اقا نمیشه سربازی رو بخری؟:41:
اقا نمیشه سربازی رو بخری؟:41:
پسر خوب روزنامه اطلاعات رو منبع خوبی برای خبر ندون..نقل قول:
یکم صبر داشته باش تا سال بعد.
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
به طور مستقیم نه!نقل قول:
ولی یک سری راه داره برای غیر مستقیمش!
مثلا برای تحصیل بری خارج از کشور و از اونجا تقاضای خرید بدی..
که در این صورت 5 میلیون بی زبونو میدی و کارتتو میگیری..
دوست من همین کارو کرد.
درود
می بخشید ، همین الان کسی بخواد پیگیری کنه که فلان شخص ، بسیج فعال هست یا نه ، جای خاصی باید زنگ بزنه ؟
چجوری میشه پیگیری کرد ؟
منظورت از فلان کس کی هست؟؟نقل قول:
میتونی حظوری بری پایگاه فلام کس و از اموزش اونجا بپرسی..
البته شاید جواب نگیری
سلام دوستان یه سوالی دارم : آیا ممکنه معافیت کفالت توی سال جدید قانونش برداشته بشه؟
محض احتیاط پرسیدم آخه برای گرفتنش میخوام از بعد عید اقدام کنم.
ببخشید من یه سوالی داشتم ،
من یه برادر دارم که سربازی رفته و پدرم هم بالای 60 سال هستند،
در حال حاضر که من معاف نیستم ؟
و اگر برادرم ازدواج کنه هم معاف نمیشم ؟
نه خیالت راحت.. قانونش دست نخورده..نقل قول:
چند تا تبصره هم برای راحتی کار بهش اضافه شده!:46:
نه متاسفانه.شرطش اینه که تنها پسر بالای 18 سال خوانواده باشی.نقل قول:
سلام دوستان
پدر من زمان جنگ 2 سال سرباز بوده الان سربازی منو کم مکنن؟
اگه کم میکنن چند ماهه؟
60 درصد مدت حضور در جبهه .
واسه شما ميشه 14/4 ماه .
مباركه :31:
راستي
اين مقررات شامل همه افرادی میشود که در منطقه عملیاتی حضور داشتند که عبارتند از کارکنان نیروهای مسلح اعم از کارکنانی که حالا پایور، کارمند و پیمانی هستند، سربازان وظیفه، بسیجیان، نیروهای مردمی و کارکنان دولت.
سلام دوستان
من اگه پدرم 59 سالش بشه و داداشم اون موقع 16 سالشه و غیبت نداشته باشم معاف میشم؟؟؟؟
بله معاف هستید.نقل قول:
اگر منطقه جنگی خدمت کرده باشه از سربازی شما کسر میشه..نقل قول:
این قانون تا پایان سال 89 اعتبار داره..
و فرمول کاهش هم اینه:
x* 60%=y
y-18= مقدار سربازی شما
عجب فرمولی شد!!:31:
ایکس مقدار خدمت پدرتونه.
اينا كه نوشتي يعني چي؟!نقل قول:
اونايي كه دو تا برادرشون رفتن خدمت بالاخره معاف ميشن يا نه!!
اگه قانونش قراره تصويب بشه از كي اجرا ميشه؟
ميخوام بدونم درسم رو كش بدم يا نه!!
خب گويا حذف شده!!!
منبع:نقل قول:
مدیر امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با تأیید صحت خبر توسط مجلس شورای اسلامی « حذف طرح معافیت ۳ برادری از خدمت » و اعلام آن در جلسه علنی روز یکشنبه این هفته، توضیحات بیشتری را در این زمینه ارائه کرد.
سردار سرتیپ موسی کماسی در گف توگوی تلفنی با خبرنگار اطلاعات گفت: با تصویب مجلس شورای اسلامی (در قالب طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه) قرار شده بود هرگاه دو برادر از خانواد های خدمت سربازی خود را انجام داد هاند، برادر سوم از خدمت معاف شود و این معافیت در قالب بند ۹ از ماده ۴۶ طرح یاد شده تصویب و به شورای نگهبان ارایه شد.
وی افزود: شورای نگهبان هم با بررسی موضوع و با توجه به نبود هماهنگی مجلس با ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه، چنین بندی را حذف کرد و مصوبه را برای انجام تغییرهای لازم به مجلس بازگرداند.
