انگشتره؟نقل قول:
اگه منظورت انگشترست 200 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه ایزو 100 و استفاده از ف ی ل ت ر سبز در دوربین:8::8::8:
انگشتره؟نقل قول:
اگه منظورت انگشترست 200 هست
اینم یکی دیگه ایزو 100 و استفاده از ف ی ل ت ر سبز در دوربین:8::8::8:
خیلی ممنون از جوابتنقل قول:
بین w120 با A590 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ برا کارای خانگی
a590 فکوس دستی داره و یه چند تا آپشن بیشتر و توی بقیه چیزا هم یه سر و گردن از w120 بالاتره:10:نقل قول:
دوستان هر نمونه عکسی از h50 میخواین بگین تا بگیرم و قرار بدم
:11:
باطري سوني مدلBCG-34HRMF با قيمت 38 تومن و 4 باطري 2700ميلي آمپربا قابليت رفرش و داشتن LCD يكي از بهترين گزينه هاست.رم هم من 4 گيگ كينگستون با قيمت 14 تومن گرفتم.اما اگه فوجي ميخواي بگيري 8 گيگ سان ديسك با قيمت 25 تومن خوبه.ولي اگه2 تا 4 گيگ مجزا باشه بهتره.چون بالاخره امكان اين هست كه بسوزه و اگه خداي نكرده سوخت بزار همش نپره.ضمنا مجزا بودن فيلم و عكس بعضي اوقات خوبه و بهتر ميتونه هنگام دسته بندي كمكت كنه.ضمنا اگه بوكان خريدي از نمايندگي ايران رهجو(سهيل سيستم)بگير چون اصل بودنش مطمئنه.[/quote]نقل قول:
با سلام جناب فتاحي عزيز
1- احتمالا تو هفته آينده ميرم تهران اونجا مي خوام بگيرم سهيل سيستم چند بار تا حالا ازاش كه خريد كردم يكم گرون مي گه
2- راستي رم سوني اريكسون مموري استيك دو پرو مثل مال k750 به درد دوربين مي خوره مخصوصا اين s200hd يا نه چون چندتا اضاف خونه دارم
3- مي گن كينگستون رمهاش ديگه اصل نيستن به همين دليل هم زياد قابل اطمينان نيستن
4-خود فوجي هم مه گه رم مي سازه من يه سي دي پلير براي ماشين دادشم گرفتم يه رم 2 گيگ توشيبا همراهش بود توشيبا رمهاش چطورن
كلا مي تونيد يكم در مورد رمها توضيح بديد
با سپاس
سلام بچه ها این عکس رو چه جوری گرفتن؟
اتفاقا با اچ50 هم گرفته شده اگه میدونید به منم بگین تا برم یکی بگیرم:31::8: خیلی با حاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رمی که خود سونی سنتر میده اصله ؟
به گفته خودش اصله ولی من از سونی سنتر شیراز خریدم اصلا خشاب ندارهنقل قول:
فقط اونو از کاور پلاستیکیش درآورد گذاشت تو دوربینم یه بار هم یکی از عکسام که با دیافراگم لبخند گرفتم خطای فایل داد
اگه کسی میدونه راه تشخیصش مموری اصل از تقلبی چیه به ما هم بگه
کسی درباره عکسام نظری نداره؟:21:
عكساتون ديدم جالب بودنقل قول:
اما مهم اينه كه تو چاپ چه طور در ميان
بهتره يكي دوتاشون چاپ كنيد ببينيد چه طورن
من عكساي كه از h50 ديده بودم عكساي تاري بودن ولي مال شما روشنه
سلام دوست عزیز با تشکر از ارسال عکسها به این لینک یک سری بزنیدنقل قول:
کد:https://www.patogh.us/showthread.php?t=1387
عكس هاش كيفيت خيلي خوبي داره.اگه ميتوني عكس ايزوي 400 و 800 بزار.ممنوننقل قول:
اینم عکس با ایزو های 3200 1600 800 و 400 البته یادم نیست فکر کنم یکیشون رو ف ی ل ت ر وارم (گرم) باشه
روی همه فکوس مرکزی کردم فکر کنم
اینجا هم عکس های بیشتری گذاشتم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
راستی یکی از عکس ها رو که تو محیط indor گرفتم و یه عکس دسته جمعی بود و بدون فلش و با ایزو 400 گرفتم رو تو سایز آ4 چاپ کردم کیفیت بسار بالایی داره واقعا از خریدش راضیم تو ایزو بالا اگه دستم لرزش نداشته باشه یا رو 3پایه باشه نویز کمی داره و عکس هام خیلی خوش آب و رنگ هستن
p></p>نقل قول:
نوشته شده توسط lofa;
<p> </p>
