سلام
خسته نباشید
از بچه ها کسی میدونه برای بالا اومدن v3xبدون سیم کارت چطور باید عمل کرد.
با نهایت تشکر از همه دوستان
Printable View
سلام
خسته نباشید
از بچه ها کسی میدونه برای بالا اومدن v3xبدون سیم کارت چطور باید عمل کرد.
با نهایت تشکر از همه دوستان
دوست عزيز سيتم عامل v3x جاوا هست و قابليت بالا اومدن بدون سيم كارت رو نداره من فقط تونستم كه با ريختن يه پك جديد كه روش itunes داشت اهنگ هاي روي مموري رو اجرا كنم همين
موفق باشي
مورد اول لینک برنامه ها خراب شده باید لینک سالمو گیر بیاریدنقل قول:
دو چون پک اولیه که روی گوشی نصب هست بدلایل امنیتی اجازه دسترسی برنامه ها به حافظه گوشی رو نمیده باید مونسترپکی روی گوشی نصب کنید(یعنی گوشی رو فلش کنید با یک مونسترپک جدید) که اجازه دسترسی به حافظه گوشی رو به برنامه های جاوا بده مثل پک heartless
با همون پکی که itunes داره میشه خوبم میشه مثل پکهای heartless بجز ورژن3 که فقط میشه جاوا اجرا کرد و آهنگ گوش دادنقل قول:
دوست عزيز من نتونستم به جز همون itunes كه اونم خودش اجرا ميشد چيز ديگه اي اجرا كنم اگه شما ميتوني خوب بگو تا منم اجرا كنم در ضمن من با استفاده از نرم افزاري كه براي اجراي بازي در سايت up كرده بودي itunes رو پاك كردم ديگه اونم بالا نمياد:31:نقل قول:
اگه میخاید itunes رو دوباره و درست نصب کنید احتیاجی به اون برنامه نیست معمولی نصبش کنید مثل اول میشهنقل قول:
دو واسه استفاده از امکانات گوشی بدون سیم کارت تو همون صفحه itunes دکمه # رو بزنید همه چی واضحه براحتی میتونید از امکانات گوشیتون بدون سیم کارت استفاده کنید البته بدون پک 3 heartless که گفتم چه جوری فقط از جاوا میشه استفاده کرد:10:
اين يكي رو تا حالا امتحان نكرده بودم اين همه با اين گوشي كار كردم اين يكي رو ........(مرسي)
خاهش میکنم تورج جان
موتورولا بازها بخونن ^^ كار با گوشي بدون سيم كارت
سلام ... اين كار روي سري Razr موتورولا جواب ميده ... من تست كردم (ولي در كل ، مسئوليت كار با خودتون)
(گوشيتون رو مطابق تاپيكهاي موجود در سايت ، روي كامپيوتر نصب كنيد)
1-برنامه P2k Advanced Editor رو باز كنيد....
2-كابل رو به گوشيتون متصل كنيد !
3- روي كليد Connec in p2k Mode كليك كنيد و صبر كنيد تا چراغ قرمز كنار كليد سبز بشه !
4- از طريق منوي Phone Services گزينه Seem Functions و سپس گزينه Seem 4a رو انتخاب كنيد ....
پنجره جديدي باز ميشه كه ميتونيد در اون توابع مربوط به سيم شماره 004a_0001 رو ببينيد !
5- حالا بايد دنبال توابع مربوط به سيم كارت بگرديم ....
براي اين منظور در كادر متني پنجره ، عبارت sim رو تايپ كنيد
6-روي كليد Find كليك كنيد ...
هموطور كه ميبيند تمام توابع مربوط به سيم كه 6-7 تا بيشتر نيستن پيدا ميشه ...
7 -روي كليد Read From Phone كليك كنيد تا مقادير ذخيره شده در گوشيتون خونده بشه !
