از راهنمایی تون ممنونم
Printable View
از راهنمایی تون ممنونم
recorder گوشی (N73 me) فقط 1 دقیقه ضبط می کنه؟ راهی واسه زیاد کردن زمانrecorde اش نیست؟
نقل قول:
شما میتونین از یه نرم افزار دیگه استفاده کنین.الان اسمش یادم نیست!!!:19::19:
has been editted
نقل قول:
از اين نرم افزار استفاده كن
Ultimate Voice Recorder
ببخشید تاپیکی هست که نرم افزار های این گوشی رو گذاشته باشه ؟
یا همینجا اگه هست شماره ی صفحه رو بدین . ممنون میشم .
نقل قول:
سلام Oracle جان برای برنامه اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تم هم اینجا
بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
مریم خانوم عزیز منو اشتباه گرفتی ! سعید کیه ؟نقل قول:
سلام اقا سعید برای برنامه اینجا
برای تم هم اینجا
سلام
ببخشيد من يك سؤال دارم كه تو تاپيك n73 هم پرسيدم ولي متأسفانه كسي پاسخ نداد
وقتي بخوايم گوشي رو كه از طريق usb به كامپيوتر وصل كرديم (رو حالت pc suit) از كامپيوتر جدا كنيم چطوري safe كنيم؟
يك سؤال ديگه هم داشتم
اون طور كه همه ميگن عددي كه كد #92702689#* نشون ميده نميشه ريسيت كرد
ولي يكي از دوستام يك گوشي خريد موقع آزمايشش 23 ثانيه با جايي تماس گرفت كه وقتي اين كدو زد تايمر همون 23 ثانيه رو نشون داد ولي فرداش كه دوباره كدو وارد كرد بازم صفر شده بود..
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
عجب سوالاتی می پرسید دوست من :31:نقل قول:
نه هیچ عیبی نداره! اون پیکسل های آبی و یا قرمز رنگ بدلیل نبود نور کافی برای تشخیص هست، اگر هم بخواد مشکلی باشه مربوط می شه به دوربین.
شما نگران نباش.:46:
منم دیده بودمش ولی نمیدونستم چرا اینطوری میشه .
نمیشه درستش کرد ؟ چون فقط N73 اینطوریه .
من گوشی 6120 رو دیدم . دوربین جلوش خیلی از مال N73 بهتره ...
نقطه آبی و قرمز؟؟؟
من دستم رو جلویه دوربین گرفتم ، اما هیچ نقطه رنگی ای ندیدم
روی صفحه ماشین حساب دست کشیدین.دیدین چه رنگی میشه.ال سیدی گوشیه ایشون هم فکر کنم اینطوری میشه.
دوربین اصلی به دلیل کیفیت بالا این مشکل را نداره ولی دوربین دوم که VGA هست و کیفیت مناسبی هم نداره با کم شدن نور پیکسلهای آبی رنگی رو نشون میده. که نه مشکل LCD هست و نه دوربین.نقل قول:
اگر LCD مشکل داشته باشه باید همواره این پیکسلهای آبی رو نشون بده نه فقط هنگام استفاده ی دوربین دوم اوون هم در نور کم. و اگر مشکل از دوربین دوم باشه باید در شرایط نور کافی هم اوون رو نشون بده.
ممنون
آها درسته ، اون دوستمون مشخص نکرده بودن دوربین اصلی یا دوربین دوم که وی جی ای هستنقل قول:
طبیعتا دوربین دوم بوده که طبیعی هم هست
راستش هر دو دوربین رو میگم..ولی دوربین دومش که وی جی آس بیشتر ...البته اینی که میگم نقطه های آبی روی ال سی دی زمانی که تقریبا تو نور کمه! البته وقتی عکس میگیرم اون نقطه های آبی از بین میره ..ولی برای فیلمبرداری وقتی فیلمی رو که گرفتم نگاه میکنم هنوز نقطه های آبی توش وجود داره....دوباره میگم اینایی رو که گفتم زمانی که نور تقریبا کمه...وتعداد نقطه های آبی هم طوری نیست که همه صفحه رو بپوشونه..می خواستم بدونم n73 شما هم اینطوریه..مشکر میشم جواب بدین
سلام, آقا اگه ما برنامه ای نصب کنیم بعد بخواییم پاک کنیم(اگه remove نشد) با استفاده از برنامه ای مثل forward یا active files از کجا باید بریم پاکش کنیم؟!(اصلا وقتی یه برنامه ای رو تو n73 نصب کنیم کجای گوشی ذخیره میشه؟ من هر چه قدر گشتم نتونستم پیدا کنم!!!!!!!) ( تو درایو E یا C )
یه مشکل دیگه===> من چند تا تم نصب کردم ,میخوام پاکش کنم ولی تو قسمت App. mgr. پیداش نکردم!!! از کجا میتونم پاکش کنم؟
(بی زحمت راهنمایی کنید)
دوستان اگه خواستیم یه نرم افزار رو از روی گوشی unistall کنیم باید چی کار کنیم؟ آیا پاک کردن folder مربوط به اون برنامه از روی گوشی کافیه یا باید مثله برنامه های توی کامپیوتر unistall اش کرد؟ برنامه مورد نظر یه آنتی ویروسه. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:
لیبل روی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلی دارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستی EN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان و حروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشی اطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.
ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.
حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:
1.گوشی شما در یک نایلون قرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبل نایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
معمولا کمتر دوستی پیدا می شود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودن گوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شده و بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.
