جناب غوغا لطفآ قبل از ارسال پست قوانین را مطالعه بفرمایید.در این قسمت برای رعایت نظم تصاویر باید به صورت لینک قرار داده شوند.نقل قول:
موفق باشی.
Printable View
جناب غوغا لطفآ قبل از ارسال پست قوانین را مطالعه بفرمایید.در این قسمت برای رعایت نظم تصاویر باید به صورت لینک قرار داده شوند.نقل قول:
موفق باشی.
نقل قول:
دوست عزیز من فقط نظر خودم رو می گم.اینکه با تجربه ای که من دارم و خیلی هم کم هست یکسری توضیحات می دم:
1.هیچ وقت بدون مطالعه نظریه پردازی نکنید.(لطفآ)(136 صفحه برای شما وجود دارد)
2.هزینه تیونینگ بسیار زیاد است.بنا بر این شرکت این ماشین ها در پیست (اونم از نوع آزادی) به صرفه نیست.
3.گهگاه قرار ها دارای تغییراتی می شود.اونم به دلایل امنیتی.
4.در تهران با کل کل های خیابانی به شدت برخورد می شود.(اینجا هیچ کس ادعای کل کل نداره.منتها نیرو انتظامی برچسب کل کل به آدم می زنه).
در ضمن از حمید جان خواهش می کنم برای شفاف شدن ابهامات شما توضیحات خودشون رو بدن.
دوست خوب ما جناب آقا بهنام جواب سوالات شما رو داد . امیدوارم تا حدودی قانع شده باشی .در ضمن کسی که به لحاظ کاری خیلی سرش شلوغه و بیشتر ارتباطش با تلفنه نمی تونه شماره اختصاصی شو در اختیاره بقیه بزاره . باید یه خط جدا رو اختصاص بده به کارش . ok?
در ضمن 1500 بار گفتم برو تو سایت خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جند هنوز update نشده و
یا علی
[quote=405baz;870704]1
-آقا سهیل دمت گرم بابت اید تکنیک دیگه و اینکه فکر نمی کنی به 405 فشار بیاره این حرکت ؟پ
2-حمید جان ما منتظریم . ببینیم تو و آقا سهیل چه می کنین دیگه .
دوستان همگی خیلی مخلصیم .[/quote
دوست عزیز
این تکنیک به هر ماشینی فشار میاره . منتها چون 405 دیف جلو یا باید به صورت معکوس انجام بدی(دنده عقب) یا اینکه رو سطح خیس . خوب هر کدوم فشار خاص خودش رو میزاره . 405 از لحاظ جلوبندی برای این کار ضعیفه (به نظر من )و انجام مداوم این حرکت = خورد شدن پلوس و کج شدن سیبک وخیلی چیزای دیگه
ولی اکسل عقب 405 قابل قبوله .
در مجموع اگه دلت می خواد یک یا دو بار اون هم در زمان کوتاه میتونی این کارو بکنی .
البته من تضمین نمیکنم تو همین 1 یا 2 بار پلوست طاقت بیاره ها !!!!!!!!
یا علی
حتما تا كنون نام مدلهاى مختلفى از پژو، مانند 206، 405، 504، و 404 را شنيدهايد. اما آيا فكر كردهايد كه اين اعداد چه معنايى دارند؟
پژو از سال 1929، از يك سيستم نامگذارى سه رقمى استفاده مىكند كه در آن عدد وسط همواره صفر در نظر گرفته مىشود و فرمول كلى نامگذارى به صورت x0y است. در اين فرمول، x ابعاد اتاق (و البته سطح تجهيزات) را نشان مىدهد و y بيانكنندهى شمارهى مدل است (هر چه اين عدد بالاتر باشد، اتومبيل جديدتر است).
با اين فرمول به راحتى و بدون آشنايى با دو خودروى پژو، مىتوان مشخصات كلى آنها را در مقايسه با هم بدست آورد. براى مثال مدل 406 نسبت به 305 داراى اتاق بزرگترى بوده و نسبت به آن جديدتر است.
البته اين قانون كلى، استثناهايى هم دارد. براي مثال كمپانى پژو در دههى 80 مدلى به نام 309 توليد كرد، در حالى كه امروزه در بازار مدل پژو 307 موجود است! از استثناهاى ديگر، مدل 206SW استيشن بوده كه با وجود آنكه در سرى 20Y قرار دارد، اما ابعاد بدنهى آن به سرى 40Y نزديكتر است.
