ممنون ولی اینا فکر کنم همش ماله تهران باشه کسی مال شهرستانا رو نمیدونه ؟
ممنون ولی اینا فکر کنم همش ماله تهران باشه کسی مال شهرستانا رو نمیدونه ؟
عزيز ما که اینجا 118 ایران نيستيم. نبايد انتظار داشته باشی که اینجا يکی باشه که از همه ی شهرستان ها خبر داشته باشه. اما اگر هرکی از محل سکونت خودش بگه خوبه. من مشهدم : سعدی - پاساژ بهزاد - زير پله ها - فروشگاه وحيد.
سلامنقل قول:
بعدش برو هر چی ماموریت جانبی مانده انجام بده یعنی کلا شهرهارو پاک سازی کن.
مبدل HDMI برای Xbox 360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mad Catz Interactive کیت مبدلی برای Xbox 360 ساخته که این کنسول را به نمایشگرهای HD متصل می کند.
با استفاده از این کیت تبدیل، دارندگان Xbox360 می توانند سیستم های خود را از طریق کابل HDMI به تلویزیونهای High Definition متصل کنند و تصویر HD با کیفیت بهبود یافته را بر روی صفحه نمایش مشاهده کنند.
انتظار می رود با عرضه این کیت، تعداد طرفداران Xbox 360 نسبت به طرفداران PlayStation 3 بیشتر شود چرا که یکی از برتری های PS3 در مقابل X360 وجود رابط HDMI و خروجی صوتی و تصویری HD بود. پلی استیشن 3 از نظر سخت افزاری و کیفیت صدا/تصویر تا حدی بهتر از Xbox 360 است اما قیمت آن نسبتا گرانتر است. ضمن اینکه بازی های منتشر شده برروی Xbox 360 نسبت به پلی استیشن 3 بیشتر است به دلیل آنکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشتر عرضه شده است.
HDMI Conversion Kit for Xbox 360 هم اکنون در ایالات متحده عرضه شده و به قیمت 89.99 دلار آمریکا فروخته می شود
منبع:irfo
خوب منم منظورم همین بود دیگهنقل قول:
تو اهواز اگه جای معتبری هست بگین
اقا سلام به دوستان گرامي Xbox 360 من با هارد وقتي روشن ميشه ارور E 68 تك چراغ ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بازي رو
نميخونه ولي بدون هارد تمام بازيها رو مياره اشكال از چيه ؟
خواهشا سريع تر جواب منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اقا سلام به دوستان گرامي Xbox 360 من با هارد وقتي روشن ميشه ارور E 68 تك چراغ ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بازي رو
نميخونه ولي بدون هارد تمام بازيها رو مياره اشكال از چيه ؟
خواهشا سريع تر جواب منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ، من مشکل شمارو دقيق نميدونم چيه اما تا جايی که بدونم راهنمايی ميکنم
1- اول بورو هاردت رو يک فرمت بکن و بعد فايل های اصلی رو دوباره روش کپی کن ( اگر طرف حرفه ای باشه خودش همه ی این کارهارو انجام ميده )
بعد اگر درست نشد ببين شايد هاردت درست به کنسول وصل نميشه. يعنی يک مشکلی در محل سوکت اتصال بين هارد و کنسول هست.
آقا مازی ممنون که جواب ما رو دادی من خودم نمیتونم هارد رو فرمت کنم بعد فایلهای اصلی که میگی کدوم فایلها هستند . . . ؟
راستی این خطایی که من گفتم اول یه صفحه سیاه میاد بعد روش انگلیسی و چینی مینویسه و زیرش بزرگ مینویسه E 68 بعد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ساپورت رو مینویسه من چه کار خواهشا هر کی چیزی میدونه کمک کنه تو رو خدا جوانمردی کنید . . .
دوست من فايلهای اصلی منظور همون فايل های سيستمی هستند. به کسی که حرفه ای باشه بدی خودش ميدونه چيکار کنه.
راستی ميشه اون نوشته های انگليسی رو اینجا بنويسی؟ ما که چينی بلد نيستيم.!
