اگه میشه یکی کمکم کنهنقل قول:
Printable View
اگه میشه یکی کمکم کنهنقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادین....:13:نقل قول:
فقط یه سوال ساده پرسیدم:
مدیران هر انجمن میتونن کاربرا رو بن کنن یا نه؟
خیر ، فقط می تونن اخطار بدن...نقل قول:
بن کردن در حوزه ی اختیارات ادمین ها و سوپر مدیر هاست...
موفق یاشید...:11:
آها این شد....بسیا بسیار از جواب شما ممنونم دوست عزیز.:11:
سلام من تازه اومدم دوس دارم یاد بگیرم فعالیت کنم اما از هیچی سر در نمیارم یکی به من کمک کنه گیج شدم:41::41::18:
جواب من چی شد
خوب ، فکر کنم کاربرایی که تازه عضو شدند ، خیلی محدود هستند (یعنی ادمین ها محدودشون کردند) باید به قسمتهایی از فروم بری (صفحهی اصلی) بعد بدونی که آیا میتونی توی یک بخش خاص (مثلا موسیقی) فعالیت کنی یا نه !نقل قول:
سلام من تازه اومدم دوس دارم یاد بگیرم فعالیت کنم اما از هیچی سر در نمیارم یکی به من کمک کنه گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش همینه ....
در مورد یجورایی شدنتون هم بگم که چیزی نیست ... عادت میکنید (چون شاید اولین باری هست که به فروم میایید)
تمامي اين امكان ها هم در ارسال پاسخ سريع هست و هم در حالت پيشرفته ارسال پاسخنقل قول:
حتي اين شكلك ها هم يه نوع عكس هستند
خيلي راحتنقل قول:
وارد اين صفحه اول انجمن بشيد و از همه چيز لذت ببريد !
این امکانات قبلا بودن ولی دیگه نیستن یعنی فقط میتونم نوشته پست کنم لطفا کمکم کنید
سلام من نمی توانم از طریق gmail فایل را بفرستم لطفا راهنمایی کنید. :1::1::1::1::1::1:
با تشکر
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
بعضی کاربران رو می بینم تعلیق عضویت شدن
تعلیق عضویت یعنی چی؟همون بن موقت هست یا یه چیز دیگست؟
کلا چه خصوصیاتی داره؟
مدت زمان دوره آزمایشی چه قدره؟
یه سوال من پرسیدم چی میشد جواب بدین , نکنه سوالم رو جای دیگری باید مطرح میکردم ؟
دورش زمان خاصی نداره ولی با دادن بیش از 20 پست این دوره تموم میشه!نقل قول:
سلام ، برای اضافه کردن عکس و Smile(شکلک) به نوشتتون : کافی هست که در قسمت جواب دادن ، روی دکمهی بروپایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکلکها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید بعد لیستی از شکلکها میاد که توسط ادمینها این نوع شکلکها به طور پیشفرض برای شکلکهای پاسخ سریع گنجونده شدند !
اگر هم دوست دارید که شکلکهای دیگری که در هاست این سایت وجود داره رو ببینید ! روی نمایش تمام شکلکها کلید کنید ، آدرس زیر :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165140&page=136
برای اضافه کردن عکس هم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کرده و بعد که پنجرهای باز شد ، آدرس لینک عکسی که میخواهید را قرار دهید .
میتوانید از تگ [IMG]آدرس یا لینک عکس مورد نظرتان[\IMG] استفاده کنید .
تعلیق عضویت تقریبا همون بن هستش با این تفاوت که میشه تو پی سی گشت زدش ولی نمیشه پست دادشنقل قول:
بعضی کاربران رو می بینم تعلیق عضویت شدن
تعلیق عضویت یعنی چی؟همون بن موقت هست یا یه چیز دیگست؟
کلا چه خصوصیاتی داره؟
تقریبا میشی مهمان با این تفاوت که لینک ها نشون داده میشن!
دوست عزیز دستت درد نکنه .
برای تازه واردین مثل من خیلی مفید و کامل بود.