در سال 1929 تمام اعداد بين 101 تا 909 كه رقم وسط آنها صفر بود، به ثبت تجارى رسيدند و به همين دليل هنگامى كه پورشه مدل 901 خود را به بازار عرضه كرد، با اعتراض پژو مواجه شد و مجبور به تغيير نام مدل خود به 911 شد.
اخيرا پژو تصميم گرفته به علت محدود بودن اين سيستم، نامگذارى 4 رقمى را مد نظر قرار دهد كه اين سيستم به صورت x00y مىباشد. از جمله خودروهاى نامگذارى شده به اين شيوه مىتوان به مدلهاى كانسپت 4002 و 1007 اشاره نمود.
به نقل از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با ويرايش!)
بچه ها یه کم به خودتون بیایید.این که یکی murcielago یا galardo یا slr داره جای خوشحالی داره.اما مسئله اینه که من وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی ندارم هرگز نظر نمی دم.چند بار از آقای بابایی سوال پرسیدم و در جواب چند خط حرف بی معنی خوندم.
این یعنی سرکار گزاشتن مردم
با سلام خدمت همه بچه ها.اول از سهیل جان و داریوش جان مخصوصآ داریوش جان که زنگ زد و من رو از این بچه بازی
ها مطلع کرد.ممنونم
این بار دوم هست که یکسری از کسایی که تازه عضو شدن با یه سری سطحی نگیری ها دارن 3سال زحمت ما رو نادیده میگیرن.
ما وقتی با پی سی آشنا شدیم اگر اشتباه نکنم از صفحه 50 یا 60 بود که فعالتیمون رو سطحش رو یکم رسمی کردیم. حداقل در هر صفحه 2یا 3تا پست گذاشتیم شما حسابش رو بکنید اگرم این کاره نباشیم کسی حق نداره
این طوری باما برخورد کنه
ببینید شما اگر قبل از اینکه این طوری با ما صحبت کنید اگر یکم جستجو میکردید این پایین یا بالا شماره صفحات خورده
اگر دقت میکردید از ماشینهای تیونینگ شدمون از ماشین های چند صد میلیونیمون از پرشیایی که با دنده 2 140 تا
تو اتوبان همت میرفت هم فیلم هم عکس گذاشته شد.
چند ماه پیش کسی با نام کاربری تاپ آر پی ام هم همین حرفها رو زد اون که روش حسابی کم شد سر همین هم هست که دیگه پیداش نیست خلاصه گروه با تصمیم مدیر دید ما که همه چی در اختیار شما میذاریم این طوری برخورد میشه سر همین فقط به کسایی که عضو هستن فیلم نشون داده میشه همین.
مسئله بعدی ما هیچوقت ادعا ماشین بازی نکردیم هرکس که اینجا اومده با خوشرویی برخورد شده باحاش هر کسم سوال داشته با روی باز جواب بهش داده شده. اما شما فکرش رو بکن تو پیست مثلآ دریفت بری خیلی قشنگه نصف ماشینت میزنه بیرون شایدم منظور پیست گراندپری تو دبی هست که دارن تازه میسازن!!!
-مسئله بعدی اینکه چرا این ماشینا تو مسابقه شرکت نمیکنن!:
1- به من چه میتونی از صاحبشون بپرسی
2- هر ماشین بعد از اینکه تو مسابقه شرکت میکنه بعدش حدود 500 تومن با وضعیت عادی تعمیر داره شما فکر کنید
اون سیناد یا مزدا با موتور تیونینگ شده یا موتور 745 ای ال چقدر خرجش میشه!!!!!
-اینکه چرا هرکی یچیزی میگه به به و چه چه میکنن:
چون از قوانین هست که 1:کل کل نکینید(قابل توجه)
2-سعی بشه موضوع قرار داده بشه نه اینکه الکی وقتمون گرفته شه تاپیک در مورد ماشین هست نه جواب الکی دادن.
- چرا نام منبع...
اینکه دیگه ادامه ندادم دلیلش این بود سهیل جان 5000 بار گفت سایت خودم بوده و ....
تازه اگرم نگفته هیچوقت نگفته مال خودم بوده پس به فرض منی که این پست رو دیدم اول به محتویاتش نگاه میکنم
بعد هم ازش تشکر نه اینکه ...