سلام به همگي
يادمه وقتي playstation اومد بيرون رفتم خريدم فكرشم نميكرد همچين كنسولي بشه:8:
با اون كنسول و بازي هاش بزرگ شدم بازي هاي بزرگي كه خودتون بهتراز من از اعتبار و عظمت اونها خبر داريد
بازي هايي كه هنوز كه هنوزه شماره هاي بعدي اونها دنياي بازي ها رو جلو ميبره
وقتي playstation 2 اومد اون رو هم خريدم و تمام اون خوبي ها و سلطنت ها ادامه داشت با اين دو كنسول بزرگ شدم در كنار اونها pc هم بود
تمام فكر و ذكرم اومدن playstation 3 و خريد اون بود . اما اين بار xbox 360 تمام حواس من رو به خودش جلب كرده و همش داره وسوسه ميكنه و باعث موندن من سر دوراهي شده
هم من هم شما هممون مشخصات فني و قدرت و فروش و امار هاي مختلف playstation 3 و xbox 360 رو ميدونيم
اما اين بار بي صبري من براي خريد يك كنسول نسل بعد و انجام بازي هايي جديد شديدا باعث فكر كردن من به xbox 360 شده
هم من هم كلي از دوستام اين مشكل رو پيدا كرديم
قيمت بالاي ps3 و كپي نشدن بازي هاي اون و اين كه معلوم نيست كي كپي بشه و باز هم با وجود كپي شدن قيمت تمام
شده بازي هاش بازم سنگينه
اين چيز ها باعث شده من تمام فكرم بره سمت xbox 360 اما مشكلات اساسي اين كنسول هم نگران كنندس.:13:
با سوال مي پرسم اگه ميشه لطف كنيد جواب بدين .:11:
نميدونم تو اين تاپيك به كدوم اين سوال ها جواب داده شده اگه تكراري هستن ببخشين:11:
1- اگه الان از همين فروشگاه هاي معتبر كه ادرس و لينك و تلفن اونها رو تو سايت گذاشتين كنسول رو بگيرم براي مثال از پرتو كه خريد انلاين هم داره كنسول هايي كه داره 2006 هست يا 2007 ؟ يعني مشكل حرارتي دستگاه هنوزم طبق شانس در خريد پيش ميره ؟ اخه وقتي كنسول رو نه بتوني تو ميز TV بگذاري نه تو قفسه كتاب پس كجا بگذارمش ؟ اين جوري كه امنيتش كم ميشه كه
2 - اين روش هايي كه اينجا گفته شده براي رفع مشكلات حرارتي اصلا علمي هست يعني تاثير داره ؟ خود فروشگاه ها موقع خريد اقدامات لازم مثله نصب fan رو انجام ميدن يا بايد ازشون بخوام؟ چي لازمه ؟ چي بايد اضافه بشه ؟
اخه من تهران نيستم اين جا هم جاي مطمن نيست براي خريد ميخوام به صورت انلاين بگيرم دستگاه رو از همين سايت پرتو
3 - همون طور كه گفتم ps1 و ps2 بازي هاي exclusive خيلي زيادي داشتن كه الان همشون multi console شدن . از شماها كه الان 360 دارين هيچ كدوم داستان من رو نداشتين ؟ يعني با اون بازي هايي كه باهاشون بزرگ شدين ولي شماره بعديش فقط ماله PS3 هست چه ميكنين ؟ مخصوصا مخصوصا MGS4 :13:
4 -در مورد سيستم بازي هاي XBOX 360 يا همون REGION بازي هاي . بازي هايي كه FREE هستم منظور چيه ؟ يعني رو همه كنسول ها چه J چه US اجرا ميشه ؟ يعني اگه مثلا از دوستت بازي بگيري ميتوني اجرا كني ؟
5 - اگه دستگاه به خاطر همون ERROR ها يك وقت بسوزه ديگه كاريش نميشه كرد ؟ يعني گارانتي مارانتي تو ايران معني نداره ؟ چه قد ميشه مداوم بازي كرد با كنسول ؟ براي بازي هاي مختلف بنا بر سنگيني بازي متفاوته ؟
اخه من از اون هايي هستم كه شايد 4 يا 5 ساعت مداوم بازي ميكنم:31:
