البته اونايي كه preorder كرده بودن ديروز به دستشون رسيده !!!
Printable View
البته اونايي كه preorder كرده بودن ديروز به دستشون رسيده !!!
بازی رو تو یک جمله خلاصه میکنم :
masterpiece
بچه ها به نظر من ---- هم باید توی بازی re5نقشی داشته باشه، نمی دونم کسی انیمیشن re:d که تازه اکران شده رو دیده یا نه،توی یک قسمتش ---- برمیگرده میگه:با اینکه آمبرلا متلاشی شده اما میراثش همیشه پابرجاست ومن این میراثو از بین میبرم.
اينم نسخه ي پي سي تو سايت amazonنقل قول:
ديگه شك نكن كه واسه پي سي هم مياد:5:
کد:http://www.amazon.co.uk/Capcom-Resident-Evil-5-PC/dp/B001FSJ9N0
تا خود کپکام نگه من که هیچ امیدی ندارم.دیگه بقیه رو نمیدونم.ولی باید در نظر داشته باشیم که اینا هیچ رابطه ای بارزیدنت اویل ندارن.الکیه.همش الکیه(البته به نظر من).یکی بیاد بگه کپکام تایید کرده من با کله میرقسم(چجوری؟)ولی این چیزایی که این سایتا میگن عادیه
من خودمم موندم والا، در آخرین خبر Capcom به سایت videogamer اعلام کرده که: PC بازها برای احتمال وجود نسخه PC این بازی آمادگی داشته باشن :31: یعنی دقیقا دارن از روی عمد ملت رو (البته از نوع PC دارش نه کنسولی) سره کار میزارن واقعا خجالتم نمی کشن زورشون میاد بگن بازی برای PC میاد یا نه.نقل قول:
کد:http://www.videogamer.com/news/06-03-2009-10835.html
بازي رو امروز گرفتم ميشه گفت خيلي شبيه شماره 4 هست ولي گرافيك بيشتر و محيط جالب تر.
نقل قول:
اومدنش براي pc كه صد در صده اما مسئله اينه كه كي؟؟؟؟:13:
تمام نسخه هاي قبلي هم براي pc اومدن:27:
توي فروم كاپكم ميتونين هر سئوالي دارين از سازنده re5 بپرسين
کد:http://www.capcom-unity.com/resident_evil/go/thread/view/7391/13915211/Ask_RE5_Producer_Takeuchisan_Your_Questions_on_the_Next_Top_Secret_Podcast
Ign اولین ریویو های خودش رو کرد در uk 9 گرفته در us هم 9 گرفته و توی استرالیا هم 8.7 گرفته
فروش اولین روز Resident Evil 5 در ژاپن: PS3 4:1 360
Gamezine: بازی در اواین روز انتشار خود در ژاپن 4 برابر به این اتدازه بر روی ps3 فروش داشته است! بر اساس Ameblo.jp این بازی 278,000 تا در ژاپن در اولین روز فروش داشته که رکورد فروش رور انتشار Resident Evil 4 رو به زیر کشید! این بازی 117,000 کپی بر روی Gamecube در January 2005 و 145,000 کپی بر روی ps2 در December 2005 فروش داشته است!
================================================== =======کد:http://www.n4g.com/industrynews/News-289930.aspx
Resident Evil 5 در UK ( که شامل انگلیس, اسکاتلند, ولز و ایرلند شمالی هستش) فقط برای X360 منتشر و تبلیغ شده است و هیچ نامی در رابطه با نسخه PS3 نیست!
================================================== ======کد:http://www.n4g.com/News-290381.aspx
و در آخر اینکه سایت IGN در نفد خود به این بازی بر روی X360 نمره 9/10 رو داده که د نقد این سایت آمده:
توسط Resident Evil 5 , کپکام خیلی از معادلات survival horror رو شکست و ترس و وحشتی که در نسخه قبلا بود رو با یک پک بشدت اکشن جایگزین کرد که این جذبه ای برای برخی از گیمر ها و نا امیدی برای بقیه محسوب می شود. به عنوان یک بازی اکشن Resident Evil 5 یک موفقیت محسوب می شود. در اینجا یک مجموعه عظیم وجود دارد از replayability در سرار آیتم ها, سلاح های ارتقا داده شده و یک بازی کوچک قابل باز شدن به نام Mercenaries . ولی هیچ اشار های به قاعده اصلی بازی های 'گذشته سری RE نشده, این یک تحول است! و اگر شما اینها رو بپزید ممکنه که شما فقط عاشق Resident Evil 5 بشید!
کد:http://xbox360.ign.com/articles/960/960151p4.html
يعني بازيش ترسناك نيست؟
بيشتر اكشن شده!؟
اونايي كه بازي را خريدن از داستان بازي و اينكه آيا ترسناك هست يا نه توضيح بدن! ممنون ميشم!