سلام من تازه عضو انجمن شدم یک psp 3004 خریدهام چگونه میشود آن را هک کرد هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم ممنون میشم کسی جواب سوال من را بده
برو به این انجمن:نقل قول:
سلام من تازه عضو انجمن شدم یک psp 3004 خریدهام چگونه میشود آن را هک کرد هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم ممنون میشم کسی جواب سوال من را بده
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
سلام
فکر میکنم سوالای منم جواب سوالامو بگیرم! misi
سلام
چجوری میشه در قسمت تاپیک عکس دوربین عکس گذاشت؟
اینجا واسه کپی خور کردنهنقل قول:
البته 3004 رو نمیدونم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
پس چرا دوره آزمایشی من تموم نشده؟نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده.من الان بیشتر از 50 تا پست دادم ولی هنوز در دوره آزمایشی هستم:20:
به خاطر اینکه شما به طور میانگین در هر روز 15 پست میدید.نقل قول:
اخه چه ربطی داره.من که پستهای الکی ندادم.البته فرقی برای من نداره ولی اگه زودتر تموم بشه خیلی بهتره چون دیگه سریع پستها که میکنم میاد و دیگه نباید چند ساعت صبر کنم.نقل قول:
چطور میشه یه تایپیک ساخت در مورد راهنمای با زی کرایسیس
میری توی انجمن مربوطهی بازیها یعنی این بخش :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=272
بعد موضوع بازیای که میخوای دربارهش مطلب بنویسی و تاپیک ایجاد کنی رو در یکی از انجمنهای این بخش جستجو کن .
مثلا بازی کرایسیس که شاید برای PC باشه رو در این انجمن بگرد :کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
بعد سرچ میکنی ببینی اصلا چنین موضوعی که میخوای ، هست یا نه ! ؟ که اگه باشه ، دیگه لازم نیست که تاپیک اضافی بزنی !
بعد که مطمئن شدی که نیست ، روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن ، تا یک کنترلی برای شما(=کاربر) بیاد تا بتونی ، عنوان و تگ و صفحهی اولش و ... رو ویرایش کنی .
موفق باشی .
ببخشید کسی جواب منو درست و حسابی نداد.من میترسم دوره آزمایشی من تموم نشه:20:
البته ببخشید منو که در این تاپیک این قدر پست میکنم به خاطراین پست میکنم که چون فکر کنم پستهای این تاپیک شمارش نمیشه.
سلام من نمي تونم قسمت آموزشتون رو ببينم چيكار كنم ؟ joody
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مثل اینکه نمیخواد جواب منو بده:13:من پس دوباره مشکلمو میگم:
من درباره دوره آزمایشی سوال داشتم.یکی از دوستان گفت که اگه بیشتر از 20 پست بدی این دوره تموم میشه و بعد من پرسیدم که چرا من که بیشتر پست دادم تموم نشده یه نفر گفت که چون شما در هر روز به طور میانگین 15 پست میدین.الان من نگاه کردم پستهای میانگین در هر روز از 15 کمتر هست ولی هنوز دوره آزمایشی من تموم نشده.مشکل به نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
من هنوز نخواندم مهدي آقا وقتي خواندم نظرم براي شما ارسال مي كنم . :20:
من به مدیران هم پیغام دادم ولی جوابم رو نگرفتم .... من الان حدود 2 سال هست که نمیتونم وارد انجمن اخبار ورزشی بشم .... میخواستم بدونم علت چیه ؟؟؟؟؟؟
شما به ورود به اون بخش محدود شدین!
می تونین از مدیر های همون بخش بخواین تا اجازه ورود بدن بهتون
احتمالا دلیلش هم اسپم دادن بودش
مگه آدم کشتم که 2 سال از ورود به اونجا محدود شدم ؟
سلامنقل قول:
باید یک دوره زمانی بگزره تا محدودیت ها از بین بره. زمان + تعداد پست
سلام دوستان من مي خواستم بدونم
چه جوري ميشه عضو يه انجمن شد؟
وقتي كسي پيغام خصوصي ميده چه جوري ميشه جوابشو داد؟
ليست دوستان يعني چي وچه جوري ميشه ليستي ايجاد كرد؟
ممنون ميشم بهم جواب بدين:11:
سلامSearch took 0.05 seconds; generated 70 minute(s) ago.
موقع جستجوی پست های جدید اینی که اون بالا هست یعنی چی ؟
یعنی لیست آخرین ارسال ها مربوط به 70 دقیقه ی پیش هست ؟
سلام دوستان...میخواستم بدونم توی محدودیت سایز آواتار برای مدیرا و کاربرای دیگه فرق وجود داره؟
اونی که من میدونم:
اونا میتونن GIF بزارن
ما نمیتونیم