نميخوام متعصبانه طرفداري كنسول خاصي رو كنم اما واقعا گيج شدم
هم من هم حدود 2 يا 3 تا از دوستام كه ميخوان كنسول بگيرن
از اون ورم ميگيم صبر ميكنيم تا PS3 كپي خور بشه و جا بيفته كه كمك كمكش يك سال و نيم طول ميكشه كه همين باعث ميشه خريد 360 قويتر بشه
شما با اين سردرگمي ها روبرو نشديد ؟ اينكه ادم همش نگران اين باشه كه كنسولش خراب بشه وسط بازي يا بسوزه يا خرچ اضافي بتراشه ؟
در اخر به نظر شما XBOX 360 اينده داره ؟ يعني درسته كه تا حالا از 2005 تا جالا تركونده و جلو افتاده ولي با كپي خور شدن PS3 و اومدن بازي هاي انحصاري اون به نظرتون MICROSOFT ميتونه كنسولشو نگه داره ؟
خيلي ممنونم
اگه بتونين اخرين قيمت Xbox 360 مدل Premium رو هم بگذارين
و كلا با كار هايي كه براي مشكل حرارتيش بايد انجام بشه جمعا چه قد در مياد ؟
پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان
(جوابها توی نقل قول داده شد)نقل قول:
در ضمن قیمتش با همه ی کارهاش شاید 450000 در بیاد. در ضمن فالکون بگیر نه زفیر.
سلام با تشكرنقل قول:
از جواب هايي كه داديد
اين قيمتي كه گفتين ماله falcon بود ؟ يعني falcon با كار هاي جانبيش ميشه 450 ؟
شما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردم :13:
اگه مادربورد سری فالکون باشه هیچ نیازی به 12v کردن و Xclamp و ..... به هیچ وجه نیست
درسته دوست عزيز:10:نقل قول:
اصلان falcon براي همين ساخته شده
ولي بايد در نظر بگيريم كه خوب قيمت falcon به مراتب بالاتر از قبلي هاست
فكر كنم حدود 600 باشه كه اونوقت ps3 رو پشت سر ميگذاره از نظر مادي :13:
نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.نقل قول:
فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.
من دارم... Launch با هیتسینک اضافه ست.نقل قول:
مشکلی نداشتم بدون هیچ کاری(12 ولت کردن فنها، ایکس کلمپ، کانال بندی و اینترکولر).
فقط از کنسول خوب نگهداری کردم. 3 ساعت بیشتر بازی نکن و اصلا دمای اتاقی که توشی رو بالاتر از دمای استاندارد(25 درجه ی سلیسیوس) نبر و سعی کن کنسول افقی باشه و توی محیط بسته نباشه.
نقل قول:
نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.
فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.
دوست من الان کنسول آرکيد بيشترش فالکون هست. در ضمن تمام الايت ها و پريميوم ها و هيلو اديشن های جديد زفير با هيت سينک اضافه هستند که حتی اگر روش های کولينگ رو انجام ندی بازم برات مشکلی پيش نمياد.نقل قول:
کنسول افقی باشه
کنسول اگه افقی باشه درايوش بهتر کار ميکنه اما اگه عمودی باشه جريان هوای بهتری در داخل کنسول بوجود مياد. پس اگه گرما براتون مهمه عمودی توصيه ميشهنقل قول:
شما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردم
عزيز این موضوع رو تاحالا 50 بار زدم. کنسول های 360 سری 2006 همشون کاملا شانسی بوده. ( البته به نحوه نگه داری هم بستگی داره ) اما ديده شده که حتی کنسولی که فقط برای تست بازی ها بوده و هفته ای در کل 4 ساعت بيشتر روشن نميشده 3 چراغ شده.!!
