عنايتي پيشنهاد استقلال را نپذيرفت
خبرگزاري فوتبال ايران - امير قلعهنويي از مسئولان باشگاه استقلال خواسته كه رضا عنايتي را به اين تيم بياورند ولي احتمال بازگشت مهاجم سابق آبيها بسيار ضعيف است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عنايتي از دو باشگاه النصر و الوصل پيشنهاد دارد و تصميم گرفته كه فصل آينده هم در امارات بماند، در حالي كه پيشنهاد مالي تيمهاي ايراني با اماراتي ها قابل قياس نيست. يكي از نزديكان باشگاه استقلال هم با عنايتي مذاكراتي داشته ولي او حاضر نيست به استقلال بيايد. عنايتي به احتمال فراوان پيراهن باشگاه النصر را بر تن خواهد كرد.اين بازيكن با توجه به سقوط الامارات قطعا حاضر به حضور در رقابت هاي ليگ دسته دوم نيست وبه يكي از دو تيم الوصل يا النصر مي پيوندد. عنايتي
قلعه نويي به دنبل چهار بازيكن ليگ برتري
امير قلعهنويي سرمربي استقلال كه از دیروز در تمرينات تيم آبي پوش حاضر شد به دنبال جذب چند بازيكن كليدي است.، آخرين اخبار از استقلال حاكي از آن است كه مازيار زارع، سهراب بختياريزاده، حسين كاظمي و ابراهيم توره بازيكناني هستند كه امير قلعهنويي سرمربي جديد استقلال براي رقابتهاي ليگ آتي بر روي آنها نظر مساعد دارد و استقلالي ها براي جذب اين بازيكنان وارد عمل شده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ طرفداران قلعه نویی رو هم ببینید. به مدیرش هم بگید بهتره قالب آبی انتخاب کنه.
کد:
http://ghalehnoei.blogfa.com/
رضا عنايتي: قلعهنويي لطف دارد اما، نميتوانم به استقلال بياييم.
رضا عنايتي در گفتوگو با ايسنا:
با النصر توافق كردهام، بهزودي قرارداد ميبندم
قلعهنويي لطف دارد اما، نميتوانم به استقلال بياييم.
رضا عنايتي، مهاجم مليپوش تيم الامارات که به تازگي به تيم ملي ايران دعوت شده با تيم النصر دبي به توافق نهايي رسيد.
رضا عنايتي درگفتگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد تيم جديدش گفت: عليرغم داشتن پيشنهادات فراوان از تيمهاي اماراتي بالاخره با تيم النصر به توافق رسيدهام و90% از اين انتقال صورت گرفته و تنها امضا قرارداد نهايي باقي مانده است و انشااله ظرف امروز و فردا تمامي مراحل قطعي اين قرارداد انجام خواهد شد و از فصل آينده درخدمت تيم النصر خواهم بود.
وي دربارهي علت جدايياش از الامارات نيز گفت: با توجه به اينکه تيم الامارات به دسته دوم ليگ امارات سقوط کرد، عليرغم ميل باطني مجبور به جدايي شدم و واقعا لحظات سختي را در هنگام خداحافظي از تيم الامارات داشتم، چرا که جداي از اينکه بازيکن تيم الامارت بودم از لحاظ اخلاقي هم با مسولان و هواداران تيم وابستگي شديدي داشتم که لحظه جدايي نيز براي طرفين خيلي غمناك بود. اين قول را به مسولان الامارات دادهام كه در صورت صعود اين تيم بار ديگر به اين تيم برگردم.
عنايتي در ادامه درمورد تاثير "لوکا" در انتقالش به النصر گفت: بي شک لوکا بوناچيچ يکي از عوامل اصلي انتقالم به تيم النصر بوده چرا که او از بازي من از زمان حضورش در فوتبال ايران شناخت کامل دارد و همچنين من از اين مربي کروات شناخت دارم و يکي از دلايل انتخاب تيم النصر همين بود. من از بين سه، چهار پيشنهاد ازباشگاههاي اماراتي در نهايت النصر را انتخاب کردم.
عنايتي در مورد شرايط ديگر همبازيان ايراني خود در تيم الامارات يعني رسول خطيبي و مهدي رجب زاده نيز به ايسنا گفت: رسول که قطعا در ليگ امارات ماندني خواهد شد و مهدي رجبزاده هم دو، سه پيشنهاد از تيمهاي اماراتي دارد که مدير برنامههايش در حال بررسي آن است و احتمالا او هم در امارات خواهد ماند.
عنايتي دربارهي حضور دوبارهي امير قلعهنويي در استقلال و با بيان اينکه در حال حاضر "قلعهنويي" گزينه بسيار خوبي براي تيم استقلال بود به ايسنا گفت: اميدورام استقلال با حضور قلعهنويي در جام حذفي ناکاميهاي ليگ را جبران کند و سال آينده در بازيهاي آسيايي حضور داشته باشد.
عنايتي در جواب به اين سوال خبرهاي از صحبت سرمربي جديد استقلال براي حضور شما در استقلال به گوش ميرسد، گفت: قلعه نويي به من لطف دارد من سه سال با وي در استقلال روزهاي بسيار خاطره انگيز و خوبي را تجربه کردم، ولي من با توجه به قرارداد با تيم النصر فصل بعد را در اين تيم بازي خواهم کرد و متاسفانه نميتوانم در خدمت تيم استقلال باشم.