<p> </p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سلام جناب فتاحي عزيز</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">1- احتمالا تو هفته آينده ميرم تهران اونجا مي خوام بگيرم سهيل سيستم چند بار تا حالا ازاش كه خريد كردم يكم گرون مي گه </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">2- راستي رم سوني اريكسون مموري استيك دو پرو مثل مال k750 به درد دوربين مي خوره مخصوصا اين s200hd يا نه چون چندتا اضاف خونه دارم </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">3- مي گن كينگستون رمهاش ديگه اصل نيستن به همين دليل هم زياد قابل اطمينان نيستن</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">4-خود فوجي هم مه گه رم مي سازه من يه سي دي پلير براي ماشين دادشم گرفتم يه رم 2 گيگ توشيبا همراهش بود توشيبا رمهاش چطورن</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">كلا مي تونيد يكم در مورد رمها توضيح بديد </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سپاس</font></font>[/quote
سلام.سهيل سيستم قيمت هاش خوبه و در ضمن نسبت به اصل بودنش مطمئنه.چون الان جنش تقلب تو بازار خيلي زياده.اگه مواظب نباشي جنس تقلب رو به همون اصل بهت ميفروشن.3-4 تومن گرونتر بخري ولي اصل باشه بهتر از اينه كه 3-4 تومن پايين تر بخري اما تقلبي باشه.درسته؟؟؟؟در مورد رم الان بهترين مارك بازار سان ديسك ايكستريم 3هست كه سرعت خيلي خوبي داره و بهترينه تو بازار البته قيمتشم بالاتره(حرفه اي ها بيشتر سان ديسك ميگيرن).اما مدل ترنست هم رم هاي خوب و ارزوني داره به طوري كه شنيدم 4 گيگ ترنست 8500 تومان شده كه خيلي خوبه.ترنست هم ماركيه كه جوابشو پس داده و عاليه.رم توشيبا هم جزو رم هاي خوبه بازاره.راستش من يه رم 4 و 2گيگ كينگستون گرفتم .(ميدونم تقلبيه ولي تا الان كه مثل تانك كار كرده خصوصا با اين حجم فيلمبرداري فوجي واقعا خوب كار كرده).ولي اگه قيمت سان ديسك 8 گيگ زير 20 تومن بشه يه دونه از اونم ميخرم يدك داشته باشم.
دوربين فوجي رم SD ميخوره.اگه بتوني convertor پيدا كني ميتوني از رم هاي اضافي تو خونه هم استفاده بكني كه بعيد ميدونم گير بياري.راستش رم اينقدر ارزون شده كه نيازي نيست اين كارو بكني.يه دو تا 4 گيگ بخر هر ماركي كه دوست داري كارتو راه ميندازه نيازي هم به اين همه رمهاي با حجم پايين نيست كه تعداد رم هات زياد بشه و 100 البته دردسر بيشتر ايجاد بكنه.
اينم بهترين رم ها:
كيفيت يك عكس در ايزوي بالا و مقدار نويز اون فقط در نور كم مشخص ميشه.اگه تونستي در حالت Auto و در حالت نور كم عكس بگير تا ببينيم در نور كم (ايزوي بالا)عكسهش چطوره.چون در نور كافي ايزوي پايين هم جواب ميده چه برسه به ايزوي بالا.مرسينقل قول:
دوست عزیز امکان دارد ذکر کنید در چه مودی عکس می گیرید و می توانید exif عکس ها را هم قرار دهید؟نقل قول:
این ها رو تو مود pنقل قول:
بابا exif عکس ها تو summary هست
دیگه خودتون زحمت exif رو بکشید دیگه:11:
تنکس:20:
جناب فتاحي اگه امكان داره شما هم چند تا از عكسهاي خودتونو بدون دستكاري آپلود كنيد
اگه تونستيد يه فيلم هم با اون بگيريد تا بتونم يه مقايسه داشته باشم
با سپاس
exif رو دیدم فقط بنظرم نویز عکسها یک مقدار زیاده اونم به خاطر iso بالا ست که تو این دوربین های این رده طبیعی است. من در محیط indoor بیشتر با M عکس می گیرم و نتایج بهتری به دست می یاد.نقل قول:
Panasonic Lumix DMC-FZ28
خیلی خوبه
اینو با 3 پایه گرفتین؟
تو چه حالتی؟
اینم یکی تو محیط ایندور با زوم 15 از یه گل ممصنوعی با نور کم با ایزو 400
اوه اوه چه رقابتی بین H50 و FZ28
بفرمایید اینم 6 تا عکس دیگه
:31::31::5:
عکس قبلی بدون 3 پایه در محیط out door در حالت ماکرو با زوم ×4نقل قول:
این عکسو بدون 3 پایه در حالت ماکرو با زوم ×18 و ایزو 400 در محیط indoor (چراغ ها خاموشن ویک نور ملایم از سمت راست از پنجره به سوژه می تابد)
Panasonic Lumix DMC-FZ28
فقط دوست عزیز دوربین شما یک نمودار هیستوگرام داره که از روی آن می توانی مقدار روشنای و تاریکی محیط را تشخیص بدی وکمک بسزایی در تنظیم نور عکس میکنه.پیشنهاد می کنم مقاله زیر که در رابطه با همین موضوع است را مطالعه کنی.