پس نميشه همينجوری گفت. در حال حاضر با وجود سری فالکون و زفير اصلا ديگه مساله خرابی مطرح نيست. تا حالا هنوز هيچ خرابی به طور رسمی اعلام نشده. پس این حرفا رو بيخيال
نقل قول:
پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان
دوست من در حال حاضر پيشنهاد ميشه اصلا سراغ پريميوم نريد. با همين پول يا کمی بيشتر ميتونيد مدل هيلو يا آرکيد رو بخريد که به صرفه تر از پريميوم هست. ( آرکيد بيشتر توصيه ميشه )
البته پيشنهاد ميشه از مغازه های داخلی خريد نکنيد چون به شدت قيمت های بالايی ميدند. به جاش با کمی جستجو و تحقيق ميتونيد افرادی رو پيدا کنيد که جنس از دبی ميارن و سود کمی روش ميکشن که در کل مثلا در مدل هيلو اديشن 150 زير قيمت ایران در مياد!!
توي كيش قيمت جقدره اصلا بيدا ميشه؟؟؟كسي توي كيش مياره؟نقل قول:
کی گفته ؟نقل قول:
600 ؟؟؟ نه بابا تازه اگه 600 هم باشه بازم از نظر مادی به مراتب بالا نسبت به ps3 ارزش داره چون
حداقل کپی خوره
راستش از نظر مایروسافت فالکون و لانچ و زفیر و .... همه یه قیمتن ولی تو اینجا ....
اگه پریمیوم های فالکون دار هم hdmi نداشتن مطمئن باش اینقدر گرون نمیشدن
چون بیشتر فروشنده ها (البته به اعضای فروم بر نخوره ) خنگن و از این چیزا سر در نمیارن
که فالکون چیه و ... آرکید هم چون تازه وارد بازار ایران شده گرونه نه به خاطر فالکون بودنش
فقط در تصدیق حرف آقا مازیار بگم زفیر ها (البته با هبت سینک اضافی) هم هیچ مشکلی ندارن
و من تاحالا نشنیدم خراب بشن فالکون به این خاطر معروف شده به خوب بودن چون cpu 65nm داره
که کم چیزی نیست
سلامنقل قول:
ببخشيد يك توضيح ميديد كه اين اركيد چيه ؟
مدل جديده ؟
بعد از falcon اومده ؟ اخه من نشنيده بودم چيزي راجع بهش:11:
ممنون
یک مدل از X360 هست که هارد نداره و یک مموری 256 همراهش هست. دسته هاش وایرلسه و قیمتش هم ارزون تره. البته نه توی ایران.نقل قول:
بیشترش هم مادربوردش فالکونه.
نقل قول:
بعد از falcon اومده ؟ اخه من نشنيده بودم چيزي راجع بهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوست من شما جوری حرف ميزنی که انگار فالکون مدل جديدی از 360 هست. نه دوست من ، فالکون فقط اسم يکی از مادربرد های 360 هست که با کيفيت ترين و بهترينشون هست.
آرکيد کنسول جديدی هست که مايکروسافت به منظور کاهش قيمت داده تو بازار. تمام آرکيد هايی که توليد شده همش با مادربرد فالکون هست. حتی اینايی که تو خاورميانه پخش شده. همونطور که پينک پنتر جان گفتن هارد نداره به جاش يک مموری 256 داره که بسيار مناسبه برای سيو های بازيها و تازه زياد هم هست. اما اگه بخوای فيلم يا آهنگ بريزی توش جا نميشه کم هم مياد!! البته ميتونی بعدا براش هارد جدا هم بخری : حدود 70 تومان
دسته هاش بيسيمه و رنگش هم سفيده. + 5 بازی آرکيد که تو جعبش هست. در حال حاضر قيمت این آرکيد ها از پريميوم در ایران کمی بيشتره اما کسايی هستند که از دبی با قيمت مناسب تر ميارن و 100% به صرفه تر از پريميوم هست.( هيلو و الايت که جای خود داره مخصوصا اگر فالکون باشه)
نقل قول:
توي كيش قيمت جقدره اصلا بيدا ميشه؟؟؟كسي توي كيش مياره؟
والا اونجا رو نميدونم . اما تجربه ثابت کرده کيش شبيه شده به سره گردنه. فکر ميکنم تو تهران از کيش ارزونتر بتونی گير بياری. حالا دبی يا چابهار يا قشم يک چيزی. البته مرز افغانستان هم فراموش نشه.!!
