قاب این گوشی فقط با باز کردن پیچ هاش امکان پذیره.که اونم تابلو میشه دیگه . به ریکسش میرزه؟؟؟
Printable View
قاب این گوشی فقط با باز کردن پیچ هاش امکان پذیره.که اونم تابلو میشه دیگه . به ریکسش میرزه؟؟؟
نقل قول:
آقايون با سلام من خودم n95 هشت گيگ دارم اما خداييش ان 81 خيلي بهتره چون هم قيمت مناسبي داره و هم كلاس كاري بالاتري داره چون من خودم وقتي ديدم ايقده پول دادم بالا اين گوشي وان 81 رو هم ديدم واقعا يه جاييم سوخت .
دوست من شما از چه نظر N81 رو برتر از N95 8gb میدونید ......؟؟؟
.
شما تا حالا از دوربین N81 استفاده کردین ....؟؟؟ در حد 1.3 هم نیست ...
امکانات 8 گیگ اصلاً قابل مقایسه با 81 نیست .... از همون Gps و شتاب سنج و ... بگیر تا برسی قدرت دوربین و پخش موزیک ...
ا ا ا ا نامردی نکن دیگه 1.3 خیلی کمه ، چرا میزنی تو سر مال ، اونم اینجوری ؟!!نقل قول:
حداقل قیافش n95 رو میخره و آزاد میکنه.
بعدشم کیفیت موزیکش از n95 پسر خالم بیشتره مگه اینکه بخوای کیفیت رو با اسپیکر خود گوشی اندازه بگیری.
سلام
من این گوشی را روز اولی که خریدم یه زره این اسلایدش خلاصی داشت میخوام بدونم میشه که این خلاصی را درست کرد.
راستی میشه بدون باز کردن پیچ اون قاب دورش را عوض کرد؟
ممنون
نقل قول:
درسته این گوشی با n95 8gig قابله مقایسه نیست!
دوربینش در حد 2 مگاپیکسل خوب عکس میندازه در روز کلا در حد متوسط هست عکاسیش ولی فیلم برداریش خوبی در ضمن این گوشی برای دوربین طراحی نشده
n81 برای N-GAGE2 و موزیک و اینترنت طراحی شده و با n95 8gig قابله مقایسه نیست البته در بعضی از موارد باهم براربر هستند
در مورد پخش موزیک n81c /n81 8gig هر دو در این زمینه از n95 8gig بهتر عمل میکنند همینطور باطری خیلی بهتری دارند
ولی در کل نگاه کنی باهم قابل مقایسه نیستند و ویژگی های n95 8gig بیشتر هست
:40::40:
حالا که بحث سر این دو گوشی شد من هم یه نظر میدم:
به نظر من n81 & n95 زیاد فرق چندانی ندارند یه سری برتتریها را n81 داره که n95 نداره و هم یه سری برتریها را n95 داره که n81 نداره/
ولی تنها فرقشون اینه که n95 اسلایدش 2 طرفه هست و یه دوربین 5 داره و یه مس مموری 8 دیگه هیچی اظافی تر نداره /
و n81 کلیدهای پخش مویک و مخصوص بازی در ضمن کلید وسطش لمسی هست. همون فناوری navi wheel /
ممنون میشم اون سوال بالا من را هم دوستان جواب بدن.
ممون از همه ی دوستان.
دوست من به اون چیزهای که نداره دوربین قوی تر , شتاب سنج , Gps , اینفرارد و .... رو هم اضافه کن شد چندتا ...؟؟
خوب آخه gps که تو ایران به درد نمیخوره / میخوره/ نه / این فرارد هم آخه به چه درد میخوره؟؟؟ دوربین هم من گفته بودم/ /نقل قول:
یه چیه دیگه از n95 را شما یادتون رفت خروجی تلوزیون هم داره.
من یه مطلبی را آماده کردم/:
Nokia N95 8GB
پیشرفتهترین گوشی نوکیا در نیمه دوم سال ۲۰۰۷، نسل ۳٫۵، ۸ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین ۵ مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss، مسیریاب جیپیاس به همراه نقشه بیش از ۱۰۰ کشور، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، شبکه بیسیم، خروجی تلویزیون، کلیدهای مختص پخش موسیقی، باتری مناسب، ...