8- حالا بايد از سيم گوشيتون بك آپ بگيريد ! براي اين كار روي كليد Write To disk كليك كنيد ! و در پنجر باز شده كليد Save روبزنيد !
9- در جدول توابع روي عبارت SEEM_ENABLED_PHONE دبل كليك كنيد و مقدار تابع رو از عدد 1 به عدد صفر تبديل كنيد !
10- روي كليد Write To Phone كليك كنيد !
11- پنجره رو ببنديد ... ممكنه بعد از اين كار از طرف برنامه پيغام خطا ارسال بشه ! پيغام رو yes كنيد و از برنامه خارج بشيد ! بعد يك بار گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد ...
12- براي بار دوم گوشيتون رو خاموش كنيد ... سيم كارت رو دربياريد و گوشيتون رو روشن كنيد . ميبينيد كه از پيغام Insert Sim خبري نيست و ميتونيد بدون سيم كارت با بخشهاي مختلف گوشيتون كار كنيد !
کاره دوسته خوبمون آقا بهمن....
:12:
سلام به همه بچه های گل
نظرتون در مورد پک v4موتورولا وی تری ایکس چیه؟
لطفا نظرتون رو بگید.
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بروبچ که دانلود کردن حتما نظر شون رو بگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8::11::3::4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : HeartlessMOD@V3X Version 4Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] (23.22 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04-21-200864 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : HeartlessMOD@V3X Version 4کد:http://www.hellomotorazrforum.com/files/posted_images/user_19_hmodv4.gif
Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] (23.22 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04-21-200894 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : HeartlessMOD@V3X Version 4کد:http://www.hellomotorazrforum.com/files/posted_images/user_19_hmodv4.gif
Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] (23.22 MBکد:http://www.hellomotorazrforum.com/files/posted_images/user_19_hmodv4.gif
:8:
حتما نظرتون رو بگین:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
سلام
کسی آدرس دانلود بازی جدید داره؟
سلام بروبچ گل
کسی میدونه چطور میشه صفحه ای که هنگام بولوتوث میاد پنهان کرد تا از بقیۀ امکانات مثل پخش فایل صوتی هم استفاده کرد؟
دوستان كسي هست كه اين پك رو امتحان كرده باشه؟
چطور مگه anti grle جان؟
چطور مگه anti girl جان؟
سلام دوست عزيز من فقط دانلودش كردم هنوز نتونستم امتحانش كنم دوست عزيزم براي همين پرسيدم
سلام آقا تورج من امتحان کردم. حرف نداره.
نقل قول:
میتونی دکمه ی اینترنت رو به عنوان مولتی مدیا تغییربدی. اون وقت میتونی این کار رو بکنی. البته یه کار دیگه هم میشه کرد تا به همه قسمت های گوشی دسترسی داشته باشی ولی به علت عجله فعلا نمیتونم بنویسم.
سلام ناصر جان مرسي
اين روزا انقدر گرفتارم كه حوصله هيچ كاري ندارم .........
به يكي از دوستانم تو همين كاوپ قول دادم برم پيشش براي گوشيش اما راستش هنوز نرفتم .....
شايد امروز برم فلش كنم.......شايد خودمو سر گرم كنم بهتر باشه
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید که با اون بشه از طریق کامپیوتر برای v3x اس ام اس نوشت و اس ام اس نوشته شده در گوشی هم ذخیره شود.
motorola phon tools اس ام اس ها رو تو گوشی ذخیره نمیکنه فقط ارسال می کنه.