- طرز ثبت نام
گروه ما روش خاص خودش رو داره اینکه ما بدونیم کیا میان کیا نمیان چند نفر هستن که مقدمات مسائل برگذار شه
در خصوص پذیرایی و... کسی مشکلی داره؟؟؟
26
نفر ثبت نام کردن و دیروز ....
---خط تالیا
اینکه من هیچ وقت ادعا نکردم من مایه دارم و این چرت و پرت ها همه شاهدم هیچ وقت قصد پز دادن نداشتم
اگر اینطوری بود همش جردن در حال چرخ زدن و حال گرفتن بودم نه اینکه گروه تشکیل بدم و کاری کنم کسایی که
مثل خودم عاشق لامبو یا فراری هستن یک بار امتحانش کنن اما حالا میبینم که چه اشتباهی کردم...
اینکه خط تالیا دارم قطعآ به خودم مربوطه دیگه این رو کسی نمیتونه...
شما اگر سرت شلوغ باشه سعی میکنی موضوع کار رو از بقیه مسائل جدا کنم خب این خط بیشتر به کارم میاد
آقا محمد شما مشکلی داری اگر ناراحتی من خط ثابت بدم یا اگر آنتن نمیده O2 چطوره؟؟؟
خیلی خوشحالم با پولی که از کار بدست اوردم برای گروه 40 تا خط تالیا برای کارشون گرفتم و یه دفتر+ مرکز تیونینگ
تو بهترین منطقه تهران(خ برزیل مقابل تاج محل) گرفتم
خوبه نخواستیم کسی رو خفت کنیم...
--**-- با اب بندی...
خب این شگرد ماست خوبه فیلم پرشیا رو گذاشتم
به هر حال اصلآ دوست یه روز اینطوری حرف بزنم اما دیگه بعضی ها دارن کاری میکنن که دیگه پشیمون بشیم از اینکه کارمون رو ادامه بدیم.
اما همه چی سرجاش هست هم قرارامون هم خودمون اما اگر همچین مواردی باز هم دیده شه هم ما هم مدیر سایت قطعآ طور دیگه ای برخورد میکنیم.
راستی سهیل جان چیز خوبی گفت:
میدونید جای کلکل کردن کجاست؟؟؟
یه روز البته قبل عید بعد از ظهر دیفت سر لاستیک جلو و ماشین
حداکثر حجم:1.8 لیتر.
بر اساس امتیاز و D4
دیگه الان ادعا میکنم خوبه؟
راستی آقای حائری ببخشید اگر نتونستم عادی صحبت کنم
موفق باشید
بابا متین جان فکر کردی نمیشه یه نفر چند ID داشته باشه ؟؟؟
خود گویی و خود خندی عجب فرد هنرمندی !!!!
واقعا ایشون منشی لازم دارن! مگه TopRPM یادت نیست ؟؟
چطور پیچونده شد؟
یا قرار هایی که نه جا داره نه شرکت کننده!
راستی چرا تا به حال به قرار های ما گیر ندادن؟
چون نه گالاردو داریم نه SLR ما ماشین واقعی داریم کوکی نیستن!
بسه دیگه ....
علاقه مندی خوب یاد بگیر ولی دری وری تحویل مردم نده!
اگه كسى انتقاد و ادعايى داره، قشنگ و محترمانه بياد مطرح كنه! نه اينكه يه دفعه بياد يه مشت حرف نپخته بزنه و باعث دلسرديه بعضىها بشه! :angry:
عضو جدید لطفآ ادب رو رعایت کن و اگه حرفی داری یا تماس بگیر یا پیغام بده زشته این بچه بازیانقل قول:
آقا این تاپیک خیالی الکی منم با چند تا آی دی چرا اینجا میای
پای امضا زدی تاپیک... خوب اینجا نیا دیگه
ما اس ال آر نداریم 50 بار گفتم اکه پست میخونی درست بخون
یا علی
آقایون محترم :قابل توجه 2 دوست عزیز
1-امید وارم خدا به راه راست هدایتتون کنه .اون بالا خدا هست و شاهد و همه کسانی که از خیلی وقت پیش عضو شدن چه کسی مثل من که مدتی هست اینجا رو پیدا کردم .انصافا شما چند وقته عضو شدین ؟چند صفحه از پیغاما رو خوندین ؟
2-اینجا کسی از کسی دفاع نمی کنه .اینجا اگه کسی سوالی داشته باشه همه اعضا تا جایی که اطلاعی داشته باشن کمک می کنن و اگه کسی حرفی بزنه که درست باشه باقی ازش حمایت میکنن .
