عجيبه!نقل قول:
اشتباه نمي كني ؟
واسه ي من كه همه ي تم هاي سري 60 ويرايش سوم بلا استثنا تا حالا نصب شده...
از كجا تم ها تو ميگيري؟؟؟؟
Printable View
عجيبه!نقل قول:
اشتباه نمي كني ؟
واسه ي من كه همه ي تم هاي سري 60 ويرايش سوم بلا استثنا تا حالا نصب شده...
از كجا تم ها تو ميگيري؟؟؟؟
تو گوشيت رو خودت چند خريدي؟نقل قول:
تهران 270 تا 285 هست....
در مورد چراغ قوه هم بايد بگم من چيزي گير نياوردم...
نصب میشه اما قبلش این اخطار رو میده.بابت پلیرم دستت درد نکنه خودت امتحان کردی ؟ به نظر من با تنظیم اکولایزر صدای باسش از خود پلیر گوشی بیشتر میشه.نقل قول:
خودم درست کردم :35:نقل قول:
اقا دیروز بچه ها رفته بودن علائدین میگفتن 295 هم قیمت دادن ولی میگفتن طبقه دوم 285 میدادن
آیا این صحت داره؟
اقا یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنید فقط NetQin نباشه
بابا چرا کسی به این سوالم جواب نمیدهنقل قول:
این همه حرف زدید ولی به من کمک نکردید
آره من خودم امتحانش کردم صدای باسش خیلی بهتر میشه... این پلایر خیلی قوی هست .... ولی یه کم انگار گیر داره... ولی مثلا حتی سرعت پخش هم میتونی کنترل کنی...نقل قول:
نامرد خیلی رذیف درست کردی... کارت درسته...نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم بهترین آنتی ویروس واسه این گوشی فعلن f-secure هست که البته بعد از نصب باید اکتیوش کنی... اگر ایرانسل داری و میخوای این آنتی ویروس رو چند صفحه پیش خودم لینکشو دادم...نقل قول:
:31: البته فونتش رو از جایی گرفتم ، فقط زحمت تایپ کردنش بود :20:نقل قول:
بالا خره همونم که گشتی فونت رو پیدا کردی خودش خیلیه !!!!! به هر حال قشنگه...
حذف شد! پست تکراری بود
سلامنقل قول:
دوست عزیز گوشی واکمن سونی اریکسون رو با نوکیا مقایسه نکنید !!!!
W850 اولین گوشی اسلایدر سونی اریکسون با مدیا پلایر نسخه دوم بودش....صدای اسپیکرش هم 64 کاناله هستش....
جفتشون در اسپیکر فرق چندانی با هم ندارند
اما از هدفون صدرصد 850 قوی تر از 5700 هست...
یادمه یکی از یوزرهای GSMArena در نوشته هاش حرف از این زده بود که نوکیا اصلا مانند سونی اریکسون تبحر خاصی در گوشی واکمن نداره و نمی تونه یه گوشی واکمن خوب در مدل های مختلفش عرضه کنه
شما چند تا گوشی موفق واکمن نوکیا سراغ داری؟؟؟چند تا گوشی نا موفق واکمن از سونی اریکسون سراغ داری؟؟؟!!!
حالا صداش قوی تر هم باشه فایدش چیه؟نقل قول:
همینجوریش که خیلی زیاده صداش!
راههای ازونتری هم برای کر کردن گوش هست! :دی
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تهرانشهر جان امضات خیلی قشنگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والله من اهل این نیستم که صداش رو زیاد کنم توی خیابون بگردمنقل قول:
کار من ایجاب میکنه که صداشی گوشی بلند باشه تا صدای زنگ رو بشنوم. وقتی هم که خسته میشم دوست دارم با هندسفری آهنگ گوش بدم . شبها هم مجبورا تا 1-2 بیدارم و تنها چیزیکه ساعت رو برام زود میگذرونه همینه.
به نظرتون چرا چند روزه 5700 تو علائدین نیست شده؟
سلام.
ببخشید من نمیدونستم اینو تو کدوم تاپیک بخواهم.
interactive voice call master v2.0
x-plore
البته برای 5700 و کرک شده.
با تشکر فراوان.
دوستان سلام
کسایی که دنبال قاب کریستالی برای گوشیشون می گردن می تونن برن به این آدرس : پاساز علائدین طبقه 5 انتهایه پاساژ کنار پله برقی
قیمت این گوشی الان چنده؟
بین 270 تا 295
اگه اينطوره واستون 5700 خيلي مناسبهنقل قول:
دستت درست حتما ميرم .... ولي ببينم اسم يا پلاكشو نمي گي؟نقل قول:
پس بهترین گوشی واسه ی شما همین 5700 هستشنقل قول:
شک نکن.
در ضمن برای فهمیدن زنگ هم ویبره کاره خودشو خوب انجام میده.
قاب کریستال اصلا به درد نمیخوره همش رو گوشی خط میندازهنقل قول:
دیگه میل با خودتونه.
باهات موافقم ..تازه اصلا با اینطور قاب ها حال نمیکنمنقل قول:
گوشی رو جواد میکنه
مخصوصا اون ژله ای هاش!!!
