ربطی به اونا نداره ، مخابرات به دلیل روز قدس هرچی چیز پی ان ، HTTPS ، فلش هست رو بسته و اجازه لود نمیده.نقل قول:
حرف باحای هست (جل الخالق!) :31: :10:
Printable View
ربطی به اونا نداره ، مخابرات به دلیل روز قدس هرچی چیز پی ان ، HTTPS ، فلش هست رو بسته و اجازه لود نمیده.نقل قول:
حرف باحای هست (جل الخالق!) :31: :10:
ولی فن آوا دمش گرم همه چیزو نبسته یه چیزهایی رو بسته:11:
یکی از فامیلا زنگ زد گفت چه خبره (از شاتل اکانت داره) :13:
گفتم هیچی فعلا تعطیله برو چند روز استراحت :27:
گفت گوگل هم باز نمیشه:18:
سرعت دانلود من با اینترنت نامحدود 512 ساعت 12:15 دقیقه نصف شب :31:
ISP : آنا اینترنت ( فکر کنم مال من Asre telecom باشه )
فیلم گرفتم : ( حجم 560 کیلوبایت ).
کد:http://www.irfreeup.com/images/6t7hrgqq9cvyabwl2skp.rar
سلامنقل قول:
حرفت تأییدمیشه
حالا این ibs ng چرا خراب شده؟:13:
سلام این به این خاطر هست که شما نامحدود داری. ماهی 90 تومن دادی . کاری هم باهات ندارن. ولی محدودها رو حتی یه نفر هم راضی نیست.:20:نقل قول:
سلام من دیشب هم تونستم مثل هر شب تقریباً 1 گیگ دانلود کنم ، از وقتی پول دادم سرعتم درست شده . ولی خوب راضی هستم ،
راستی ibs ng هم درست شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه در مورد 512 ؟؟؟؟
خوبه من تغییر سرویس دادم به ۲۵۶ شبها سرعت 256 روزها هم ۲۵۶.
یک سوال آقای [gtaexcess] :
برای درخواست آی پی چکار باید کرد و هزینه اش چقدر خواهد بود؟
نقل قول:
سلام دوست من
اصلاً به اون کاری نداشته باش ، با idm یه چیزی رو دانلود کن و بعد بگو سرعتت چنده ؟!
این تست سرعت رو همین الان گرفتم :
به نظرت چطوره ؟:41: سرویس من هم 512 هست . همین الان که دارم این پست رو مینویسم دارم با سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم. ولی میبینی که این تست سرعت یه چیز دیگه رو نشون میده .:27:
پس معلوم میشه که نمیشه زیاد به این تست ها اعتماد کرد دوست من.:20:
اي پي ثابت براي چه كاري ميخواي عزيز ؟نقل قول:
مشترك فن اوايي يا نمايندگي ؟
خوده فن اوا از طريق پرتال در بخش خريد سرويس انتخاب ميكني هزينش ساليانه 10 تومنه ميريزي به حساب بعد از 48 ساعت ست ميشه اتومات رو سرويست
اگر براي دوربين مدار بسته ميخواي :
1. راه ههاي ديگه ايم هست
2. سرعتش بدرد نميخوره براي دوربين مدار بسته مگر موارد خاص
3. يه كپي شناسنامه هم بايد بفرستي براي شركت فكر كنم دقيق اينو خبر ندارم
برای یک سرویس میخوام که هم جا در دسترس باشه و آی پی فن آوا هم نیاز دارم.نقل قول:
در مورد اینکه مشترک نمایندگی هستم یا فن آوا :
من پررداختهام رو با کد شناسه و از طریق سایت انجام میدم همچنین برای تغییر سرویس از خود سایت استفاده میکنم
من چون از یوزرهای قدیمی فن آوا بودم بعد از اینکه شبانه برداشته شد night@fanava دیگه نمیتونستم وصل بشم
اونوقت برای ریزمصرف ازین آدرس استفاده میکردم :
بعدش اومدم نمایندگی یک فرم پرکردم بدون اینکه هزینه راه اندازی بپردازم دوباره مشترک فن آوا شدم با یوزر جدید که شبانه هم داشت. و ریزمصرفم رو ازنجا میبینم :کد:http://217.218.60.228/init.do
الان من از طریق خود سایت میتونم درخواست بدم؟کد:http://95.38.32.18/IBSng/user/
پس من وضعم خیلی خوب شده که با این سرعت دانلود میکنم
(از فن آوا بعیده ) جل الخالق !!!!!!!!