3-حمید انصافا خیلی برا بچه ها زحمت میکشه . تا به حال نشده کسی ازش سوالی کنه و اون جوابش رو نده .و اینکه همیشه بجچه ها رو در جریان جیدی ترین ها میذاره.و حتی اگه جایی کوتاهی کنه کسی حق اینکه متهمش کنه رو نداره.
4-آقا اینجا سایت رو کم کنی و این جور حرفا نیست به خدا . اینجا اگه کسی چیزی میدونه در اختیاره بقیه میذاره همین و اینکه بعضی ها مثل حمید لطف میکنن و هر چند وقت یه قرار فیکس میکنه واسه دور هم جمع شدن و .....به خدا جای کل کل اینجا نیست و اگه کسی اینجا ادعا کرده و گفته من الم ومن بلم خوب بگین ما هم بشناسیمش.
5-حمید کامل هر چی باید می گفته گفت . خوب شمایی که دم از کات اف ماشین میزنی اصلا میدونی ماشین چرا کات اف میکنه ؟ چرا بعضی ها نمی کنه ؟ خوب اگه بدونی جواب سوالت رو هم گرفتی .
امید وارم حرف من رو رو حساب جسارت و لج نذارین .من هدفم حل این موضوعه . همین
یا علی
سلام به دوستای خوبم.خوب دیگه برای پایان دهی به این بحث منم یه پست بدم.من طبق معمول کم تجربه ترین و عادی ترین عضو این فورم هستم.اما این رو می دونم.همیشه تو کشور های در حال توسعه مخصوصآ جهان سومی ها همیشه ابعاد منفی بیشتر نمایان می شن.به خاطر همین افراد زمانی که کار سالمی رو به هدف می رسونن خیلی تو چشم میان.برای مثال کی فکر می کرد ژاپن و کره این همه پیشرفت کنند تا جایی که پای ماشیناشون به امریکا و اروپا هم کشیده بشه؟
اینکه کسی میاد مطالبی خلاف طبیعت!بیان می کنه اصلآ نباید مهم باشه منتها هر چیزی حدی داره.ما(یعنی دوستان قدیمی این فورم به جز من)برای اینکه این فروم را ادامه بدیم باید از کجروی ها جلوگیری کنیم همین.
در ضمن از قرن 16 17 میلادی تا اواخر قرن18 بیشتر روشنفکران رو در اروپا قتل عام کردند اما آیا تعداد روشنفکر کم شد؟نه!زیاد هم شد.
با این اتفاقات که افتاد من به شخصه تصمیم گرفتم فعالیتم رو بیشتر کنم تا شاید روشنفکران ما هم بیشتر بشن!!!
به امید روزی که این فورم تعداد صفحاتش به 1400 برسه!
بابا چرا با آقا حمید دوستمون اینجوری برخورد میکنید؟
خداییش اینهمه زحمت میکشه وراهنمایی میکنه بعد شما.........
خداییش وقتی حمید نیست این تایپیک هیچ رونقی نداره.
دیگه تمومش کنید
آقايون محترم .
من منکر زحمات کسي نيستم ولي اشتباهات فاهش فني اين آقاي دکتر رو چي ميگيد؟؟
قدرت به CC ؟؟؟
حجم دنده ؟
و هزار تا چيز ديگه که الان يادم نيست ( دقيقا از توي اين 138 صفح پر از اين هاست !)
منم علاقمند به خودرو هستم اتفاقا يکي از همون کسايي که اشتباه ميکنن و در مسابقات شرکت ميکنن هستم !
نميدونم چرا بعر از هر مسابقه 500 600 خرج رو دستم نميمونه !
ضمنن هر سوال فني که باشه جوابشم هست!
آقاي بابايي يا حسيني يا .... شما هيچ وقت نميتوني پشيمون بشي ! چون ...... ( نگم ديگه )
اصلا يه کار ميکنيم .. دعوا نداريم که 2 هفته ديگه با پيست ( البته اگه مشغله کاري و کارهاي فراوون اجازه بدن ! )
با آژانس هم بيا که نگران مجوز ساعتي و کل کل و گير نباشي .