Nokia N81
صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ با وضوح مناسب، دوربین ۲ مگاپیکسل، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، لذت بیشتر از بازیها با استفاده از بستر جدید N-Gage و کلیدهای مختص بازی، لمسی بودن برخی از کلیدها جهت راحتی و سرعت بیشتر کار با گوشی (Navi Wheel)، شبکه بیسیم، کلیدهای مختص پخش موسیقی، تماس تصویری، ...
معایب Nokia N95 8GB :
عدم وجود پوشش لنز دوربین، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عملکرد متوسط جیپیاس، نیاز به پرداخت هزینه برای استفاده از سخنگوی مسیریاب، عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس، عدم وجود شکاف کارت حافظه
معایب N81:
دوربین نسبتا متوسط، صفحه کلید داخلی نامناسب، وزن نسبتا زیاد، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس
دوستان این دو گوشیرو نمیشه باهم مقایسه کرد در یک حد نیستند البته n81 نزدیک به n95 8gig هست من بدون تعصب میگم خودمم n81 8gig دارم
سلام
من اگه ورژن گوشیمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
میشه با pc suite این کار را کرد؟
نه دوست من هیچ مشکلی که پیش نمیاد هیچی تازه گوشیت سرحال تر هم میشه ...
.
اگه توی فریمور قبلی یکسری باگ روی گوشیت داشته باشه با آپدیت اون باگها حذف میشن که این خودش خیلی به بهبود عملکرد گوشیت کمک میکنه ....
.
هم با Pc Suite میتونی و هم از طریق برنامه Nokia Software Updater .....
.
داخل برنامه Pc Suite یه گزینه هست به اسم Nokia Software Updater که میتونی اونو انتخاب و طبق مراحل گوشیتو آپدیت کنی ...
فقط قبلش باتری گوشی رو فول کن و از اطلاعات مهم گوشیت بک آپ بگیر ....
برادر چه جوری بک آپ بگیرم؟؟نقل قول:
با برنامه ی Pc Suiteنقل قول:
bebakhshid finglish taype mikonam choon magmoobooram
in Update cheghadre tool mikesh????
بستگی به سرعت اینترنت داره !نقل قول:
ا جایی که من میدونم یه 70 مگابایت میشه !
البته تا جایی که من میدونم تو سری جدید نیاز به بک آپ نیست !نقل قول:
چون اطلاعات گوشی رو از بین نمی بره !
مجید جان من فقط میخام از پیامام پشتیبان بگیرم .
چی پیشنهاد میکنی ؟
ممنون ولی 6500 اسلاید اکسپلوره نداره !
برنامه هاش چی هستن ؟نقل قول:
1 . استفاده از برنامه ی nokia pc suite
2 . استفاده از software های نوشته شده برای این منظور
3 . به صورت دستی ( manual )
6500 اسلاید که سیستم عامل نداره ! جاواس .نقل قول:
با PC Suite باید Backup بگیری .
در ضمن تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردی بهتر بود .
سلام
دوستان امروز امدم بازی worms انگیج رو نصب کنم امدم حالت بازی هارو به تریال تبدیل کنم دیدم برنامه unpatch نصب نمیکنه و secman هم گوشی رو در حالت هک قرار نمیده و حتی پاک هم نمیشه فریمور گوشیم هم اخرین فریمور هست باید چیکار کنم؟
هیچ کس نیست جواب مارو بده؟
نقل قول:آخه N-Gage یه بخش مجزا واسه خودشو مشکلاش داره.نقل قول:
این دکمه های موزیکش بعد 2 3 ثانیه عمل میکنه !
چرا اینطوریه ؟
نقل قول:
کدوم دکمه؟ منظور کلید های مخصوص موزیک که دور d-pad هست؟ اگه منظورت اینه بعتز از 1 ثانیه عمل میکنه ..
دکمه Pause و Stop و Next رو میگم !
مال من دیر عمل میکنه !
عجب چه قدر دیر عمل میکنند؟ فریمور گوشیت به روز هست؟ افکتها هم فعال کردی؟ اخه افکت ها باعث افت سرعت میشه!نقل قول:
در دیگر جاها کاملا عادی عمل میکنه؟ یا کند هست؟
در جاهای دیگه عادیه !!!
