هاردت سالمه؟ مشکلي نداره ؟فکر کنم ويروس autoplay داري که بعد از نصب ويندوز دوباره فعال ميشهنقل قول:
شما تو هنگام نصب ويندوز مگه از گزينه سوم که بيانگر فرمت کامل از نوع ntfs هست استفاده نکرده ايد؟
Printable View
هاردت سالمه؟ مشکلي نداره ؟فکر کنم ويروس autoplay داري که بعد از نصب ويندوز دوباره فعال ميشهنقل قول:
شما تو هنگام نصب ويندوز مگه از گزينه سوم که بيانگر فرمت کامل از نوع ntfs هست استفاده نکرده ايد؟
مي تونه باشه اگه با تعويض ويندوز حل نميشه مشکل سخت افزاريهنقل قول:
سيستم من هر جند دقيقه يك بار پيغام خطاي زير را در گوشه سمت راست task bar صادر مي كنه آيا ويروسي شده؟
عنوان پيغام:windows system eror
شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the network
لطفا كمكم كنيد
از کدوم build سرويس پک 3 استفاده مي کنيد؟ تو ويندوز هاي قبلي اين مشکلو نداشتين با برنامهنقل قول:
Hard disk inspector وضعيت هارد را بررسي کنيد برنامه جالبيه سعي کنيد زياد برنامه نصب
نکنيد و زياد هم remove نکنيد هم براي ويندوز ضرره هم براي هارد
پروسه هايي که جلوي اونا system نوشته نبايد end process کنيد اينا برنامه هاي خاصنقل قول:
سيستمند
نقل قول:
برعکس اينم هست مگه برنامه هاي ويندوز هم تو لينوکس اجرا ميشه؟
نه ويروسي در کار نيست adsl داري اين مساله مر بوط به آي پي و شبکه هستشنقل قول:
سلام.
راهی داره که کاری کرد روی یوزرهای لیمیت شده طوری محدود بشه که طرف نتونه تنظیمات کنترل پنل، مثل فایر وال و تنظیمات Internet Options رو نتوانند دستکاری کنند؟
میشه بگین برنامه picture and fax viewer پیش فرض ویندوز برای باز کردن عکس ها،کجای ویندوز قرار داره؟
یه سوال دیگه؛
می خواستم بدونم ورژن 32 بیتی و 64 بیتی و .. ویندوز چه فرقی با هم دارن؟
این چند بیتی بودن مربوط به چه چیزی میشه؟
با تشکر:20:
با سلام به دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
در قسمت Tools صفحه های ویندوز قسمت Folder Options پاک شده
حالا چه کاری کنم تا این قسمت بازگردد؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
:40::40::40:
برای برگرداندن Folder Option به مسير زیر در پنجره Group Policy بروید : User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer بعد از کليک نمودن بروی Windows Explorer ، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کليک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایيد و بروی کليد OK کليک نمایيد .نقل قول:
مواظب باشيد اين گزينه خود به خود حذف نمي شه مگر اينکه يا کار ويروس باشه يا يکي ديگه از همون مسير مخفي اش کنهنقل قول:
آره ميشه.نقل قول:
run/gpedit.msc/adminstratrative templates /control panel/
اگه hide رو انتخاب کرديد مي تونيد اسم بخش هايي رو که مي خان مخفي شن به اينجا اضافه مي کني
اگه show رو بزنيد فقط بخش هايي رو که مي خواهيد نشان داده شوند به اين بخش اضافه مي کنيد
اقا مرورگر پیش فرض IE ویندوز xp سرویس پک 2 ورژنش چنده ؟ ورژن 5 یا 6 ؟
من یه مرورگر دیدم که IE بود و امکان stop دانلود وجود داشت کسی میدونه ورژنش چند بود ؟
فکر می کنم به اون سی دی وینوزی که می خرید بستگی داشته باشه چون من یه سی دی دارم که IE 7 دارهنقل قول:
سلام دوستان
من وقتی یه فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج میکنم به صورت تیکه تیکه درمیاد
یعنی مثلا یه بازی مربوط به موبایل از حالت زیپ خارج کردم و به جای اینکه یه فایل با فرمت jar داشته باشم
چند تا فایل با پسوند های عجیب غریب اومد اینم یه عکس از فایلی که از حالت زیپ خارج کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا! :19:نقل قول:
اون کسی که فایل رو زیپ کرده، کار اشتباهی انجام داده.