شما نمایندگی هستین؟ چقدر پول دادین؟نقل قول:
اول سر عتتون چه طوری بود حالا چه طوری شده؟
خوب عزيزنقل قول:
كدوم شهر هستيد
نام كاربريتو برام بفرست شما مشترك نمايندگي هستيد نه خوده فن اوا
نام كاربريتو بده برات بهتر چك كنم
سلام دوست مننقل قول:
بله من از نمایندگی kianet سرویس میگیرم .
قیمت هاش رو توی سایتش زده (سایتش بیشتر شبیه وبلاگه:31: !!)
kianet[dot]ir
تا ماه پیش من سرویس 2 گیگ 512 میگرفتم با شبانه میشد 13500
ولی از این ماه قیمت ها رو بردن بالا و الان باید 3 گیگ بگیرم با شبانه میشه 21000
اینجا ایرانه دیگه ، همه چی شیر تو شیر هست ! شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی همه چی گرون شده .:19:
سرعت من رو همین نمایندگی آورده بود کرده بود 256 !!!! به خاطر این که سرویس هاش رو گرون کرده بود . ولی وقتی این ماه 21000 تومن ریختم تو حلقشون سرعتم رو درست کردند.
(بعداً از دماغشون در میارم و وقتی داشتم از تهران میرفتم کاری میکنم که حداقل 500 هزار تومن ضرر کنن :21: :4:. آخه تو کرج هم پارسی نت من رو اذیت کرد و همین بلا رو سرشون آوردم.:whistle::whistle:)
ولی الان مشکلی ندارم و در هر ساعت از شبانه روز با سرعت متوسط 60 کیلو در ثانیه میتونم دانلود میکنم . البته شب ها بعضی وقت ها یه نمه پینگ میره بالا و سرعت نوسان میکنه ولی چند دقیقه بعدش درست میشه .
مثلاً دیشب ساعت 02:45 وصل شدم و تا ساعت 05:00 حدود 440 مگ دانلود کردم .
در کل من فن آوا رو با همه خوبی و بدی هاش به شرکت های دیگه ترجیح میدم . مثلاً یکی از دلایلش اینه که قطعی نداره ، و یا این که وقتی به مناسبت ر و ز ق د س و امثال اون همه شرکت ها تقریباً اینترنت رو قطع میکنند ، فن آوا به محدود کردن بعضی سرور ها اکتفا میکنه .
ولی این دفعه فن آوا هم https رو بسته بود و یه 20 دلاری به من خسارت زد . آخه من تو یه سایتی فعالیت میکنم که از این پروتکل استفاده میکنه و باید هر روز به اون سایت سر بزنم و فعالیت کنم . و اگر سر نزنم ضرر میدم .
به امید اینترنتی (بخونید کشور) آزاد
جواب دادم در پيام خصوصي خدمتتوننقل قول:
حداقل خوشحالم كه سرعتتون افت نداره الحمدالله
نقل قول:
من اگر یک یا دو مگ داشتم دیگه چم بود؟؟؟؟ من 256 دارم برای 256 20gb دارم 70 میدم .
برای ایرانسل که باید خدایی پول تلفن بدم 10 تومن میدم اندازه 100 هزارتومن باید پول تلفن بدم .البته این سرعت توی تهرانه نه شهرستان .
من دنباله vsat هستم .
عزيزم با سرويس هاي طرح نامحدود ماهانه ايرانسل ماهي 10 تومن چرا بايد خدا تومن بدي حالا سرعتش 10 هم كه باشه نسبت به قيمتش نميصرفهنقل قول:
VSAT بسيار پر هزينه . بدون پشتيباني . سرعت پايين و افت مكرر . بدتر از همه دستتون بجايي بند نيست
من خودم شش ماه داشتم جز هزينه ( ماهي 45 دلار سرعت 512 حجم 2گيگ اپن اسكاي داشتم چهار سال پيش بدرد نميخوره واقعا
سلام
فن آوا 8:34
خوبه ؟
واقعا ادم نمی دونه چی بگهنقل قول:
کاش وضعیت منم این طوری بود حداقل
من الان dpnet م نمی دونم باید به کی شکایت کنم حتی. هم نمایندگی ام هم نیستم
در عوض شما تا می تونین چیزای ممنوعه (Forbidden Stuff :46:) از همونایی که دوست ندارن دانلود کنیم به جای ما هم دانلود کنید
حالا این ضرری که میگی 500 هزار تومن و اینا، چه طوریه ما ام بزنیم برای تسکین ج ی گ ر داغ شدمون؟
سلام رفیقنقل قول:
آره در جریان مشکل شما هستم که چجوری شدی و شرکتی به نام dp نت چیه :2:
مگه با راهنمایی های آقا افشین قرار نشد بیای خود فن آوا ؟ به نظر من حتی اگه یه بار دیگه هزینه رانژه رو هم بدی میصرفه !!!