تا اون جا كه من اطلاع دارم نرم افزاري با اين امكان وجود نداره دوست عزيز
سلام بروبچ گل
کسی میدونه چطور میشه صفحه ای که هنگام بولوتوث میاد پنهان کرد تا از بقیۀ امکانات مثل پخش فایل صوتی هم استفاده کرد؟
دوست عزيز مدل گوشيت چيه؟
سلام دوست عزیز. این آموزش توی پی سی موب هم هست که عینا همینجا هم میزارمش.نقل قول:
آموزش استفاده از قسمت های مختلف گوشی موقع دریافت بلوتوث در موتورولا
همون طور که میدونید تو گوشی های موتورولا موقع دریافت بلوتوث نمیتونید با گوشی کار کنید ولی با ترفندی که پایین یاد میگیرید میتونید موقع دریافت و یا فرستادن فایل با بلوتوث هر کاری که دلتون خواست با گوشی انجام بدید. مثلا میتونید آهنگ گوش کنید، برنامه جاوا اجرا کنید، به بخش تنظیمات گوشی برید و یا هر کاری که دلتون خواست انجام بدید. این موضوع رو تقریبا 1 ماه قبل که با محمد رضا ( mri2599) تلفنی حرف میزدم کشف کردم در واقع این رو گفتم تا بدونید در آموزشی که میزارم محمد رضای عزیز هم نقش داره و از ایشون به خاطر کمکشون تشکر میکنم. این ترفند روی v3x جواب داده و به احتمال زیاد روی بقیه گوشی ها هم جواب میده.
روش کار:
مرحله اول: اولین کاری که باید انجام بدید اینه که باید شورت کات (میانبر) گوشی رو فعال کنید. دقت کنید که این کار فقط واسه v3x لازمه که انجام بدید و بقیه گوشی ها کلید میانبر رو خودشون دارند که همون کلید وسطی مربوط به منو هست. واسه فعال کردن کلید میانبر توی v3x تغییر seem زیر رو باید انجام بدید:
Seem 005b_0001 , offset 19 , cheng to 14
بعد از تغییر بالا کلید video call شما (کلید بالای دکمه سبز ) به عنوان کلید میانبر عمل میکنه. حال برای قسمت های مختلف شماره میانبر رو تعیین کنید. به عنوان مثال برای تعیین کلید میانبر برای بخش multimedia به این شکل عمل میکنید: روی آیکون multimedia رفته و کلید videocall رو به مدت چند ثانیه نگه میدارید که با این کار پیغامی به این شکل ظاهر میشه: Assign Shortcut for "multimedia" که شما گزینه ی yes رو انتخاب میکنید. بعد از این کار صفحه ای باز میشه که میتونید اسم و شماره مورد نظر رو انتخاب کنید که در این ترفند مثلا نام multimedia و کلید شماره 1 رو انتخاب میکنیم. بعد از این تنظیمات، Done رو انتخاب کنید. حالا اگه شما دکمه videocall رو بزنید و بلافاصله دکمه ی 1 رو فشار بدید به بخش multimedia منتقل می شوید. این کار رو برای بقیه قسمت هایی که نیاز میدونید میتونید انجام بدید. برای بقیه گوشی ها که از قبل کلید میانبر داشتن فقط به جای استفاده از دکمه videocall از دکمه وسطی منو استفاده میکنید.
مرحله دوم: موقی که فایل رو با بلوتوث دریافت میکنید و یا انتقال میدید تنها دکمه ای که کار میکنه دکمه سبزتون هست که شما رو به بخش Dialled calls ها منتقل میکنه (با تشکر از محمد رضا به خاطر این مطلب). پس شما موقع بلوتوث ابتدا دکمه سبز رو فشار میدید تا به بخش dialed calls ها منتقل بشید و درصدبار مربوط به بلوتوث مخفی بشه و بعد از اون با زدن کلید میانبر و شماره مربوطه به بخش مورد نظر انتقال پیدا میکنید.
