من هر چی دنبال باتری گشتم که اصلش رو گوشیم نوشته بود made in chine ندیدم ولی اینیکه اکتور داره رو با همین شکلو قیافه و با کد نوکیا چک کزدم شیراز گیرم اومد 14 تومن و مثل اونی که رو اصل گوشی بود هم میگفتن 50 تومن و از روی جغبه گوشی کش رفتن
Printable View
من هر چی دنبال باتری گشتم که اصلش رو گوشیم نوشته بود made in chine ندیدم ولی اینیکه اکتور داره رو با همین شکلو قیافه و با کد نوکیا چک کزدم شیراز گیرم اومد 14 تومن و مثل اونی که رو اصل گوشی بود هم میگفتن 50 تومن و از روی جغبه گوشی کش رفتن
خدا شاهد هست که من قصد جسارت به هیشکیو نداشتم...
من از همون اول به اقا مجتبی که تازه ان95 8گیگ گرفته بود گفتم ببین رو باطرت هیچ اسمی از زاپن نیست؟؟؟
گفت اصلا همچین اسمی نیست...بعد شما دوستان برگشتید گفتید که یک عکس بذارم که گذاشتم...
خوب من بر مبنای حرف مجتبی گذاشتم که گفت هیچ اسمی از زاپن نیست...(من چه گناهی دارم)؟؟؟؟
در ضمن علی اقا شما مثل داداش منی...من هیچ قصد جسارت نداشتم...(به هر حال ببخشید)...
در ضمن این هم به اقایون که مثلا زبان بلدن بگم که اونجایی که نوشته cell maid in japan یعنی این باطری ساخت زاپن هست...
در پاییت اون که یک نوشته ی تقریبا طولانی هست و اخرش زده چین یعنی این باطری منتاز چین هست...
علی اقا محز اطلاع شما میگم که این باطری ساخت زاپن و منتاز چین هست...
منتاز که میدونید چیه؟؟؟؟یعنی بدنه ی این باطری ساخت پین هست...(درون باطری اصل زاپن هست)...
این رو هم که میدونید اگه روی یک چیزی اسم زاپن باشه و پایینش زده باشه چین یعنی اینکه درجه 1 چین هست....
موفق باشین...
در ضمن من این عکس باطری رو با 6270 گرفتم...
توضیح دادم که فوکوس نداره...مجبور شدم بیام جلو عکس بگیرم...
وگرنه از کل نوشته ها میگرفتم...
علی اقا توهین نکن لطفا...
در ضمن دوستایی که این باطری رو دارم بگم که این باطری شما اصل زاپن هست همونطور که توضیح دادم...
وقیمتش حدود 45 تومان هست...
دوستان لطفا بحث رو سنگین نکنید تا کسی اخطار نگیره و تاپیک قفل نشه.همونطور که همون اول که اکتور عکس گذاشت گفتم ، این باتری قطعه اصلیش یعنی سلول درونیش کار ژاپنه cell made in japon و داخل چین مونتاژ و تست شده.علی جان شما هم سخت نگیر.
قربون دستت مجتبی جان...
ممنون که یکی امد و تایید کرد...
مال من هم همینه...روش هم نوشته : تولید اولیه در ژاپن!نقل قول:
تولید حال در چین...
عجب موضوعی شد این باتری:20:!
دیگه این بحث رو تمومش کنید...
به همه ثابت شد که این باطری اصل زاپن هست...
جهت اطلاع عزیزاننقل قول:
نوکیا در ژاپن توسط شرکت mutsushila باتری تولید می کنه،که اگر یادتون بیاد بعد از مشکلاتی که در مورد باتری ها ساخت این شرکت برای N70 پیش آمد تقریبا تولید را متوقف کرد، و الان در حال تولید تنها سلولهای باتری هست که اصل باتری در دیگر شرکتهای آسیایی اسمبل می شه، علاوه بر این خود ژاپن صنعت گوشی همراه داره که این باعث می شه تولید انبوهی برای شرکتهای بزرگ انجام نده، علت نبود باتری ژاپنی بر همین اساس هست.