چه فرقی میکنه ترسناک باشه یا نه ؟
مثلا همون شماره 3 که میگن ترسناکه ولی به نظر من اصلا ترسناک نبود اصلا به پای شماره 4 نمیرسه
دوستان عزيز اولا بازي 100% TPS هستش !!!هيچ گونه ترسيم نداره !!! (ترس يعني چي !!!)
دوما كسي در مورد داستان حرفي نزنه يا از gameplay بازي !!!
اگه خواست حرفي بزنه Spoil!!! قابل توجه دوست عزيزم Optimus Prime جون !!!
زير ديپلم حرف بزن ببينم چي ميگي! :دینقل قول:
دوستان عزيز اولا بازي 100% TPS هستش !!!هيچ گونه ترسيم نداره !!! (ترس يعني چي !!!)
حالا ترس نه ! هيجان ! خوبه؟
يعني چي؟ spoil ؟؟ يعني لوسه؟ :31: چرا حرف نزنه؟نقل قول:
اگه خواست حرفي بزنه Spoil!!
TPS يعني شوتر سوم شخص !!!نقل قول:
يعني بازي كاملا Action هستش !!!
در مورد Spoil هم خب بعضي ها مثل من هنوز بازي رو تموم نكردن و نميخوان از داستان بازي
يا پايان اون و ادامه ي GamePlay خبر دار بشن !!! پس دوستان عزيز اگر هم خواستن حرفي
بزنن متنشون رو رنگ سفيد ميزنن تا هركي خواست بخونه !!!
آقا یکی بیاد یه ریویو از یه سایت بذاره دیگه.ببینیم چه خبره تو دنیای بازی.اونایی که فینگلیششون خوبه دست به کار بشن:10:
من که محو بازیم!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم 2 تا مرحله یا 3 تا بیشتر نمونده باشه البته مرحله هاش خیلی زیاده!!!
روزی نیم ساعتم نمیام p30world چی باشه که معنی کردن یک رویو :دی
هنوز کلیدهای ترکیبی تو بازی هست مثل شماره 4؟
يعني چي كليد هاي تركيبي دوست عزيز ؟؟؟نقل قول:
آخه نقد این جور بازیهای مطرحی حداقل 3 الی 4 صفحه هستش که هم حوصله و هم وقت خیلی زیادی رو مطلبه!نقل قول:
آقا یکی بیاد یه ریویو از یه سایت بذاره دیگه.ببینیم چه خبره تو دنیای بازی.اونایی که فینگلیششون خوبه دست به کار بشن
توی این پست نظر نهایی منتقد IGN هستش:
در ضمن من بیشتر نقد های بازی رو که می خوندم همه به اینکه بازی دیگر یک survival horror نیست به نوعی اعتراض داشتند و اون رو برای طرفداران سرسخت این بازی یه نا امیدی می دونستند!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3573405&postcount=1395
ببخشید جای ایشون جواب میدم ولی منظظورشون این بوده که مثلا چند تا کلید رو پشت سر هم بزنی یک حرکت انجام بده .نقل قول:
يعني چي كليد هاي تركيبي دوست عزيز ؟؟؟
مثلا توی 4 یکی از قولها وقتی بهت حمله میکرد باید همزمان دو کلید 2 و 4 رو میزدی .
ازون لحاظ !!! همون كه ما بهش ميگيم سيستم دكمه زني !!!نقل قول:
آره بابا همون.تو بازی هست ؟نقل قول:
یه کم سطح پایین صحبت کنید :31:
چی شد؟تو که میگفتی بازی چیز خاصی نیست!حالا اومی میگی محو بازی شدی؟:18:ای ناقلا.یه جوری تظاهر میکنی بقیه فکر کنن از بازی خوشت نمیاد و برات کمه.ولی خیلی هم عاشق بازی شدیها:27::21:ما هم انشالله به زودی بازی خواهیم کرد(احتمالا قبل از عید)نقل قول:
خب شما که میگی مرحله های بازی زیاده همه به این اعتراض کردن که بازی خیلی کمه!!!!!!!!تو بازی سنتر همه میگن 10 ساعته تموم کردیم بعد شما میگی بازی طولانیه!!!عجب چیزیه ها.نظرا با هم 360 درجه فرق داره:13:
این بدبختی همون چیزیه که خیلی ها ازش دارن رنج میبرننقل قول:
از شماره 4 شروع شد
و فکر هم نکنم دیگه هیچ وقت یک hardcore fan سری re دوباره بازی رو به اون حالت سه گانه اول ببینه
به نظر من بازی همینطوریش خیلی باحال تره من واقعا با این دو شماره جدید بیشتر حال کردم خداییش شما ها کلاسیک رو دوست داشتید یا اینو؟؟؟
راستی این کلت کریس منو کشته :دی
:دینقل قول:
خوب جنگیش قشنگ بود:31:
منظورم مرحله هاشه خیلی زیاده هر مرحله چند تیکه ی :دی.