شما میتونید با این کار برای برنامه های جاوا و بقیه قسمت های گوشی مثل پیغام ها، تنظیمات، دوربین عکاسی و فیلم برداری و ... هم کلیدی رو تعیین کنید تا مثلا اگه موقع بلوتوث احتیاج به فیلمبرداری پیدا کردید بلافاصله ابتدا با فشردن کلید سبز و سپس کلید میانبر و در نهایت با فشردن شماره مربوط به فیلمبرداری بتونید بدون معطلی فیلم نیز بگیرید. به عنوان مثال بنده برای دیکشینری کلید میانبر+1 رو انتخاب کردم و اگه موقع کار با بلوتوث به اون احتیاج پیدا کردم کلید ها رو به ترتیب زیر فشار میدم تا دیکشینری گوشیم فعال بشه: 1 – دکمه سبز 2 – دکمه video call 3 – دکمه 1
امیدوارم آموزش سودمند بوده باشه.
موفق باشید....
منبع : w w w . p 3 0 m o b . c o m
بدون زدن دکمه سبز و استفاده مستقیم از میانبرهای تعریف شده هم براحتی قابل استفاده است
ممنون ناصر جان خيلي مفيد بود داداش به ما بيشتر سر بزنين دلمون خيلي تنگ ميشه.................!
دوستان کاربران و مدیران عزیز بعد از این همه فعالیت یک خسته نباشد هم از طرف اینجانب داشته باشین واقعا از همتون ممنونم کاش همه دوستیها اینجوری باشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينجا تو p30world همه دوستيها همين جوريه دوسته من اين جا هيچ كسي نسبت به دوستش بدي نميكنه ..........:40:
نقل قول:
بنده در v3x موفق به انجام این کار نشدم. یعنی مستقیم با دکمه میانبر نتونستم کاری بکنم.
قصد جسارت نداشتم آقا ناصر فقط همینی که گفتم خیلی وقته که استفاده میکنم یعنی راستش تعجب کردم وقتی اینو دیدمنقل قول:
حالا جریان چیه نمیدونم
با سلام خدمت همه دوستان و بخصوص آقا ناصر
راستش من چند وقت پیش گوشی v3x خودمو با آخرین ورژن مانسترپک heartless فلش کردم یکی از امکاناتی که تو این ورژن اضافه شده اینه که مثل دفترچه تلفن تو قسمتهای دیگه (صدا و ویدیو) میشه به فایلها با فشردن اولین حرف از اسمشون دسترسی پیدا کرد.
به طور مثال اگر فایلی به اسم fantezy وجود داشته باشد با سه بار فشردن دکمه 3 (f) به اون فایل میرسی.
ولی بعد نصب یکی از فونتهایی که آقا ناصر زحمتشو کشیده بودن این امکان از بین رفت و و در مثال بالا پیغام no f's foundرو میده در حالی که فایل fantezy سر جاشه!!
لطفا اگر در این خصوص راه حلی دارید راهنمایی کنید خوشحال میشم.
البته من چند تا فونت رو امتحان کردم که همگی حاصل تلاش ناصر عزیز بود.
با تشکر فراوان از همه دوستانی که در اینجا زحمت میکشند.
دوست عزيز سوالت رو 2 جا پرسيدينقل قول:
سعي كن در تاپيك گوشي مربو طه مطرح بشه از اين به بعد
موفق باشي
سلام.نقل قول:
درسته فکر میکنم با نصبه پکه فارسی این مزیت از بین میره و ارتباطی با فونت هایه آقا ناصر نداره.
سلام
گفته مسعود عزيز درسته با نصب پك فارسي اين امكان ديگه وجود نداره
سلام دوستان ببخشید دیر به دیر جواب میدم. این امکان به احتمال خیلی زیاد به علت دیکشینری Itap پک زبان هست و چون زبان فارسی این قسمت رو توی پک فارسی نداره به همین جهت این قابلیت از بین میره.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. شاید جوابش اون چیزی باشه که تو پست بالا گفتم. ضمن اینکه فونت های زیبای دیگه ای توی W W W . P 3 0 M O B . C O M موجود هست و آخریش رو هم دیروز درست کردم که یه فونت شبیه به نستعلیق هست. خوشحال میشم یه سر بزنید.