در کل باتریهای اصلی نوکیا در منطقه ی آسیا فعلا در چین تولید می شه! و تماما هم اصل هستند!
چند دقیه طول میکشه تا گوشیتون رو شارژ کنید و هر چند وقت یکباز شارژ میکنید؟
اگه امکانش هست اونایی که دارن همه جواب بدن
او ممنون پس برم چندتا دیگه از اینا بگیرم که مرتیکه دیوونه شده با 14 تومن میفروشه کدشم با نوکیا ست بودنقل قول:
بازم میگم ممنون به خاطر راهنماییتون
راستی گفتید رو شارژر گوشیتون نوشته ژاپن سارژر من چینیه فکر کنم مشکل داره اخه خیلی سریع شارژ تموم میکنه و باتری هم زود خراب میشه
رو شارژر شما چه چند میلی امپر زده و اگه بخوام شارژر بگیرم چی بگیرم و با چه مشخصات ومارکی؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی
8گیگ 45 دقیقه طول میکشه شارج بشه...
در حالت کار زیاد 4 روز باطری دوام میاره...
در حالت کار کم و استند بای 2 روز و نیم تا 3 روز شارج میده...
موفق باشی...
سلامنقل قول:
در حالت کار زیاد 4 روز باطری دوام میاره...
در حالت کار کم و استند بای 2 روز و نیم تا 3 روز شارج میده...
موفق باشی...
برعكس نگفتي؟!
دوست من سارژر من 15 دقیقه ای شارژ میکنه 1 روزم بیشتر دووم نمیاره فکر کردم از باتریمه یه باتری مثل اونی که داری گرفتم شما میگید مشکل من ممکنه از کجا باشه؟نقل قول:
ببخشید بر عکس گفتم...
در حالت کار کم 4 روز باطری دوام میاره...
در حالت کار زیاد و استند بای 2 روز و نیم تا 3 روز شارج میده...
موفق باشی...
moon sky....
من با این باطری مشکلی ندارم....
برای تو رو نمیدونم...
از ایران گرفتی؟؟؟
اره هر جوری هم میخوام به خودم ثابت کنم که اصل نیست نمیتونم اخه همه چیزش بدون نقصه و هیچ مشکلی نداره ولی طرف از دوبی اورده بود باتری ها رو بدون شک از شارژرمه اخه مگه میشه گوشی با این سرعت شارژ شه رفتم یه شارزر n71 اوردم 45 دقیقه همون طور که شما گفتید طول کشید ولی فکر میکنم چون شاژ اولیم با اون شارژر بوده باتری رو خراب کرده این دومین باتریه که بدردم نمیخورهنقل قول:
کسی تونسته باطری گیر بیاره واسه انداختن رو 95 ساده
اره...مشکل از شارجر...
مشکل شما با این تقاسیر از شارژ گوشیتونه که به راحتی می تونید یکی دیگه بگیرید :31:نقل قول:
دوستان اینو بگم شارجر ان95 8گیگ من 3 شاخس...
دوستان عزیز یه سوال و شاید یه درخواست...
آخرین ورژن برنامه ی نوکیا مپ لودر چنده؟؟؟
ضمن این که اگه کسی از دوستان لینک دانلودش رو داره ممنون می شم بذاره برای دانلود!
من مپ لودر رو هر کاری میکنم دانلود نمیشه...
یک بار دانلود شد...می خواستم نصبش کنم...
گفت به رم پی سی شما نمیخوره...
من یه روز نبودم بحث باتری به شکر خدا تموم شد
یکی از دوستان اشاره کرده بودن
به شرکت ماتسوشیا ژاپن و گاف باتری ان 70 !!
منم اضافه کنم بصورت کلی الان نوکیا در ژاپن به هیچ وجه باتری
تولید نمیکنه
چون اصلا صرفه اقتصادی نداره !!