2.اصلا مهم نیست آیا بر روی کارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یک محفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفید رنگ حک شده باشد.
3.لوازم هدست اصلی باشد. با یک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google می توانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلی حتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.
4.قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.
بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.
اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.
حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!
وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:
*#06# شماره IMEI را چک کنید.
*#0000# ورژن گوشی را چک کنید.
از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.
صدای گوشی را تست کنید و به حالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهی باشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاه بود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخی در منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشی سالم است.
جالب بود !!!
راستش هر دو دوربین رو میگم..ولی دوربین دومش که وی جی آس بیشتر ...البته اینی که میگم نقطه های آبی روی ال سی دی زمانی که تقریبا تو نور کمه! البته وقتی عکس میگیرم اون نقطه های آبی از بین میره ..ولی برای فیلمبرداری وقتی فیلمی رو که گرفتم نگاه میکنم هنوز نقطه های آبی توش وجود داره....دوباره میگم اینایی رو که گفتم زمانی که نور تقریبا کمه...وتعداد نقطه های آبی هم طوری نیست که همه صفحه رو بپوشونه..می خواستم بدونم n73 شما هم اینطوریه..مشکر میشم جواب بدین
آره مال منم همینطوره نگران نباشید مشکلی نیست.نقل قول:
برای تست کردن Lcd وقتی دوربین اصلی فعاله دست تون رو جلوی دوربین بگذارید باید Lcd به طور یک دست سیاه بشه اگه این طور نشد Lcd مشکل داره
دوستان ممنون خودم جواب سوال ام رو پیدا کردم (واسه unistall کردن برنامه ها از روی گوشی)
نقل قول:
کمک کنید لطفا:41:
یه سری به کلوپ ان 73 بزن :46:نقل قول:
ببخشید ..شیشه روی لنز دوربین اصلی از خارج وقتی انگشتمو روش میزارم یه مقداری تکون میخوره...این عادیه....؟
آره دوست عزیز عادیه. مال منم همین طورهنقل قول:
سلام بچه ها می خواستم بدونم اخرین Version نوکیا N73 ME چنده ؟
سلام به برو بچز . من یه سوال دارم که اگه جوابم رو بدین ممنون میشم . اونم اینکه چطور میشه n73 رو به اینترنت وصل کرد تا مثلا بشه آنتی ویروس رو update کرد ؟ من با گزینه " connect to the internet " در pc suite چک کردم ولی وصل نشد و همش error میده . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تنها راحش استفاده از GPRS و یا سرویس های بالاتر همچون 3G هست، اون گزینه هم در pc suite عکس عمل را انجام میده یعنی کامپیوتر را به اینترنت از طریق موبایل وصل می کنه.نقل قول:
دوستان سلام
من زیاد از نوکیاسر در نمیارم
پسر دایی بنده 73 داره میخواد از گوشیش به عنوان مودم و از طریق usb استفاده کنه
تعداد صفحاتم که زیاده
میشه یکی تقریبا مبتدیانه کمک کنه یا اگه پستی در این باره هست آدرسشو لطف کنه
با تشکر
مرسی از اینکه جواب دادید.نقل قول:
بچه ها من 2 روز پیش یه ان 73موزیک آلمانی خریدم ..ولی وقتی سریال گوشی رو وارد سایت نوکیا کردم : به فارسی که ترجمش کردم نوشته بود این سریال به نظر درست است ولی ما اطلاعاتی در مورد آن نداریم..این یعنی گوشی من تقلبیه؟ اگه میشه جواب بدین.........................اینو نوشته بود
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.{رقم هفت وهشت شماره سریال هم01هست}
مطمئن هستید که آلمانیه. چون این شماره سریال مال گوشی های فنلاندیه. گوشی من این شماره سریال (رقم هفت و هشت 01) را داره و مال فنلانده. شماره سریالش رو هم توی سایت نوکیا چک کردم و مشخصات کامل گوشی رو آورد.نقل قول:
آره بابا آلمانیه ......من همین امروز شماره سریال ان95 یکی از رفقا رو که فنلاندی بود وارد سایت که کردم همون پیغامو نوشت...دیگه حالا نمی دونم گوشی من اصل یا نه؟لطفا برو بچس اگه چیزی در این مورد میدونید بگید..ممنون
ببخشید دوستان میشه در قسمت Gallery مثلا در قسمت Image فولدر درست کرد ؟
شاید من یه سری عکس های خانوادگی یا شخصی داشته باشم که نخوام کسی ببینه .
میشه ؟
ببخشید یه سئوال دیگه هم داشتم .
یه 2 ، 3 روزه یه آیکونی اومده زیر قسمت شارژ باطری .
علامتش یه فلش رو به بالا هست .
به هرکی نشون میدم نمیدونه مال چی هست !
BlueTooth هم خاموشه .
راستی اگه یه وقتی Infrared روشن بشه چطوری باید خامومشش کنی ؟
سلام.نقل قول:
شاید اگر عکسی از صفحه ی موبایلتون بگزارید راحتر بشه اوون علامت رو تشخیص داد.
در مورد infrared بعد از یک مدت کوتاه اگر هیچ دستگاهی پیدا نکنه خود به خود خاموش می شه شما نیازی نیست کاری انجام بدید.
در مورد گالری هم نه! ولی دوستان قبلا چند راه برای مخفی کردن عکس ها گفتند که البته صحت عملکرد پای خود دوستان :46:
موفق باشید