V 11.0.045
آیا آپدیت کنم ؟
آپدیت کردن گوشی چه مزیت هایی داره ؟
شاید فایلایه موزیکت زیاده یا مموریت پره .چون برای منم همون یک ثانیه تاخیره.
3 ثانیه؟ چه خطرناک
شاید فایلایه موزیکت زیاده یا مموریت پره .چون برای منم همون یک ثانیه تاخیره.
برای منم 1 ثانیه باز میکنه در ضمن گوشی بنده 5 گیگ نیم فضا ازاد داره 194 تا موزیک دارهنقل قول:
بله اپدی کنید فریمور جدید هست 2009 امده افکت های زیبای سیمبین 9.3 هم داره دیگه عکساش مات هم نیمشه صداش کمی بلندتر شده ولی تو هندسفری خیلی بلندتر و با کیفتر شده عالی شدهنقل قول:
دوستان یک سوال خیلی وقته برام پشی امده وقتی با گوشی عکس میگرم عکساش روی ال سی دی گوشی خیلی کیفتش بالاست در حد 3.2 میندازه ولی وارد کامپیوتر میشه کیفتش خیلی افت میکنه دیلیلش چیه؟ ایا میشه این مشکل رو طوری حل کرد؟
یک سوال دیگه اینکه حافظه داخلی ( اون 8گیگ نه) اونی که 24 مگابایت حجم داره برای من فقط 7 مگابایتش ازاده برای شما همینطوره؟ اگه اینطور نیست میشه بگین چطور بقیش رو ازاد کنم؟ با اپدیت که نشد!
دوستان یک آموزش آپدیت مخصوص N81 دارین بذازین ؟!
با لینک دانلود نرم افزار های مورد نیاز ( جر PC Suit )
دوست من این مسئله به خاطر کیفیت و شفافیت بالای این گوشی هست ....نقل قول:
متاسفانه N81 دوربین خوبی نداره .... برخلاف کیفیت lcd و قدرت پخش خوبش ....
در ضمن شما عکس رو با سایز 360*240 تو گوشی میبینی.
درسته ؟
ولی رایانه شما اون رو با 1024*738 فکر کنم نمایش میده.
آپدیت فریمورش ارزش داره؟
چون من یه بار آپگرید کردم ولی چون هک نشد سریع دانگرید کردم . جالا با توجه به شرایط جدید آپلود کنم یا نه؟
برای حافظه هم بعد از مستر ریست 18 مگ میده که با نصب نرم افزار ها قسمتی از اون پر میشه و اگر مسیج ها هم روی فون مموری باشه دیگه بدتر. که در این صورت راهی جز مستر ریست نداری.
شرمنده ایراد از ماست
نقل قول:
روی ال سی دی کیفیت عکس خیلی عالی هست خیلی خوب نشون میده در حد 3.2 یا بیشتر ولی وارد PC میشه در حد 1.3مگاپیکسل میشه البته بازم تنظیمات زیادی داره حالت ISO هم داره ولی در کل این گوشی بیشتر برای game و موزیک هست من که بدجور باهاش حال میکنم مخصوصا n-gage2 و جاوا و سبمبین هم زیاد بازی میکنم به خاطر اون دکمه های مخصوص n-gage از خیلی از گوشی ها زدم اینو گرفتم اخه دادشم داشت قبلا همیشه n-gage حال میکرد من همیشه با n73 بازی میکردم با دکمه هاش کنار می امدم ولی کمبود رم اذیت میکرد
الان مال شما 18 مگابایت ازاد داره؟ میشه کد مستر رست بدین؟ وقتی مستر رست بشه چه چیز هایی پاک میشه؟
در ضمن جواب سوالت هم بدم:
اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده
[qoute]اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده[/qoute]
چه خوب... سعی میکنم در اسرع وقت آپ دیتش کنم.
18 مگ که الان ندارم ،اول که مستر ریستش کردم.
نوت هات پاک میشه ،شماره هایی که تویه کانتکت گوشیه و نرم افزار هایه جاوا رویه فون مموری و تمامیه نرم افزارهایه سیمبیان رویه گوشی و طبیعتا تنظیمات گوشی
ستاره مربع 7370 مریع