عنايتي درمورد حضور در تمرينات تيم ملي نيز گفت: انشااله فردا چهارشنبه در تمرينات تيم ملي حضور خواهم يافت.
منبع : isna
استقلال کبیر در راه است... استقلالی به پا خیز!
استقلال کبیر در راه است... استقلالی به پا خیز!
جلوی جعبه جادویی روی یک کاناپه نشسته است. بی تفاوت تر از همیشه. بازی پرسپولیس را نگاه می کند. جدال تیم محبوبش با صنعت نفت به صورت مستقیم پخش نمی شود. شاید اگر می شد هم فرقی نداشت. دست بر سینه خود گذاشته و بی حوصله به تلویزیون خیره شده است. خبر می رسد که استقلال بازی را برابر صنعت نفت واگذار کرده! بلند می شود، بدون هیچ عکس العملی تلویزیون را به خاموشی می سپارد و کنترل را روی کاناپه پرت می کند! آرام آرام به سمت اتاق خود قدم بر می دارد و عین حال به وضعیت آینده استقلال می اندیشد. وارد اتاق می شود، در را باز می کند و پرچم آبی رنگی را می بیند که روی دیوار آویزان کرده و هر وقت راهی استادیوم می شد آن را با خود می برد! گرچه خیلی وقت است نه انگیزه ای برایش مانده است نه حوصله ای! روی تخت خود می نشیند و باز هم به فکر فرو می رود. چه شد که استقلال به این روز افتاد؟ چه باید اندیشید؟ راهکار چیست؟ مشکل کجاست؟
اما در میان این همه نا امیدی و بی حوصلگی خبری به گوشش می رسد. ((امیر قلعه نویی سرمربی استقلال شد.)) روحیه ای که از دست رفته بود باز می گردد! لبخندی روی لبانش می نشیدند و به آینده ای روشن فکر می کند. انگار نه انگار که همین یکی دو ساعت پیش از نا امیدی رنج می برد و تاریکی تمام وجودش را در بر گرفته بود. خبر حضور امیر قلعه نویی شوک بزرگی بود. تلفن را بر می دارد و به دوستان خود زنگ می زند. «مجتبی خبر را شنیدی؟ ژنرال برگشت!» این خبر دهان به دهان می چرخد. سریعاً وارد اتاق خود می شود و پرچمش را بر می دارد! راهی زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی می شود تا شاهد اولین حضور قلعه نویی در تیم محبوبش باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آری دوستان! این روزها امید دوباره به اردوی استقلال بازگشته است. امید به آینده، امید به موفقیت، امید به قهرمانی و امید به بازگشتی دوباره. امیر قلعه نویی و خبر بازگشتش تلنگر روانی بزرگی برای همه اعضاء خانواده میلیونی آبی ها بود. از هواداران بی شمارش گرفته تا پیشکسوتانی که همواره پیگیر وضعیت تیم محبوب خود هستند. بازگشت امیر قلعه نویی که آخرین روز سرمربیگری اش در استقلال با قهرمانی این تیم در لیگ برتر همراه بود، همه آبی ها را خوشحال کرده است. آسمان دوباره آبی شده، هواداران به تکاپو افتاده اند، برق انگیزه در چشمان بازیکنان به چشم می خورد و همه منتظر شروع رویایی امیر قلعه نویی در استقلال هستند.
نوبت هواداران استقلال است. وقت اتحاد آبی رسیده است. چه آنهایی که ناصر حجازی را از ته قلب دوست دارند و چه آنهایی که امیر را ژنرال استقلال می دانند. وقت اندک است. فرصت کم است! باید کاری کرد. باید بلند شد. حمایت می تواند استقلال را به مسیر اصلی خود بازگرداند. وقت حمایت است! وقت همدلی و اتحاد است که همواره در بین هواداران استقلال وجود داشته و خواهد داشت. نام «استقلال» در میان است و امیر قلعه نویی تنها یک وسیله توانمند برای موفقیت باشگاه محبوب میلیون ها هوادار عاشق استقلال است و بس. امیر قلعه نویی خود را یک «سرباز» می داند که برای موفقیت استقلال خواهد جنگید! وقت آن رسیده است که یکبار دیگر به امیر قلعه نویی اعتماد کنیم و با او دست همیاری و حمایت دهیم.
تاریخ دوباره تکرار می شود. استقلال با تشکیل یک کادر فنی مقتدر و بازگرداندن انگیزه بین بازیکنان و در کنارش تقویت فنی تیم می خواهد بار دیگر قدرت اول ایران باشد. آن روز دور نیست. هواداران استقلال سهم بزرگی دارند. اتحاد، همدلی و حمایت می تواند استقلال را از فرش به عرش برساند و بار دیگر شعار «استقلال قهرمان» چهار ستون ایران را بلرزاند!
استقلالی برخیز، نام ها کنار بگذار و برای موفقیت تیمت متحد شو! استقلالی بلند شو و با افتخار نام «استقلال کبیر» را فریاد بزند! استقلالی به پا خیز...