این تیکه رو شدیدا هستم !!!!!! اونجا خیلی عجیبه !!! مثلا گوشی هایی اونجا گیر میاد بیش از 100 تومننقل قول:
زیر قیمت بازار ایران !!!!! البته دارن مرزا رو تقویت میکنن یکم قاچاق از اونجا (با توجه به این که راه آبی هم نداره)
مشکل تر شده
البته یه چیزی رو بگم که falcon یه مارک مادربورد نیست بلکه اسم یه سری از مادر بورده که تغییرات
خیلی خوب و مفیدی توش دادن
مثل سری سیه فام و سپید فام هر دو مارکشون LG است ولی سیه و سپید فام اسم 2 سری از
مانیتور های LG است
اقا یه سوال مسخره :d
فیلم dvd ساپورت میکنه ؟؟؟
نقل قول:
البته یه چیزی رو بگم که falcon یه مارک مادربورد نیست بلکه اسم یه سری از مادر بورده که تغییرات
خیلی خوب و مفیدی توش دادن
منم منظورم همين بود عزيز. فکر کنم بد گرفتی.!بله . 100% هم فيلم های دی وی دی معمولی و هم HDکه کيفيت بسيار عالی دارن. اگر با يک تلويزيون HDهم نگاه کنيد که ديگه از اون بهتر نميشه.!نقل قول:
اقا یه سوال مسخره :d
فیلم dvd ساپورت میکنه ؟؟؟
ممنون مازیار جان.....
الان من ارکید بخرم بهتره یا هیلو ؟؟؟؟ قیمتاش چنده؟؟
مازیار جان من که با شما نبودمنقل قول:
منم منظورم همين بود عزيز. فکر کنم بد گرفتی.!
گفتم همه بدونن یه وقت یه جایی مثل من سه نکنن
نقل قول:
ممنون مازیار جان.....
الان من ارکید بخرم بهتره یا هیلو ؟؟؟؟ قیمتاش چنده؟؟
خواهش ميکنم عزيز.
شما با توجه به پولی که داری ميتونی بری هر کدوم که دوست داری بخری. اما اگه من بودم ميرفتم هيلو ميخريدم.
تو ایران : آرکيد : 430-550
هيلو : 550 - 650
نقل قول:
مازیار جان من که با شما نبودم
گفتم همه بدونن یه وقت یه جایی مثل من سه نکنن
قربونت بشم عزيزم. بالاخره همه ی ما يک زمانی سوتی داديم و خيلی چيزا رو نميدونستيم. ممنونم از شما که این راهنمايی رو کردی.:10:
بچه ها کسی الیت یا 65 نانومتری داره شنیدم اصلا ارور 3 چراغ قرمز نمیدن و هیچ مشکلی هم ندارن؟
لطف کنید قیمتاش رو هم بدین ممنون می شم
نقل قول:
بچه ها کسی الیت یا 65 نانومتری داره شنیدم اصلا ارور 3 چراغ قرمز نمیدن و هیچ مشکلی هم ندارن؟
لطف کنید قیمتاش رو هم بدین ممنون می شم
سلام دوست من.
الايت با مادربرد فالکون ( 65 نانومتری ) پيدا ميشه البته بايد تو بازار رو بگردی و البته طريقه ی شناسايی این نوع مادربرد رو بلد باشی که فکر کنم پيمان جان يک تاپيک در موردش زدن.
اما مشکلی که هست اینه که الايت با فالکون کم پيدا ميشه يا شايدم نشه. اگر نشد ميتونی الايت با مادربرد زفير ( با هيت سينک اضافه ) بخری که اونها هم تاحالا هيچ مشکلی نداشته و اصلا خرابی گذارش نشده.!الايت با فالکون : 700-800 .!!