بهترین راه اینه که شما پسوند (فرمت) اون فایل ZIP رو به Jar تبدیل کنید.
(نگید از خودش یه چیزی گفت هاااااا. من مدت زیادی با برنامه نویسی جاوا کار کردم. درسته که این روشی که گفتم، صحیح ترین نیست. ولی برای شما بهترینه)
موفق باشید :40:
مرورگر سرويس پک 2 اينترنت اکسپلورر 6 هستش اگه غير از اين باشه بعدا بهش اضافه کرده اننقل قول:
[QUOTE=nakhle007;2971268]سلام دوستان
من وقتی یه فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج میکنم به صورت تیکه تیکه درمیاد
یعنی مثلا یه بازی مربوط به موبایل از حالت زیپ خارج کردم و به جای اینکه یه فایل با فرمت jar داشته باشم
چند تا فایل با پسوند های عجیب غریب اومد اینم یه عکس از فایلی که از حالت زیپ خارج کردم
شما بايد فرمت JAR رو به گوشي انتقال دهيد که به شکل WINRAR هستش اين کاري که شما کرده ايد
فايده اي نداره و تو ويندوز جواب نمي ده
نقل قول:
با سلام دوست عزیز
بسیار تشکر ولی پنجره ی Group Policy کجاست؟
:40::40::40:
تو run تايپ کنيد :نقل قول:
gpedit.msc
با برنامه RRT هم مي تونيد اونو برگردونيد
نقل قول:
چه جوری باید این ویروس رو از بین برد . در ضمن هاردم سالمه فکر نکنم مشکل داشته باشه.
من واسه فرمت ntfs مطمئن نیستم ولی همیشه یه جور فرمت میکردم.
سلام اسکرین سیور سیستم من بالا نمیاد چیکارش کنم
بچه ها من دكمه آلت كي بوردم خرابه كار نميكنه هر دو تاش!
بعد ميخوام تسك منيجر رو بيارم مجبورم برم تو ويندوز اونجا فايلش رو كليك كنم تا بياد
ولي اونجا هم كه دو بار كليك ميكنم اصلا نمياد!
انگار خراب شده باشه اونجوري!
چي كار كنم؟
يا حق (:
همچين چيزي نديده ام مگر اسکرن سيور به بالا اومدنش هم ربطي دارد؟نقل قول:
اگه بعد از تعويض ويندوز پوشه Tools نمياد بايد ويروسي در سيستم باشه که با کليک بر روي درايو ها به صورت اتوران دوباره فعاليتنقل قول:
مي کند با کسپرسکي سيستمو اسکن کنيد هنگام باز کردن درايو ها درايو ها تو يه پنجره جديد باز ميشه؟اگه اين طور باشه سيستم
ويروسيه بهتره تو هنگام نصب ويندوز پارتيشن رو با فرمت ntfs فرمت کنيد فک کنم گزينه سوم باشه حتما سعي کنيد به ntfs تغيير
بدين مزاياش از fat32 خيلي بيشتره شما اين درايورها رو يک بار ديگه با راست کليک باز کنيد و بگيد که تو گزينه اول راست کليک
open وexplore و يا search وجود داره ؟اگه ويروسي باشه تو تايپيک بهتر مي تونند راه حل اين مشکلو بگن
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
سوال دوستمون واضح نيست!نقل قول:
همچين چيزي نديده ام مگر اسکرن سيور به بالا اومدنش هم ربطي دارد؟
دوست خوب شايد تايمر مربوط به فعال شدن اسكرين سيور رو زياد كردين!!!
من كه متوجه سوال دوستمون نشدم
يا حق (:
نقل قول:
تسک منيجر که با راست کليک بر روي تسک بار به راحتي قابل دسترسي هستش مگر اينکه سيستم ويروسي شده باشه
ضمنا با کليک همزمان کليد هاي Esc.shift.ctrl هم تسک منيجر ظاهر مي شود
اگر پيام disable شدن تسک منيجر رو داد ويروسيه
وااااااااينقل قول:
تسک منيجر که با راست کليک بر روي تسک بار به راحتي قابل دسترسي هستش
باورم نميشه
من اينو نديده باشم!!!