یکیش من : )نقل قول:
یادش به خیر وقتی که با معماهای RE3 سرو کله میزدم دیگه حتی یه معمای درست و حسابی هم تو این سری پیدا نمیشه
از نظر من این بازی فاجعست البته وقتی به عنوان یه رزیدنت اویل بهش نگاه کنی وگرنه یه بازیِ اکشن عالیه
این یک نظر کاملا شخصی بود : )
قطعا کلاسیک رونقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دارم RE code veronica رو بازی می کنم و بین این و RE5 مسلما کد ورونیکا رو ترجیح میدم
wHY?????:31:نقل قول:
قطعا کلاسیک رو
من الان دارم RE code veronica رو بازی می کنم و بین این و RE5 مسلما کد ورونیکا رو ترجیح میدم
این خیلی خفن ترهنقل قول:
به نظر من بازی همینطوریش خیلی باحال تره من واقعا با این دو شماره جدید بیشتر حال کردم خداییش شما ها کلاسیک رو دوست داشتید یا اینو؟؟؟
راستی این کلت کریس منو کشته :biggrin:
من که با این دو نسخه جدید خیلی میحالم ولی نسخه های قبل رو فقط نصب کردم ازشون خوشم نیومد حذف کردم !
چوننقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hardcore fan سری re
هستم:31:
و دوست دارم اویل سبکش survival horror باشه
خوب من هم هستم ولی خداییش بیشتر با اکشن حال میکنم تا کلاسیک (من با رزیدنت اویل بزرگ شدم)نقل قول:
چون
hardcore fan سری re
هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوست دارم اویل سبکش survival horror باشه
تو این بازی چیزی به اسم معما وجود نداره و چیزی نیست که جلوی شمارو بگیره و مجبور باشید برای بار چندم به نواحی و مرحله های قبل بازی برگردید. بکش , برو جلو , بکش .....
یعنی فقط بکش بکشه. resident evil ها با معما ها شون resident evil بودند وگر نه اینطوری چه فرقی با بازی های دیگه دارند . من این جور بازی ها رو بیشتر به خاطر معما هاشون دوست دارم .نقل قول:
تو این بازی چیزی به اسم معما وجود نداره و چیزی نیست که جلوی شمارو بگیره و مجبور باشید برای بار چندم به نواحی و مرحله های قبل بازی برگردید. بکش , برو جلو , بکش .....
ولی به نظر من هر 2 خوب بودن!من از وقتی از رزیدنت خوشم اومد که 4 رو بازی کردم.تازه اونم رو ps1!نمیدونم قلابی بود یا نه ولی همه جا بود رزیدنت4 پی اس1.به هر حال ما خریدیم خیلی باحال بود.ترس توش موج میزد ولی آنچنان معمایی نداشت.داستان هم مث اویل 4 ps2 نبود.خب ما بازی رو رفتیم تموم کردیم.خیلی باحال بود.هر نوع هیولایی بخواید تو بازی بود.هر نوعی بدون استثنا.ولی خب وقتی 4 ps2 رو دیدم واقعا عاشق بازی شدم.بدون نقص بود بازی.من مخصوصا عاشق قسمتی که تو قصر سلازار بودی هستم.و واقعا امیدوارم 5 هم مثل چهار بشه.چون خیلی بیشتر از 3 باهاش حال میکنم
با این حساب دیگه بهش نمیشه گفت رزیدنت اویلنقل قول:
مهمم نیست که برای پی سی بیاد یا نه
من توی مراحل آخر گیر کردم کمی قوین غول هاش مهم نیست.....
بازی اکشن توپی داره ولی حیف که نه ترس داره نه معما نه ....
ولی خوب همین که با غول ها و موجودات عجیب غریب بجنگی خودش حال میده :دی
به هر حال RE طرفداران قبليشو البته بعضي هاشونو از دست داد و طرفداران جديدي پيدا كرد !!!
ولي برداشتن همون 4تا دونه به اصطلاح معمايي هم كه توي RE4 بود كار واقعا ناشيانه اي بود !!!
ببينيم RE6 كه ميخواد همه چيزو عوض كنه چي از آب در مياد !!! فكر كنم ميخواد Racing بشه !!!
بايد تا 4 5 سال ديگه منتظر موند ...
به دنبال موفقیت بازیهایی مثل Gearsofwar شکی نیست که بازی به طرف این سبک بره، و احتمالا در آینده رقیبی برای همچین بازیهایی مخصوصا خوده GOW هست.
ایول.:46:نقل قول:
مثل خودمی.:10:
یادمه 5 سال پیش من و 2 تا داداشام با هم 1،2،3 رو تموم کردیم؛ شبا هم بازی میکردیم.
یعنی ته بازی بود... هنوز یادمه توی 3 اش بود اگه فکر کنم معمایی راجع به ماه و خورشید و این چیزا داشت. (بعضی جاهاش که دیگه واقعا گیر میکردیم با دیال آپ، walkthrough دانلود میکردیم تا بتونیم اون قسمتشو رد کنیم. دنیایی بود خداییش...)
وقتی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که واقعا رزیدنت اویل اون بود نه 4و5. (البته من هنوز 5 رو بازی نکردم.)