم
دوستان کسی در مورد این اولیه خبری داره مرده یا زندس تکنیکاش چه جوریه یا.......:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
خبری بسیار ترسناک
گروه آکاتسوکی واقعا وجود دارد و پین سردسته ی آنها هست آنها به زمین آمده اند تا دیمون های زمینی را برای خود بردارند
در زمینی که ما زندگی می کنیم چند دیمون وجود دارد به شرح زیر
دیمون 1 دم:مرد عنکبوتی
دیمون 2 دم:بت من
دیمون 3 دم:برادران لاک پشت
دیمون 4 دم:ترمیناتور 3(منظورم آرنولد هست)
دیمون 5 دم:بروبچ تو فیلم متریکس
دیمون 6 دم:حلقه در ارباب حلقه ها
دیمون 7 دم:Iphone
دیمون 8 دم:بمب های TNT
دیمون 9 دم:بمب اتم
شنیده شده است که پین برای بدست آوردن دیمون 9 دم اقدام کرد
پس از چند ثانیه به پودر تبدیل شد.
اینم عکس این گروه پیش از مرگ پین
ایتاچی کدومه ؟ : د ی
من یک جنگشو به همراه اون سمته راستیش دیدم که استاد SHIKAMARU رو کشتند :18:نقل قول:
تکنیکش هم فکر کنم دستاش باشه ....
نقل قول:
بابا بی خیال همش دوروغه اگه این جوری بود الآن اینا مرده بودن!!!:5:
حامد تو چطوری ناروتو رو میبینی ؟ ( دانلود میکنی / ماهواره / میخری و ... )
امین من خودم این خبر رو ساختم
نقل قول:
اها فکر کردم تو سایت ها دیدی:31:
اینم یه عکس زیبا از ناروتو و ساسکه(البته واقعیشون)
اینها که اصلا شبیه ناروتو و ساسوکه نیستند ............
آره مخصوصا ساسکه
خوب اینم اروچیمارو ی عزیز