فقط با يکي از اون 405 ها که ا آب بندي 2 140 ميره بيا !
شديدا منتظر ديدار شما هستم.
اين قرار هم کاملا آزاد ، بدون نياز به ثبت نام و هزارتا چيز ديگه هست.
دوستاني علاقمند بودن ميتونن ساعت 10 - 11 صبع جمعه 11 اسفند 85 تشريف بيارن پيست اتوموبيل راني ( آزادي ) - پارکينگ شماره 2
هم با هم بيشتر آشنا ميشيم و هم ما يه چيزايي ياد ميگيريم ( ياد که نميدن! اقلا ببينيم )
راستي آقاي Nomber1 حتما شما هم با حميد جان تشريف بياريد ! ( جهت هماهنگي کارهاي ايشون و پاسخگويي به تلفن هاشون لازمه )
فراموش نشه ها ! من برنامه رو عوض نميکنم ( البته اينم بگم که برنامه به فدراسيون بستگي داره و اگه زمان مسابقه عوض نشه پا برجاست )
با سلام خدمت دوستان گلم
به نظر من اين جور کل کل ها ديگه تو تاپيک عادي شده و بچه ها و مخصوصا حميد عزيز نحوه برخورد با اين موارد را به خوبي مي دانند اما براي روشن شدن موضوع اين همه توضيح مي دهند
يک سري کاربر که تازه از گرد راه اومدن والبته خوش آمد گويي مي کنيم ميان و اين طوري اظهار نظر و ادعاي تجربه مي کنند چه کسي با تجربه تر از حميد ؟
اميد وارم ديگه اين جور بحثها ديگه تو تاپيک مطرح نشه چون جذابيت رو کم ميکنه !
آقای محمد و جناب حائری :
آقا خوب به جای این کج تابی ها تو صحبت هاتون خوب یه دفعه بگین عشقتون کشیده با ما کل بندازین دیگه !!!
خوب این دیگه کشمکش نداره که . مگه من یا حمید یا بجه های دیگه اومدن گفتن فقط ما هستیم و ال و بل ....
شما اگه خوب به پست بچه ها دقت کرده باشین اگه قراری بوده برای مسابقه نبوده .
100 بار گفتم آفا پست ها رو درست بخون .
امید وارم که به این شکل هیچ وقت احساساتی نشی و درخواست race بدی .
چون اون موقع استرس بهت دست میده !
امید وارم پست های ما رو دقیق بخونین.
یا علی
دوستان عزیز قدیمی اقا حمید و افا سهیل و دوستان جدید اقای محمد و اقا متین:
اقا من به عنوان کوچکترین عضو اینجا میخوام حرف خودمو بزنم .
آقا من به شخصه از حمید جان و اقا سهیل چیزایی یاد گرفتم .(و از خیلی دوستان دیگه )
من تازه عضو شدم و تا به حال سر هیچ قراری از بچه ها نرفتم .ولی این بی انصافیه که شما بخواین بچه ها رو به یه سری مسائل چرند و غیر منطقی متهم کنید .
من به شخصه چون از این بچه ها چیزایی یاد گرفتم واقعا دوسشون دارم . شما هم در جای خود . هر چند که ما رو از دانش خودتون محروم کریدن اما شما رو هم دوست داریم . خدایی درست نیست که بچه ها رو متهم کنین
اما اگه حس می کنین این فروم داره چیزایی غیر استاندارد یا فاقد سطح متوسط فنی ماشین رو میگه خوب از این فروم دیدن نکنید . این بهترین کاره
سورنا
از بچه ها يي که در گرد همايي روز جمعه مخصوصا حميد جان که در صدر شون هستش خواهشمندم گزارشي يا يادداشتي يا اتفاق خاص اگه افتاده بزارن که بچه هايي که نتونستن بيان مثل من استفاده کنن و حالشو ببرن
راستي حميد جان مشتاقانه منتظر قرار ملاقات بعدي هستم لطفا ما رو از سوپر اسپرت هات بي نصيب نکن