نه بابا ، من چطوری از چیزای ممنوعه دانلود کنم ؟ :18: نمیدونم چی گفتی شاید درست منظورت رو متوجه نشدم از این حرف :20:
اون قضیه ضرر زدن رو شرمنده که نمیتونم بگم . آخه یه جوریه که نمیشه گفت . امیدوارم درک کنی که چی میگم و از دست من ناراحت نشی ، ولی من قول میدم اگه اینا(نمایندگی ها) آدم نشن به جای همتون جبران کنم
آخ یادش به خیر ، از کرج که داشتیم میومدیم تهران اون هفته آخر یه کارایی کردم . بعد که اومدیم تهران به پارسی نت کرج زنگ زدم (به همون دو تا معتادی که صبح تا شب میشینن تو دفتر:2:)
بعد بهش حالی کردم که چه بلایی سرش آوردم . آقا آخ این داشت میسوخت پشت تلفن ، آی جیغی میزد پشت تلفن ، اومد شروع کنه به فحش دادن که تلفن رو روش قطع کردم تا بیشتر بسوزه :27: . شرط میبندم هنوز هم نمیدونه از کجا خورده :devil:
سلام شفیقنقل قول:
نه بابا یکی دو هفته دیگه باید برم دانشگاه، فن اوا تعطیل (خوب یا بد) ، دیگه نمی صرفه بیام خود فن اوا یا پول رانژه بدم و یه مدتی روی هوا نگهم دارن (مخصوصا اینکه چقدر کارا رو سریع انجام میدن) تازه بعدش بازم شبانه خرابه
چیزای ممنوعه هم ، شوخی بود جدی نگیر
حالا اگه هنچین چیزایی هست درباره ضرر و اینا pm بده ، قول میدم راضت پیش من امنه امنه :46:
================================================== ===================
اینم حسن خطاب پستم : به تمام کسایی که می خوان بیان فن اوا یا به فکرش هستن :
شاهکار فن اوا، امشب 3:30
(با اکانت پرمیوم رپیدشیر و سرعت مثلا 512KB)
ادامه شاهکار فن اوا در دانلود همون فایل ساعت 6:40
این قضیه هرشب ادامه دارد...........
:18::18::18:نقل قول:
ُسلام ، فکر کنم فن آوا با تو سازگاری نداره !!!!!:18:
صد رحمت به دایال آپ :18:
نقل قول:دوستان خوب من قبلا هم گفتم مشکل فن آوا شاتل پارس آنلاین یا صبانت نیست ، مسئله اینه: اساسا قرار نیست شما بری با اینترنت letters to Juliet دانلود کنی یا اون دوستمون َAlbum Design دانلود کنه ، شما باید فقط بری سایتهای داخل ایران و PDF دانلود کنی همین ، برای همین قراره در هر خونه ای فیبرنوری با کف و حداقل پهنای باند 20 مگ ( بله بیست مگ نه دو مگ !!! که فعلا تصویب شده ) تحویل خانواده ها بدن برای اینترنت ملی و در بطن اون بعنوان یک بستر سراسری سرویس هایی ارائه میشه که اینترنت یکی از اونها خواهد بود . این قضیه کاملا جدیه و رسما اعلام شده بخوانید به نقل از فارس نیوز:نقل قول:
قائم مقام فناوري وزير ارتباطات در گفتوگو با فارس خبر داد:
پهناي باند 20 مگابيتي منازل براي اينترنت، بازي و مشاهده فيلم
خبرگزاري فارس: قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بينالملل گفت: ارائه حداقل 20 مگابيت بر ثانيه پهناي باند براي منازل قطعي شده كه اين پهناي باند با سرويسهاي اينترنت، بازي، مكالمه، ويدئو درخواستي با كيفيت HD و تلويزيون اينترنتي پر ميشود.