من نمیدونم چطور بعضی از کاربرا جرات میکنن در مورد صدای اسپیکرهای 5700 صحبت کنند!!!من یه دونه اکولایزر درست و حسابی دارم که باعث میشه گوشهاتون زنگ بزنه!!!بنده پس از انتخاب این اکولایزر اینقدر صدای گوشیم ازار دهنده و زیاد شده که مجبور شدم برای انتخاب زنگ تلفن از یک اهنگ معمولی mp3 که تقویت نشده استفاده کنم!!!این هم از تنظیم اکولایزر مورد نظر:در ضمن قسمت استریوی گوشی رو off کنید تا صدا جمع و جورتر شه!!!
از سمت چپ اولی رو تا اخر بالا ببرید!!دومی رو 13 عدد ببرید بالا!!سومی رو 9 تا ببرید بالا!!چهارمی و پنجمی رو تا اخر ببرید بالا!!در ضمن برای بیشتر شدن صدا میتونید دومی رو در قسمتهای پایینتری بزارید!!!!
آره فکر نمیکردم اینقد توپ بشه :31:نقل قول:
بعلت تبلیغات زیاد نوکیا برای این گوشی و فوق العاده بودن این گوشی :27:نقل قول:
یک عکس از صفحه اکولایزر بذاری خوب میشه :20:نقل قول:
راستی برنامه RotateMe روی این گوشی کار نمیکنه :41:
بله متاسفانه rotate me کار نمیکنه!!!در ضمن فراموش کردم که بگم اکولایزرها رو از سمت چپ تنظیم کنید!!!یعنی از سمت چپ اولی تا اخر ببیرد بالا و دومی رو 13 تا ببرید بالا و سومی رو 9 تا ببرید بالا و چهارمی و پنجمی رو کامل ببرید بالا!!!تنظیم استریو خاموش باشه خیلی بهتره!!
نقل قول:
حاجي منم از كريستالي خوشم نمياد ولي خوب شما گوشيه منو نديدي و بهت هم حق ميدم... (تو پرانتز بگم كه داغونش كردم...)
در ضمن هر كسي يه جور نظري داره حالا به نظر شما قاب كريستالي هاگوشي رو جوات!! ميكنه دليل نمي شه كه.... در ضمن مخصوصا اون ژله ای هاش!!!
قاب تقلبی نداشت؟نقل قول:
سلام به همه من گوشیم قرمزه و و قسمت کناره های گوشیم که رنگیه تیره شده نمی دونم چکار کنم با هر چی بگی شستم ولی هیچی نشد چکار کنم
مال شما چطوره ؟؟؟؟؟؟
باید قاب جدید بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟
قیمت قابش چنده ؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید لطفا ؟؟؟؟؟
بله.مشکل شما دقیقا مشکل بقیه ی 5700 داران قرمز رنگه!!هر کسی که 5700 قرمز داره از این مشکل نالیده!!!من نمیدونم چرا این 5700 قرمز اینقدر مشکل داره!!!به نظر من بهتره که یک کلوپ جداگونه برای 5700 قرمز رنگ تشکیل داده بشه!!!اگر هم تشکیل ندادید من یه دونه تاپیک با نام کلوپ 5700 مشکی رنگ تشکیل میدم!
سلام بچه ها کسی تم اصلی نوکیا ان 73 رو برای 5700 نداره لطفآ تم ان 73 معمولی دایره دایره هست بزارید برای نوکیا 5700
گوشی های نوکیا هیچ کدومشون نسبت به قیمت کارایی ندارند البته شاید بی انصافی باشه n73 رو در این رده قرار بدیم..ولی این 5700 اولین گوشیی که میشه به جرات گفت نسبت به بقیه گوشیهای نوکیا حداقل قیمتش بهتره...گرچه اگر عکس برداری رو بزاریم جلو و مورد قضاوت قرار بدیم متوجه میشیم که باز هم نوکیا داره قیمت اضافی رو گوشی میذاره دقیقا در این مورد شباهت به n70 داره.. در حالی که گوشیهای رقیب یعنی سونی اریکسون با 3 مگاپیکسل مثل کا 800 از لحاظ قیمت پایینترند...ولی باز میشه گفت شاید پایین اومدن قیمت گوشیهای نوکیا با همین 5700 آغاز شده تا بازار گوشیها از لحاظ رقابت داغتر بشه.
سلام گوشي تو جمهوري نيست شده .اگه باشه بالاي 280 تومن. قاب اصلي اومده با قيمت 40000 تومن تا 60000 تومن .منم 5700 خريدم با قيمت 280 تومن .مشكي .البته دو روز پيش.الان بايد گرونتر شده باشه[نقل از فروشنده:تا فردا گرونتر ميشه].راستي احترام امير رو نگه داريد .:13:من همه اين پيك و پيك pt رو كامل خوندم .به نظر من هيچ كس مثل امير منو در مورد اين گوشي راهنمايي نكرد .پس لطفا .......:5:
امير جان واقعا ممنون:11:
I LOVE (AMIR(STEVE:40:
پس من شانس آوردم خریدم 275 !نقل قول:
داشتم افسوس میخوردم که چرا زودتر نخریدم که 254 بود!!