مدل پايه سمند سورن يک ميليون تومان بيشتر از سمند الايکس (حدود 14.5 ميليون تومان) است. مدير عامل ايران خودرو -با اعلام اين خبر گفت: سمند سورن در 10 مدل مختلف توليد ميشود که مدل پايه آن يک ميليون تومان گرانتر از مدل سمند الايکس است و اميدواريم اين خودرو در خرداد 85 وارد بازار شود. وي با باين اين كه سمند سورن در سه نوع موتور مختلف عرضه ميشود و داراي قيمت هاي متفاوتي نيز هست، افزود: از طرفي اين خودرو نيازهاي صادراتي ايران خودرو به محصولات جديد را پوشش ميدهد. او همچنين در پاسخ به اين سوال که قيمت مدل فول تندر (ال-90) چند است و آيا اين خودرو توازن بازار سمند را بر هم نخواهد زد؟ گفت: فعلا قيمت مدل پايه مشخص شده و درباره قيمت باقي مدلهاي آن در حال تصميمگيري هستيم. گفتني است، سمند سورن چهارشنبه - 18 بهمن85 - با حضور وزير صنايع و معادن پردهبرداري شد. قرار است از اين خودرو در سال آينده بيش از 12 هزار دستگاه توليد شود. اين خودرو در فاز اول با طراحي بدنه و قرار گرفتن سه نوع موتور(موتور ملي، موتور Tu5 و موتور معمولي سمند) بر روي آن و همچنين استفاده از چراغهاي Led در قسمت عقب و بهره گيري از کمربند پيش کشنده و استفاده از کيسه هواي سمت راننده و همچنين فرمان تلسکوپي که در هنگام تصادف 8 سانتيمتر جمع ميشود، تغييراتي را شاهد بوده است؛ اما هنوز تغيير چنداني در پلات فرم و تزيينات داخلي نسبت به مدل کنوني سمند ديده نميشود؛ ولي قرار است در فاز دوم تزئينات داخلي و اکسل آن تغيير کند. به گفته مديران ايران خودرو، سورن توانايي پاس کردن استانداردهاي ايمني جديد را دارد و با تغيير طراحي جلو آن ميزان هوادهي و خنک کاري موتور نيز در سطح مطلوبي قرار دارد. از طرفي اين خودرو با استفاده از موتور ملي با حجم1700 سي سي با توربوشارژ 150 و بدون آن 110 اسب بخار قدرت دارد. موتور Tu5 نيز با حجم 1600 سي سي 110 اسب بخار قدرت توليد ميکند. موتور کنوني سمند نيز با حجم 1800 سي سي 98 اسب بخار قدرت دارد.size="4"] [/size]
ما گفتيم براي اينکه تاپيک از حالت غير عادي و جرو بحث بياد بيرون پست قبلي را ارسال کرديم.
حميد جان اگه بخام بهت زنگ بزنم چه بازه زماني مناسب هستش که با شما صحبت کنم؟
اول از دوست عزیز که اسمشون رو نمی دونستم اقا سورنا تشکر می کنم .
و دوم اقاجمشید که در مورد سمند های جدید اطلاعاتی دادن .
یا علی
عزيز دل برادر ! من نگفتم شما بيا ريس بده!!نقل قول:
بنده از شرکت کنندگان و مقام داران مسابقات سرعت هستم!
اصلا قصد ندارم شما و ماشيناتونو به زحمت بندازم .
من فقط قصد دارم يه قرار آزاد ترتيب بديم تا کليه شبهات رو برطرف کنيم. همين !
منم اين قرار رو براي آشنا شدن با اين تجارب اعلام کردم.نقل قول:
چه کسي با تجربه تر از حميد ؟
دوستاني هم که علاقمند به ديدار حميد آقا هستند بيان.
روز جمعه مسابقه ريس هست و هم ايشون رو زيارت ميکنيم هم از ديدن مسابقه لذت ميبريم ( البته من نميبينم چون خودم شرکت کنندم !)
پس تا جمعه
کاش منبع خبر رو هم ميگفتي ...نقل قول:
تا بعدا بحثي پيش نياد.
اقا محمد انشااله مقام بیاری و بری واسه تیم ملی .پ
ما خوشحال می شیم اول شی . برات هورا می کشیم .
یاعلی
سلام خدمت آقایون
راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم
از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن
قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.
آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
به خاطر بچه بازی خراب کنم
شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم
خدا نگهدار.
آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره
09329239188
09329402377
یا علی
اطمينان کامل داشتم که نخواهي اومد ....
اشکال نداره خوش باش ! فکر کن من و ساير دوستان رو پيچوندي ...
نامبر جان به اندازه کافي هورا کش دارم !!! براي اين قرار گزاشتم که پوچ بودن بعضي چيزا مشخص بشه که شد.