و تحت لیسانس و نظارت ژاپن در چین باتری میزنه
و دوم این که من زمانی که ان 73 می رو گرفتن برام از فنلاند
باتری اش چینی بود !!!!
کاملا تایید میشه...نقل قول:
یعنی چی آکتور جاننقل قول:
دوستان اینو بگم شارجر ان95 8گیگ من 3 شاخس...
سه شاخه مثلا . . . .
یهنی شارجر بزرگ...
واسش تبدیل 2 شاخه گرفتم...
چون پریز برق خارج 3 شاخه هست...
واسه همینه میگم تو ایران میزدن...
و شارجر کوچیک میزارن...
:20:salam
man mikham n95 8 gb begiram ye nafar ke in goshi ro dashte goft hang mikone va be dard nemikhore mikhastam bebinam harfesh doroste ya na
:5:
نه دوست گلم...
هر کی گفته دروغ گفته...یا اینکه گوشی رو بهش انداختن...
من خرید گوشی از ایران رو پیشنهاد نمیکنم...
ولی به هیچ عنوان هنگ نداره...
خیلی خیلی با مدل معمولی فرق داره...(بهتره)...(قبلا این گوشی با همه گوشی ها مقایسه شده)...
بهتر یک بار این گوشی رو دستت بگیری تا بفهمی...
موفق باشی...
نه! خیلی گوشی خوبیه.هنگ هم نمی کنه!
!!!It Is The NUMBER 1
نه عزیز من تا حالا ندیدم هنگ کنهنقل قول:
اگه این هنگ کنه بقیه گوشیا نباید روشن شن اخه سرعتو همه چیزش مهشره گوشی اونم که میگفته هنگ میکرده حتما مشکل نرم افزاری داشته
دوستان آیا ورژن spiderman این گوشی با ورژن عادی متفاوت است . اگر ورژن spider man بخواهم چطور می توانم تهیه کنم؟
دوستان 8 گيگ دار بگن صداي هدفون 8گيگ و 82 چقدر با هم فرق مي كنه
تنك يو وري ماچ
تفاوت سخت افزاری فکر نمیکنم ولی رو ورژن مرد عنکبوتی فیلمش و چندتا عکس وتم هست رو جعبشم عکسش رو زدهنقل قول:
دوست من تو هدفون هر 2 صدا ها مثل هم هستند...نقل قول:
موفق باشی...:40:
((من خرید گوشی از ایران رو پیشنهاد نمیکنم...))
salam aghaye actor hala age bekham az iran begiram baraye inke saram kolah nare bayad che kar konam
:10:
هیچ فرقی ندارن!نقل قول:
ورژن اسپایدر یکم کمیابه ولی بگردی فکر می کنم پیدا کنی.تنها فرقشون تو داشتن این فیلمه! :31:
در هر حال خواهد رفتنقل قول:
salam aghaye actor hala age bekham az iran begiram baraye inke saram kolah nare bayad che kar konam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از دم در خود شرکت نوکیا بگیری شاید نره چون تو این مسافت همه چیزش رو از جمله مموری شارژر باتری و هر چیز دیگشو عوض میکنن و اصلشسو جدا گرونتر میفروشن
یه سوالی داشتم ، ممنون می شم جواب بدید...
دانلود نقشه ای از نرم افزار نوکیا مپ لودر ورژن 1.3 به حجم 111 مگابایت و با اینترنت 128kbps که سرعتش هم گاها متغیره حدودا چقدر طول می کشه؟و اگه خدای نکرده یه بار ارتباط قطع شه چه بلا یا بلاهایی سرگوشی میاد؟؟؟
من 10 بار همچین پستی دادم...
این گوشی رو از ایران نخری بهتره...
چون تمام متعلقات گوشی رو بر میدارن و جنس درجه 3 جاش میذارن...
حالا اگه شما میخوای اینجوری بخری از ایران بخر...
من از ایران نگرفتم...
و متعلقات این گوشی درجه 1 هست...
بند...دستمال...کابل پرینتر...و کیف کیسه ای رو اینجا از روش میدزدن...
موفق باشی...