لینک خبر کامل :
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8905220550
عزيز چند بار گفتم كه با راپيد مشكل داره وو از عمد هم هستنقل قول:
اگر ميتوني امشب تست سرعت از يه سورو مستقيم بذار
منم تایید می کنم این سرعتونقل قول:
مال من هم دیشب همین قدر بود
از 2 تا 7 فقط 80 مگ دانلود داشتم توی کل این شبها همچین سرعتی نداشتم
خیلی برام جالب بود
دلم می خواست زنگ بزنم پشتیبانی بگم خوب بگید شبانه نداریم خلاص کنید خودتونو شاید یه بنده خدایی انتخاب واحد دانشگاهش ساعت 3 باشه چیکار باید بکنه
شاید یکی نخواد دانلود کنه باید چیکار کنه با این سرعت
تازه جالبه میگن با این پولی که میدین شبانه بهتون میدیم اگر ندین نمی دیم
فکر کنم از امشب قطع کنن کلا بگن بهتون نمی دیم باید 30 تومن بدین که شبانه داشته باشین
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
من با جاهای دیگه هم تست کردم همین جوری بودنقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
جالب اینجاست که با این سرعت کم 2.800 من دانلود کردم وبلاخره َAlbum Design گرفتمنقل قول:
گفتم هرجوری باشه من اینو می گیرم پریروز با سرعت 15 بلاخره کاملش کردم
ولی عجب برنامه ای هست
فن اوا (یا همه شرکت ها - نمی دونم) از اول ماه رمضان همشون کرمی (Kermi) شدن. کلاا اینترنت ایران با من سازگار نیستنقل قول:
من که اخرش اینو دانلود می کنم و خودشونم می دونن که هم من و بقیه این کارو می کنیمنقل قول:
به نظرم مسئله یه چیز دیگست.
اون اینترنت 20 مگ هم فکر کنم سرعتش باشه نه حجمش
یعنی میشه یه چیزی تو مایه های 1-2 سرعت واقعیش
ولی : اگه بیاد که نمیاد
خصوصا اینکه این خبر مال False news هست و از مخابرات بیرون اومده
همه چیز مشکل داشت. دیشب هم همه سرور ها همین طوری بودن. حتی باز کردن صفحه گوگل هم کلی طول میکشید.نقل قول:
مسئله اینه که از ساعت 2 تا 7 کوک سرعت رو تا می تونن کم می کنن. و این برای همه سایت هاست
اگرم قرار بوده فقط یه چیزی مشکل نداشته باشه و سرعتش ثابت و بالا باشه اون همیشه رپبد بوده (با اکانت البته)
من که دیگه هنگ کردم واقعا، همیشه سرعت رو تا kb128 میوردن پایین که سرعت ما میشد 12-14، ولی دیشب تا 28 و 14 اومده بود پایین که نتیجش توی عکس معلومه
بابا من موندم
من خودمم از همين فن اوا سرويس دارم ولي مثلا ديشب سرعت دانلود من 18 بود تا ساعت 5 صبح بعدش راحت اومد بالا تا 107 البته پورت من يك مگ هست ولي منظورم اينه نميدونم چرا براي شماها اينقدر افت سرعت داره
عجيبا غريبا
ایول به خونسردی شما. شما یاید سرعتتون حدود 100 باشهنقل قول:
خب خود شما که توی فن اوا هم هستین نرفتین پی گیری کنین که چرا سرعت شبانه ها این طوری شده؟
چی جواب دادن؟
خوبه مال خودتون هم همین جوری هست صداتون در نمیادنقل قول:
بگین قضیه چیه خیال خودتونو راحت کنین
اگر می ترسین پیغام خصوصی بدین من قول میدم به کسی نمی گم:10:
بگین :19:
اگر ما واقعا پول برای شبانه دادیم متوجه میشیم که کار اشتباهی کردیم از ماه بعد انجام نمی دیم
خواهش میکنم بگین:11:
100 ؟ استانداردش پورت يك مگ بايد 128 باشه سرعتت شناورشم حساب كني بايد 120 تا 126 باشهنقل قول:
ولي من خدايي تو سرويس خونه بيشتر از 107 نديدم مهم هم نيست برام چون دانلود سنگين ندارم يا دانلودر نيستم
الان كه كلا فن اوا افت سرعت داره شبانه من از ساعت 1تا 5 صبح روي 12تا 18 ميچرخه بعدشم كم كم تا نزديك 7 صبح ميرسه به 80 ولي قبلا حدود 6ماه پيش شناور 107 تا 95 داشتم
پول اينم تازه از حقوقمون كم ميشه من ماهي 2 گيگ دارم چون روزا كه نيستم استفاده كنم تا 6 عصر بعدشم ميام خونه حدود 10 شب يه اونورا ايميل و اين فوروم چك ميكنم وگرنه كاره خواستي ندارم
خودمم ميخوام از ماه ديگه 256 بگيرم حداقل از حقومون پول كمتري بره
باید که بله. قدیم (قبل از خرابی) پورت 512 منم باید 64 دانلود می کرد ولی بیشتر از 55-57 نمیشدنقل قول:
حدودا هم بگیم پورت یک مگ همون 100 تا 110 منطقیه
حالا نگفتین که توی این 20 روزی که سرعت ها خراب شده اصلا نرفتین پی گیری کنین که چرا سرعتتون از 120 اومده 18؟ چرا توی شبانه تون این طوری شده؟
خط 512 که سرعتش در بهترین شرایط بالا تر از 256 نمیشه
بله دیگه دوست عزیزم اون حجم نیست ، سرعت میشه 20 مگابیت برثانیه یعنی 2.5 مگابایت در ثانیه یعنی ساعتی حدودا 8.7 گیگابایت ! یعنی ساعتی دو تا دی وی دی فول !!! :34:نقل قول:
dvd های مداحی های حاج منصور ارضی
ای جان...