همين
موفق باشيد
nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی
nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی
سلام خدمت آقایون
راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم
از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن
قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.
آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
به خاطر بچه بازی خراب کنم
شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم
خدا نگهدار.
آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره
09329239188
09329402377
یا علی
DRIFT D4
با سلام خدمت همه بچه های باحال.راستش بنا به موافقت همه و این که با کمک شما عزیزان تصمیم به آموزش رانندگی حرفا ای گرفتیم.واقعآ خوشحالیم که یه علاقه ای به رانندگی نشون دادید....
این قسمت دریفت د4 نام داره که حداکثر دریفت و لیز خوردن با کنترل نام داره که قبل از اون نکات زیر حائز اهمیت است(تریپ ادبی رو داشتین!!!!)
1- تو ایران به خاطر مشکلات راه و جاده ها زیاد نمیشه این کار رو انجام داد چون اسفالت واقعآ در سطح پایینی هست وقتی لاستیک میرو روش دونه های سنگ رو میتونید بشمارید!!!
چون در حین این کار جاده باید کاملآ صاف باشه یه کم زدن این حرکت مشکل ایجاد میکنه چون اگر تو دور بیفتید کوچکترین چاله باعث چپ شدن شما میشه.
2-بعد از چندین بار زدن این حرکت توصیه میشه لاستیک های جلو رو با عقب عوض کنید چون واقعآ پیر لاستیک رو در میاره
3- ترمز دستی رو در حالت Slim Fast یعنی در حالت میخ درست کنید که با یک بار کشیدن ماشین لیز بخوره
4- روغن گیر بکس و دیف رو و همچنین بازدهی لنت هارو قبل از این کار حتما چک کنید از همه مهمتر سیستم تعلیق خودتون رو
5-ماشین هایی که ارتفاع زدن خوراک این حرکت هستن.خودرو های SUV اصلآ این کار رو نکنن چون 100 % چپ میکنن
ابتدا به یه جای خلوت برید.ماشین در حالت عادی باشه 2 یا 3 بار گاز هرز میدیم.
توجه:تنها فرق این حرکت در ماشین های دیف جلو و عقب اینه که در دیف جلو هر موقع گاز دادیم فرمون رو میچرخونیم اما در عقب قبل از گاز دادن فرمون رو میچرخونیم
ماشین تست شده: پرشیا
حالا دنده در حالت 1 گذاشته میشه.کلاج رو اصلآ رها نکنید چون قلق این حرکت اینه که گاز و کلاج با هم بازی کنن. حدود 10متر جلو میریم سرعتی که داریم 60 تا هست.حالا میخوایم به سمت چپ بپیچیم.گفتیم در دیف جلو با
دادن گاز میپیچیم وخب اول ترمز دستی رو میکشیم چون بعد از دور حجم گاز افت میکنه پس ما باید یه معکوس بدیم اما اگر این معکوس رو بخوایم وقتی پیچیدیم بدیم هم هل میشیم در برخی موارد هم قاطی میکنیم!!!
پس:
با دنده 2 سرعت 60 تا حالا کلاج دنده رو روی 1 قرار میدیم اما کلاج رو اصلا ول نمیکنیم حالا دستی رو میکشیم فرمون رو میچرخونیم در این حال هی با گاز و کلاج بازی میکنیم وقتی ماشین یکم چرخید دستی رو میخوابونیم
حالا کلاج رو ول میکنیم فرمون رو میچرخونیم و مدام گاز میدیم میبینید که چه حرکت قشنگی میشه همینطوری دود همه جا رو میگیره دوباره همین کار رو تکرار میکنیم اگر سرعت بیشتر بود باید دنده های بیشتری بدین
موفق باشید
آقایون همه آدما کامل نیستن این دریفت رو من خودم با کمک باب والاسی یاد گرفتیم.4سال پیش راننده آزمایشی لامبو بود
که دیف عقب رو یاد داد من دیف جلو رو با کمک خودم یاد گرفتم.اگر اشکالی توش بود لطف کنید خودتون برطرف کنید.
البته با وضعیت موجود ماشینها در ایران با دیف جلو ماکسیما بهترین توانایی رو داشت
موفق باشید
حميد جان دستت طلا.
كاش مىشد اين حركات رو عملى هم آموزش بدى برامون.