مرسي حسين جان
حله
يا حق (:
نقل قول:
شايد هم پسورد داشته باشد براي غير فعال کردن پسورد تو تب اسکرن سيور تيک on resume password protect را برداريد
ببینید قبلا خود اسکرین سیور بالا میومد ولی حالا بالا نمیاد
کسی به سوالای من جواب نمی ده:41:نقل قول:
عزیزم شما بر روی یه عکس راست کلیک کن. به گزینه Open With برو و از داخل اون Choose Program رو انتخاب کن.نقل قول:
حالا برنامه Windows Picture and fax viewer رو انتخاب کن و تیک گزینه زیر رو بزن (به تصویر مراجعه شود.)
با زدن تیک گزینه بالا، هر بار که میخواهید از اون نوع فایل استفاده کنید(مثلا jpg یا gif) ، برنامه مربوطه باز میشه.
موفق باشید :40:
اسکرن سيور با تکان دادن ماوس و يا با زدن کليدي از کيبورد خاصيتش از بين مي رودنقل قول:
شما تو همه اسکرن سيورها اين مشکلو داريد؟
ورژن که نمي گن مي گن :system typeنقل قول:
32بيتي بودن مربوط به يک هسته اي بودن مادربرد هستش 64 بيتي هم بيانگر دو هسته اي بودن مادربرد هستش معلومست که 64
بيتي بهتر از 32 بيتي مي تونه در يک لحظه پردازش و کارايي بيشتري داشته باشه اگر مادر بردتان از اين نوع پشتيباني مي کند حتما
ويندوز 64 بيتي رو نصب کنيد
[quote=hosein66;2971485]خب میدونم باید فایل jar رو به گوشیم انتقال بدم ولی خب اول باید از حالت زیپ خارج بشه تا گوشی بشناسه دیگهنقل قول:
حالا الان نمیشه هیچ کاریش کرد؟ بابا من با این دیال آپ به زور یه فایل 10 مگا بایتی رو گرفتم حالا یعنی همش کشک شد:18:؟
[QUOTE=nakhle007;2974718]نه عزیزم، چرا اینطوری میگی؟نقل قول:
شما بیا این کاری رو که میگم انجام بده دیگه. مطمئن باش مشکلت حل میشه!
My Computer رو باز کن. از منوی Tools، وارد Folder Options بشو. به برگ نشان View برو. حالا تیک این گزینه رو بردار:
خب! برو کنار اون فایلی که میگی Zip هست. روی اون فایل راست کلیک کن و Rename رو انتخاب کن.
حالا اگه اسم فایل a.zip هست، اون رو به a.Jar تغییر بده. (دیگه آسون تر از این نمیشه :19:)
هر سوالی هم که بپرسه، Yes رو بزن.
حالا میتونی اون فایل رو به گوشی بزنی و ازش استفاده کنی.
در ضمن یادت نره که تیک اون گزینه رو که برداشتی، به سر جاش برگردونی تا در آینده با مشکل مواجه نشی. :46:
موفق باشی :40:
[quote=nakhle007;2974718]ببين فايل اصلي که دانلود کرده اي مگر 10 مگابايت نيست؟مگر با پسوند rar نيست؟شما اون پسوند rar دار رو از فشردگي خارجنقل قول:
مي کنيد حالا يه فايلي آيکونش عين آيکون برنامه winrar هستش اگه توجه کرده باشيد پسوندش jar هستش
شما اين فايل jar رو به گوشي انتقال مي دين
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون:20:
می خواستم بدونم تو کدوم قسمت ویندوز ، 32 بیتی یا 64 بیتی بودنش مشخصه،یعنی کجا اینو نوشته؟
ویندوز من xp service pack 2 هستش!
با تشکر
تو run تايپ کنيد :msinfo32نقل قول:
در پنجره باز شده جلوي عبارت system type اگه 86 نوشته شده باشه :32 بيت هست و گرنه 64 بيتي هست
[quote=hosein66;2974220]اسکرن سيور با تکان دادن ماوس و يا با زدن کليدي از کيبورد خاصيتش از بين مي رود
شما تو همه اسکرن سيورها اين مشکلو داريد؟[/quote
آره همه رو امتحان کردم ولی نشد