گفتم که خبر مال فالس هستنقل قول:
خودشونم نوشتن فیلم HD .
البته نمی دونم اخراجی ها مگه نسخه HD هم داره؟ :31:
:31::27:نقل قول:
:10:
سلام به همه
منم متاسفانه adsl فناوا دارم. الان یه سالی هست که استفاده میکنم. این که سرعتش چطوریه و چقدر قطعی داره و ... کلا بماند. هر وقت زنگ میزنم بهشون میگن مشکل از مخابراطه :whistle::question::5:
البته تا چند ماه پیش مشکلی نداشت، چون حجمش به طور عادی کم میشد. اما 2 ماه پیش دیدم به طور غیر عادی حجم دانلودم تموم شد... (پیش خودم گفتم شاید چیزی دانلود کردم) اما دوباره این ماه بازم همونطوری شد. دیگه چیزی نمونده تموم بشه (این ماه 2 هفته اصلا خونه نبودم :31:) یعنی توی 2 هفته دخل یک گیگ حجم دانلود اومد.. قبلا توی یک ماه شاید کلا 200 مگ کم میشد. الان روزی 100 مگ کم میکنه
ویندوز چند بار عوض کردم. نگاه کردم برنامه ای، چیزی که باعت دانلود بشه اصلا وجود نداره روی سیستم من. حالا چه اتفاقی داره می افته خدا داند...
به هر حال از ماه دیگه میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم، یه نفر یه جای خوب پیشنهاد بده. فقط میخوام قطعی نداشته باشه.. سرعتش اصلا مهم نیست. استفاده من از اینترنت فقط یه بازیه خیلی ساده اس، که نیاز داره نت همیشه وصل باشه. اینی که الان دارم 256 عه مثلا. ولی دیال آپ سریعتر صفحه رو میاره بالا.
مرسی :11::40:
من گفتم که شاید 10 تومن باشه اما کلی باید پول تلفن بدی که اون 70 تومن میاد جاش .نقل قول:
من تا حالا جایی ندیدم ونشنیدم که بگه vsat بده من که خداییش ندیدم بگه اونم با این مشخصات که میگی
اگر این بود بیشتر بانکها نمیرفتند دنباله دوطرفه .
میگم فکر کنم اون سرویسی که شما گرفتید چون حجمی بود حتمی شیر شده گرفتید ضمنا افت مکرر بیشتر ماله نوع تجهیزات هست که طرف چی بخره مودم یا دیشه خیلی خوب داریم که حتی توی بدترین شرایط آب وهوایی بدون افت سرعت کار میکنند ، درسته جایی دستمون بند نیست اما مهم اینه از کسی اینترنت رو میخری که مثل ما ایرانیها کلاهبردار یا از همه مهمتر درغگو نیستند :31: البته ایرانیها رو همه میشناسند درسته :10:
باتشکر
سلام بچه هانقل قول:
نوشته شده توسط hessam2006
بچه ها من تعهد دادم اينجا به سوالات شما پاسخ بدم ؟ يا پولي بابتش ازتون گرفتم ؟
چرا بعضيا طلبكار هستند؟
اين دوستمون چند تا سوال پرسيده كه جواب همشون هست در پست هاي قبلي من و نيازي به جواب نديدم براشون حالا ايني كه ايشون نوشته درسته ؟
اون بالا ايشون نوشته
ولي چي ؟نقل قول:
من به شما بی احترامی کردم نه فکر نمی کنم
ولی شما .........
واقعا براتون شرمندم
من مگه بي احترامي كردم به شما ؟