سلام بالرگ جان راستش من شرمندتم شما امر کن اما عملی یا باید خودت باشی چون خیلی سخته با این سرعت افتضاح نت تو ایران بعد با یه دوربین نمیشه گرفت چون یکی تو باید یاشه زمان دنده و گاز رو نشون بده
و بقیه وضعیت رو بیرون.خلاصه من در خدمتم
...اگه تهران بودم حتما مزاحمت مىشدم. به هر حال ممنون حميد خان.
يكى بچهها بگه كات آف (Cut Off) دقيقا يعنى چى؟! :blush:
حمید خان میشه بفرمایید دریفت چند تکنیک داره؟؟منظورم اسمای مختلفش هست
Balrog عزیز (اسمتون رو نمی دونم) ببین کارکرد موتور تا یه دوری مطمئنه.مثلا موتور های معمولی شهری تا محدوده 5500 تا 6000 دور.بعد از این دور موتور وارد redline یا محدوده قرمز میشه.این محدوده کار یه مقدار به موتور فشار میاره.موتورهای کاربراتوری یه محدودیتی به اسم RewLimiter دارن.مثلا اگه یه پراید کاربراتوری یا 405 کاربراتوری رو ببینی اگه خیلی موتور سرحالی داشته باشه سرعت موتور از 8000 دور بیشتر نمیشه.اما خوب رسیدن سرعت موتور به 8000 دور در دقیقه به خیلی از اجزای موتور فشار میاره و در مجموع عمر موتور کم میشه.بیشترین ضرر هم از ناحیه Oil Pump به موتور میرسه.یعنی تو دور های بالا اویل پمپ نمی تونه روغن رو درست به تمام اجزای موتور برسونه... حالا تو موتور های انژکتوری از اونجایی که پاشش سوخت از طریق کامپیوتر موتور(ECU) کنترل میشه این امکان هست که برای سرعت موتور محدودیت قائل شد.به این صورت که مثلا برای کامپیوتر تعریف میشه که در صورت رسیدن به سرعت 7000 دور در دقیقه پاشش سوخت رو متوقف کنه و اگر سرعت به 6999 دور رسید پاشش سوخت مجدد وصل بشه.خوب اتفاقی که میفته اینه که وقتی مثلا" دور موتور 206 رو بالا میبری تا به 6500 دور میرسه موتور یه حالتی بهش دست میده که باتکون های شدید هم همراهه و اینجاست که Cut Off اتفاق میفته.در واقع وجود کات آف به طول عمر بیشتر موتور کمک میکنه.
البته تک و توک موتور های کاربرتوری هم وجود دارن که کات آف دارن.اما در اون موتور ها کات آف با قطع برق موتور اتفاق میفته.
امیدوارم مطلب مفید واقع شده باشه.
موفق باشی
حمید خان برای تست و نشون دادن دریفت هر وقت برنامه گزاشتی خبر بده تا با دوربین حرفه ای و تجهیزات بیایم تا بشه یه تصویر با کیفیت گرفت .
قرار جمعه فراموش نشه !! ما که هستیم هرکی دوست داره بیاد ! هرکی هم دوست داره میتونه بیاد ولی خودشو معرفی نکنه ......
نقل قول:
قدرت ماشینت 500 تا 1000 سی سی بیشتر میشه
نقل قول:
چون سر سيلندرهات رو آب ميكنه.
اینها نمونه خزعولاتیه که یکی فرموده !!نقل قول:
قدرت اسب بخار مهمه ته ماشين رو بكشه اما منظور ما افزايش سرعت ماشين هست كه تو ماشين به Gp12 بستگي داره.
الان میگه قدرت واحدش اسب بخاره !
آخه بچه جان آرزو داری ... خوبه
علاقه داری ... خوبه
سعی کن بجای استفاده از کلمات عجیب و الکی ( مثل همین GP12 یا د4 یا .... ) یکم تحقیق کنی و یاد بگیری.
اووووووووووووووووه چه خبره اینجا.
چیشده چرا همه بجون هم افتادن؟ با کلی ذوق اومدم 4 تا سوال بپرسم دیدم بکش بکش شده.
چیمیگید شماها بالامجان به مشکلات مردم برسید و دعوا نکنید.
آقا این درپیت رو هرچی خوندم نفهمیدم. بیشتر توضیح بده.
حائرى جان ممنون.