الايت با زفير : 650-750
سلام
خدا ميدونه اين روز ها از بس تو فروم هاي سايت هاي ايراني و خارجي در مورد 360 و مزايا و معايبش اينقد نقد و نظر خوندم كه سرم ديگه داره گيج ميره:22:
دوستان اين مدل arcade تو ايران اومده ؟
اونهايي كه تو تهران هستن اطلاعي دارن كه اومده يا نه ؟ اگه اومده چنده قيمتش ؟:23:
سوال بعديم اينه خوب من الان ميخوام 360 بگيرم
مثلا هم برم nextgen بخوام بخرم بايد به چه چيز هايي موقع خريد دقت كنم ؟
يعني چه مواردي رو بايد تست كنم ؟
در مورد تاريخ ساخت دستگاه كه پشت جعبش نوشته يععني اونهايي كه ماله 2007 به بعد هستن مشكل ندارن ؟
يا كمتره مشكل داغ كردن و 3 چراغشون ؟
يه چيز ديگه هم هست
اگه من از دبي يا خارج كشور بگيرم دستگاه رو
اونوقت بازي هايي كه تو ايران ميفروشن اجرا ميشه روش ؟ منظورم همون كپي بودن و اينهاست
ببخشيد يكم طولاني شد:43:
اگه كمكم كنيد ان شا الله تا چند وقت ديگه من هم به برو بكس كلوپ 360 دارها مي پيوندم :26:
و بعد از حدود 13 سال زندگي با محصولات playstation تغيير platform ميدم :7:
كه اميدوارم پشيمون نشم :14:
سلام دوست من. اشکالی نداره . عادت ميکنی!
آره اومده تو تهران قيمت هاشم گفتم. پست : 1392#
1. نوع مادربرد ، آکبند بودنش ، وسائل توش : آداپتور، دسته بيسيم ،مموری 256،کنسول،فيش تلويزيون،هدست، بازم هست؟
خود کنسول رو تست کن و دسته ها و هدست و ...... مگه تاحالا وسائل برقی نخريدی؟ خوب همه چيشو بايد تست کرد ديگه. کابل اچ دی رو هم تست کن. با 2 - 3 تا بازی.
بهتره که تاريخ مال 2008 به بعد باشه. چون تو 2007 تا بعضی بد هم درامده.! این کنسول ها تاحالا خرابی ازشون گزارش نشده.
اگر از اونجاها بگيری که به صرفه تر درمياد. بعد مياری اینجا ميری پيش نکست جن ميگی دستگاه رو برام کپی خور کن. ( اگر از ایران هم بخری بازم بايد همين کار رو بکنی. )
خوش اومدی. مطمئن باش پشيمون نميشی. حداقل نميخواد دونه 100 هزار تومان پول بازی بيخود بدی. هيچی هيلو 3 نميشه!
سلام من میخواستم 360 بخرم میشه چند تا چیز رو به من بگید
1-مدل ها و تفاوت هاشون چیه ؟
2-مدل ارکید چیه؟
3- کدام مدل به صرفه تر و مناسب تره؟
4-قیمت ها حدود چنده؟
5-دستهاش قیمتش چقدره؟
6-پشیمون نمیشم اگه ps3 سال اینده کپی خور شه؟
7-من کرمانشاهم کجا مناسب تر میده و بهتره صبر کنم یا الان بگیرم؟
خیلی طولانی شد ببخشید قط تمام و کمال جواب بدید .بای
نقل قول:
آره اومده تو تهران قيمت هاشم گفتم. پست : 1392#
قيمت هاشو خوندم
مطمن هستيد كه درسته قيمنت هاش ؟
قيمت arcade چبزي حدود 280 دلاره اونوقت تو ايران ميدن 500 تومان ؟:18:
اونوقت premium چنده پس تو ايران؟:13:
مثلا arcade براي صرفه جويي اقتصادي ساخته شده ها
اونوقت با امكاناتي در حد core قيمتي در حد و حدود premium داره:13:
الان اين دستگا هاي مدل arcade كه تو تهران ميفروشن مدل 2008 هم داره يا بيشترشون 2007 ؟نقل قول:
بهتره که تاريخ مال 2008 به بعد باشه. چون تو 2007 تا بعضی بد هم درامده.! این کنسول ها تاحالا خرابی ازشون گزارش نشده.