کد:http://www.akkasee.com/articles/category/77/default.htm
عکس ها خیلی خوبن فقط اگه بتونی نور عکسو تنظیم کنی بهتر می شن فقط در فواصل نزدیک از چه مدی استفاده می کنید؟ چون این چنتای اخر یکمی تار افتاده بودن.نقل قول:
از مود p این مود ماکرو شما تو مال ما میشه چی؟نقل قول:
عکسای شما نور بهتری دارن و خیلی شفاف هستن
من خیلی حرفه ای نیستم خلاصه خودتون ببخشید
سلام.خيلي دوست داشتم عكس و فيلم بزارم اما با اين سرعت اينترنت گذاشتن يه عكس 4 مگابايتي هم بيشتر از 1 ساعت طول ميكشه.اينترنت من با نفت كار ميكنه.بخوام 10 ثانيه فيلم بزارم بايد يه 24 ساعتي رو نت باشم تا آپلود كنم تازه اگه قطع نشه.نقل قول:
دوربین شما هم مود ماکرو داره مود (معمولا یک ایکون به شکل گل است ).ماکرو یک مود مجزاست برای گرفتن عکس از سوژه ای نزدیک.(به دفترچه دوربین مراجعه کنید) دوربین شما هم اگر به تنظیماتش آشنا بشید عکسای خوبی می گیره .نقل قول:
آره اینو میدونم میخواستم بدونم تو مود m p s A یا آتو بودین؟نقل قول:
اگر از دوستان کسی نیست جوابه ما رو بده بریم جای دیگه ای سوالمون رو مطرح کنیم اخه من عجله دارم:13:نقل قول:
دوست عزیز ماکرو مانند m p s A یک مد مجزا است.نقل قول:
فقط سه پایه نداشتم نتونسم کادر بندی درستی انجام بدم ( دوربین را در شرایت سخت روی سکو قرار دادم) قسمتهای تیره مایل به رنگ سبز است.که این مورد رو قبلا در نمومه عکس های این دوربین دیده بودم.
متاسفانه اين يكي از بزرگترين مشكلات ما است چون با اين سرعت اينترنت بيشتر عمرمون بي خود تلف مي شهنقل قول:
به غير از اون شارژر چيز ديگه اي هست مدل ديگه اي ؟
امروز با آهونگار تماس گرفتم گفتن هنوز S2000hd براشون نيومده
نمي دونم بعد از اون چه گزينه اي داشته باشم
SX10 يا H50 يا FZ28 ؟؟؟؟
پس ماکرو یه مود جداست
درسته
راستی به نظر من fz28 و h50 در یه سطح هستن مهم عکاس هست
امروز تاپیک خیلی سوت و کور بود یا فعالیت من خیلی بالا رفته بود
اگه میشه یکم به زبون ساده درباره هیستوگرام و نفعش واسه یه عکاس توضیح بدین
لطفا عکسای اچ50 من رو یه بررسی کنید
عکسای fz28 دوستمون که عالی بود
ولی به نظر من عکس های fz28 حالت طبیعی تری دارن نسبت به h50نقل قول:
h50 یه کم رنگارو دستکاری میکنه انگار و متفاوت با واقعیته.شاید واسه روتوش خودکارشه
با توجه به اینکه sx10 تقریبا 70 تومانی افزایش قیمت داشته و حدود 420 است و ممکن است تغییر نکند ایا ارزش دارد بجای آن canon g9 را انتخاب کرد که قدیمی تر است و افت قیمت کرده است. قیمت آن 435 است که 15 هزار تومان گرانتر است و 100 هزار ارزانتر از g10 است
ممنون می شوم راهنمایی کنید:11:
آره ولی h50 5 یا 6 حالت رنگ ذاره سیاه و سفید، قرمز و قهوه ای،پر رنگ،عادی،واقعینقل قول:
که پررنگ همون رتوش شده بهت میده و واقعی عکس ها رنگ طبیعی دارن
و اما پست 200 من......../براي خريد باطري پيشنهاد ميكنم به سايت عكاسي مراجعه بكني.براي Slr-like هم در حال حاضر همين گزينه هايي كه گفتي هستن و همشون هم خوبن.در واقع بهترين گزينه ها همينا هستن.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز.در مورد خريد دوربين هاي SLR چون تو جمع ما كسي نداره .هر چي بگيم از خودمون گفتيم.در واقع اين نوع دوربين مشكلات ودنياي خودشونو دارن.پيشنهاد ميكنم به سايت زير برو.مطمئنم اونجا جواب خوبي ميگيري.براي تك تك مدل هايي كه گفتي به طور كامل بحث شده و حتي مقايسه شده.حتما سر بزنکد:http://www.akkasee.com/forum
دوست خوبم این ته رنگ رو میشه از بین بردنقل قول:
بفرمایید
بله با نرم افزار خیلی راحت این مشکل حل می شه ولی می خواهم با تنظیمات دوربین این مورد را برطرف کنمنقل قول: