نقل قول:
من همچین مشکلی نداشتم فقط پسورد اشتب شده بود که با تغییر دیتا بیس حل شد ...
Printable View
نقل قول:
من همچین مشکلی نداشتم فقط پسورد اشتب شده بود که با تغییر دیتا بیس حل شد ...
چون وقتی که به ویندوز سرور ریموت می کنیم اگه Log off نزنی دفعه بعد ارور ه session میدهنقل قول:
شاید اینم اینتوری باشه
بله. از لوکال به هاست.نقل قول:
نقل قول:
باید جوملا روئ روی سرور نصب کنی و از دیتابیست بک آپ بگیری و بعد ریستور کنی روی هاست
اولی و دومی رو انجام دادم ولی از نحوه سومی اطلاعی ندارم.(ریستور روی هاست).میشه توضیح بدین و یا لینک آموزشی رو معرفی کنید؟.نقل قول:
:11:
سلام و خسته نباشید
من اگه بخوام تو قسمت Media Manager ، محدودیت آپلودم رو از 8 مگابات بیشتر کنم، مثلاً 20 مگابایت، چکار باید بکنم ؟
باید از توی قسمت بک آپ های هاست ، بک آپ ویزارد ، ریستور برید ..نقل قول:
اما اینکار خطرنامیه ..بهتره آموزش کامل رو بخونید تا چیزی رو جا نندازید ...
اطلاعی ندارمنقل قول:
یه سؤال دیگه
واسه اینکه تو سایتم یه جدول بسازم چکار باید بکنم ؟
میخوام تو قسمت مدیریت بشه تو جدول رو تغییر داد ولی تو سایت نه.. یعنی اطلاعات تو جدول رو از بخش مدیریت پر کنم..
نقل قول:
موقع ارسال پست میتونید جدول بزارید ...
توی ادیتور قسمت new table میتونی جدول بسازینقل قول:
با وارد کردن کد HTML هم میشه
سريع تر و راحت تر اين هست كه مثلا توي فرانت پيج جدول بسازيدنقل قول:
بعد كد html را استفاده كنيد
سلام
مرسي ممنون از لطف شما
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من برای یک پروژه دانشگاهی یک ماژول می خواهم که برای تاکسی رانی باشد و اگر شد یک کامپوننت که کار ثبت اطلاعات را برای دریافت تاکسی جدید انجام دهد لطفا اگر کسی می تواند به این جانب کمک کند.
خیلی فوری . متشکرم.
خب جزئيات كار را بفرماييد تا ببينم چيز بدرد بخوري پيدا مي شه يا نهنقل قول:
من هنوز کارم گیره! فکر میکردم کار کردن با cms ها خیلی راحت تر از این باشه.نقل قول:
من جوملا رو روی لوکال نصب کردم ولی شما گفتی روی سرور منظورت سرور مجازی هست؟
حالا نمی دونم چجوری به هاست منتقل کنم. گفتنیه که ظاهرا cpanel من direct admin یا چیزی شبیه به این هست و امکان اکسترکت فایلها رو به صورت مستقیم نداره.جوملا رو هم از طریق Easy php نصب کردم (در pc و در پوشه www در یک فولدر دلخواه اکسترکت کردم چون در cpanle اکسترکت نمیکنه)
حالا کی میتونه کار منو راه بندازه.هر کی کمکی از دستش بر میاد لطف کنه بگه من تمامی اموزش ها رو خوندم و مو به مو انجام می دم ولی بعد از نصب جوملا هیچ کار مفید دیگه ای انجام ندادم.می خواستم از طریق php my admin تغییرات رو به سایت اصلی منتقل کنم( تغییراتی که فقط یک جمله نوشتاری بود برای شروع) که طبق آموزش یه ارور در زمان import داد.راه دیگه ای هست و یا کلا راه صحیح چیه.:11:
شما مگه هاست نگرفتید ؟/نقل قول:
اگر گرفتید و cpanel دارید که امکان extract داره ...
دوستان جومفا اين موضوع رو بيان كردن.اكستركت نميشه و سايز رو هم صفر ميزنه حالا اينها به كنار قدم بعدي بايد جي باشه؟
نقل قول:
من یک ماژول می خواهم که در صفحه اول بیاد و یک منو باشه که به قسمت ثبت نام تاکسی های فرسوده برای تعویض بره و یک کامپوننت که ثبت نام تاکسی های فرسوده رو انجام بده و اطلاعاتی مانند نام - نام خانوادگی - کد ملی - شماره ماشین - سال تولید ماشین - و ...... رو بگیره و در یک دیتا بیس ذخیره کنه سپس یک قسمت برای ادمین که بتونه گزارش افراد ثبت نام شده رو در بیاره
اگه چیزی در این زمینه دارین لطفا سریع بگین چون استاده دیگه وقت نمیده و تا آخر ماه باید تحویل بدیم.
مرسی .
از كامپوننت هاي فرم هاي تماس مانند art form استفاده كنيدنقل قول:
با عرض شرمندگی اگه میشه در مورد این کامپوننت که معرفی کردین یه کم توضیح بدین و اینکه چه جور میشه اونو دست کاری کرد و کامپوننت مورد نظر خودمو ایجاد کنمنقل قول:
در ضمن اگه میشه یه راهنمایی در مورد نوشتن ماژول هم به من ارایه بدین
البته برخی مقالات را خوندم از جمله این تاپیک ولی هنوز به طور کامل دستم نیومده که چه کار کنم
با تشکر
art form يك فرم تماس هست
كه مي توني به تعدا لازم فرم بسازي
و اينكه فرم ها هر طور مي خواي سفارشي بسازي
اطلاعاتش هم مي يايد به ايميلت
کد:http://extensions.joomla.org/
سلام
دوستان
نیمه شعبان مبارک
یک سوال داشتم من از جوملا 1.0.13 استفاده میکنم و الان 2 سالی هست که سایتم را باهاش بالا آوردم
الان که میخوام ازش بکاپ بگیرم در Phpmyadmin و اون را ایمپورت میکنم در لوکال هاست همه اطلاعات سایتم خرچنگ قورباغه نشون میده باید چی کار کنم ؟
تو رو خدا راهنمایی کنید داره اشکم در می آد
بايد با utf ايمپورت و اكسپورت كنيد
سلام دوستان کسی نسخه های نال شده jFireWall و Joomsuite Defender رو برای جوملا 1.5 داره؟ من توی یه فوروم خارجی یه چیزایی پیدا کردم اینجا:
میگه باید ioncube Loader نصب کنی من برنامشو دانلود کردم ولی بلد نیستم نصب کنم کسی طریقه نصبش رو بلده؟؟؟ اگه میشه یکی توضیح بده چجوری نصبش کنمکد:http://www.portaliz.com/forum/index.php?showtopic=28475
من پونی گالری فارسی شده رو نصب کردم . همه چیز ظاهرا درسته اما عکسی دیده نمیشه در سایت
چه باید کرد؟
پرمیژن پوشه ها رو چک کردید؟نقل قول:
بابك خان گالري هاي جديدي هم اومدننقل قول:
اونها را چك كنيد
محسن جان معرفی میکنی لطفا ؟ برای نسخه قدیم جوملا
نقل قول:کد:http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,1727/Itemid,35/
من توی کامنتهاش خوندم که نوشته بودن با IE7 مشکل داره و فقط توی فایر فاکس کاملا و بدون مشکل کار میکنه ..نقل قول:
حالا یکی نصب کنه ببینیم ...
جوملا در چهره جدید:
به نقل از سایت جومفا :کد:http://forum.joomfa.org/index.php/topic,4148.0.html
سلام
نظرتون درباره ارتقا از ورژن 1 به 1.5 چیه . منطقی هست ؟ وقتش شده ؟
ممکنه یک هاست دیتا بیس رو ساپرت نکنه؟ حق این کار رو دارند؟ اینجا نوشتم چوت برای استفاده از جوملا باید دیتابیس داشته باشم.
بسم رب الشهدا!
ببخشید یک سؤال ساده داشتم که چه طور می شود کامپوننت ها را نصب کرد و با چه پسوندی باید آپلود نمود؟
هر cms ی قابلیت نصب کامپوننت یا ... داره
کامپوننت یه فایل Zip شده است که به راحتی در administratore میشه نصبش کرد
سلامنقل قول:
تو جومفا اینطوریه . اما تو جوملا نمیدونم جایگزین چیه .
مدیریت جوملا > نصب کننده > نصب کامپوننت ها
تو این صفحه هم آدرس فایل رو میدید و منتظر میشید تا آپلود بشه .
کامپوننت ها زیپ هستند .
بسم رب الشهدا!
بله درست است...
در برخی مواقع در جومفا به جای کامپوننت می نویسند نصب کننده!
نقل قول:
اره بابک خان وقتشه ...
منم میخوام مهاجرت کنم ..
به خاطر انعطاف پذیری بیشترش ..مخصوصا توی قالبهاش .. یکی دیگه هم اینکه الان جوملا داره به سرعت آپدیت میکنه و ماژول و کامپوننت میده .. مثلا الان 1.5.5 هم هست و هی جدید میشه ...
نقل قول:
نقل قول:
فرمت باید زیپ باشه و پوشه در پوشه نباشه ...یعنی فقط فایلها رو زیپ کن ....
توی جوملا اینگلیسی از توی installer>components
توی فارسی هم نصب کننده ها ..
خیلی از کامپوننتها با 1.5 سازگاری ندارن و همچنین قالبها
نقل قول:
الان توی اکستنشنز.جوملا .ارگ خیلی از اکستنشنهای جدید برای 1.5 میاد ..قالب هم روز به روز میاد