نقل قول:
اگر از اونجاها بگيری که به صرفه تر درمياد. بعد مياری اینجا ميری پيش نکست جن ميگی دستگاه رو برام کپی خور کن. ( اگر از ایران هم بخری بازم بايد همين کار رو بکنی. )
نقل قول:
نميدونستم كه اگه از خود ايران هم بگيرم بايد ببرم كپي خورش كنم
فكر ميكردم مثل playstation و playstation 2 كه گرفتم خودش modchip داشته باشه و نصب شده باشه
حالا جدا نصب كنم چند در مياد ؟
سلام دوست عزيز:10:نقل قول:
سوال هايي كه پرسيدي خيلي كلي هستن
شايد جوابشون تو كل اين 140 صفحه پخش شده باشه
و يك جورايي جواب شما ميشه خلاصه اي از اين 140 صفحه
اين صفحات اخر اين تاپيك رو مطالعه كردين ؟:10:
نقل قول:
سلام من میخواستم 360 بخرم میشه چند تا چیز رو به من بگید
1-مدل ها و تفاوت هاشون چیه ؟
2-مدل ارکید چیه؟
3- کدام مدل به صرفه تر و مناسب تره؟
4-قیمت ها حدود چنده؟
5-دستهاش قیمتش چقدره؟
6-پشیمون نمیشم اگه ps3 سال اینده کپی خور شه؟
7-من تهرانم کجا مناسب تر میده و بهتره صبر کنم یا الان بگیرم؟
خیلی طولانی شد ببخشید قط تمام و کمال جواب بدید .بای
1. اینو که واقعا نميشه توضيح داد دستم ميشکنه تا بنويسم.لطفا حداقل 5 صفحه گزشته رو مطالعه کن متوجه ميشی.
در کل این مدل هارو داره : پريميوم ، آرکيد ، هيلو ، الايت.
2. يک مدلی که مايکروسافت برای کاهش هزينه ها زده. خارج 280 دلار اما تو ایران بسيار عزيزمون ! 500 تومان.
3. اگر مشکل مالی داری 100% آرکيد بهتره ، اگر هم پول مهم نيست خوب اول الايت بعد هم هيلو.
4. قيمت هارو ديگه خداييش همين بالا نوشتم. مردم ازبس سوال تکراری جواب دادم!
5. 35-60
6. من اگر جای شما بودم نميشدم. پلی 3 اگر هم کپی خور بشه که بعيد ميدونم بازی های چندان زياد و جالبی نداره. در ضمن تمام بازی های قشنگش رو 360 هم هست. اما هيلو 360 يک چيز ديگس!!
7. نکست جن خوبه . صبر کنی موقع خرداد تا ارديبهشت بگيری 100% بهتره.نقل قول:
مطمن هستيد كه درسته قيمنت هاش ؟
قيمت arcade چبزي حدود 280 دلاره اونوقت تو ايران ميدن 500 تومان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت premium چنده پس تو ايران؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا arcade براي صرفه جويي اقتصادي ساخته شده ها
اونوقت با امكاناتي در حد core قيمتي در حد و حدود premium داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مطمئنم. حالا يکم اینور اونور داره که.
پسر جان چند ساله تو ایران زندگی ميکنی؟ من که 18 سالمه عادت کردم .!
پريميوم چيزی حدود 420-500 ميدن.
البته این رو بدون که 100% آرکيد از کور بهتره. هم مادربرد هم خودش ، هم دستش و ..... ورودی HDMI
نقل قول:
الان اين دستگا هاي مدل arcade كه تو تهران ميفروشن مدل 2008 هم داره يا بيشترشون 2007 ؟
بابا چه سوالايی ميپرسين شما. ميخوام سرمو بکوبم به ديوار!! مگه من 118 هستم؟
خوب بايد بری ببينی هرکدوم 2008 بود بگير.نقل قول:
حالا جدا نصب كنم چند در مياد ؟
هرچی بشه کمتر از قيمت کلی تهران در مياد.