سردار کمالی ا فزود: مجلس شورای اسلامی هم در جلسه روز یکشنبه ۱۶/۱۲/۸۸ خود نظر شورای نگهبان را تأمین کرد که به معنی حذف بند یاد شده از ماده ۴۶ طرح است و به این ترتیب بحث معافیت ۳ برادری از خدمت سربازی منتفی است. این مقام بلندپایه ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اعلام این خبر که طبق مصوبه مقام معظم فرماندهی کل قوا هرگاه ۳ برادر خدمت وظیفه خود را انجام داده باشند. برادر چهارم از انجام خدمت معاف است ادامه داد: اعتبار این مصوبه تا پایان ۱۳۸۹ است.
لعنت به همشون!!کد:http://nezamvazifeh.com/index.php?do=cat&category=2baradari
هنوز هیچی معلوم نیست !
یک روز م یگویند حذف و فردا م یگویند تایید شد !
ولی در عوض چند ماه حسابی با فکرش حال کردیم و کلی پز دادیم واسه ملت.نقل قول:
تو رویا خودمون رو معاف میدیدم و قند تو دلمون آب میشد.:41:
آخه من نمي فهمم اينا كه اصلا نميخوان چنين قانوني رو اجرا كنن، واسه چي اعلام ميكنن اصلا!
من يادمه اولين بار تو اخبار ساعت 14 شبكه 1 كاملا اتفاقي اينو شنيدم. گوينده خبر بصورت خيلي حماسي :31: اعلام كرد خانواده هايي كه دو فرزندشون رفته سربازي، فرزند سوم معافه!
**** دهن همشون!
سلام دوستان
یه مشکلی برای من پیش اومده. من امروز کار های فارغ التحصیلی رو انجام دادم. ولی تاریخ فارغ التحصیلی به جای اینکه 6/31 بخوره 6/20 خورده. به همین خاطر من امروز دفترچه رو فرستادم و 7 روز غیبت خوردم.
آیا راهی هست که بتونم این 7 روز رو یه جوری پاکش کنم. آخه می خوام معاف بشم.
خواهشن بگین که یه راهی هست.
اگه به جای برادر ۱۶ ساله برادر ۴۰ ساله متاهل سربازی رفته داشته باشیم چی؟نقل قول:
نه ! حتی اگه خارج از شهر باشه و حتی خارج از کشور هم باشه معاف نیستینقل قول:
دوستان قضیه دو برادری چی شد؟؟؟به کل کنسل شد؟؟؟؟افزایش حقوق سربازا چی؟؟
بله 2 برادری به کل کنسل شد !
نقل قول:
شما باید برید پایگاهتون ... اونجا میرن ببینند کی رفتی دوره تکمیلی و ثبت سوابق برات در میارن . الان به این راحتی کسری نمی دن ! بای حتما تو اون سال ها ثبت سوابق داشته باشی : راهپیمایی ، برنامه ها و ...
بچه هایی که دنبال کسری هستند یکم دست بجنبانند ....
خبرش هست که میخوان کسری رو وردارن ... مدت خدمت هم که زیاد شده : 24 ماه !!!
دلیلش هم کمبود فوق العاده سربازه ! :2:
کسی نمیدونه اگه اختراعی ثبت کنیم معاف میشیم یا نه ؟
من تا چند وقت دیگه کار معافیت کفالتم بعد از دو ماه تموم میشه ، میخوام توضیح تمام مراحلش رو از اول تا آخر بنویسم ، فقط یه سوال اینکه آیا تاپیک جدا برای معافیت کفالت داریم ؟ باز کنم ؟ کجا بذارم اون پست رو ؟
نه دیگه.همین تاپیکه:11:نقل قول:
سلام دوستان.معنی 59 سال تمام چیه؟؟؟
الان پدر من متولد 1 فروردین 1334 هست کی 59 سال تمام میشه؟؟؟؟
یعنی 1 فروردین 93نقل قول:
در کل یعنی 59 سالش تموم شده باشه و وارد شصتمین سال زندگیش بشه
ممنون از جوابتوننقل قول:
منم همینو میگم.اما دوستم گفت اونا یه جوری حساب میکنن که میشه فروردین 94.نمیدونم چجوریه.کسی هست با کفالت 59 سالی پدر معاف شده باشه و دقیقشو بگه؟؟؟:41:
اگه اینجوری بشه دچار مشکل میشم.
اونجوری که اون میگفت یعنی مثلا 0-1 سالگی رو صفر سالگی حساب کنن و 59-60 سالگی رو 59 سالگی حساب کنن.یعنی 59 سال تمام یعنی اینکه طرف وارد 60-61 شده باشه.درسته؟؟؟؟؟یکی کمک کنننننننننننه
:31:حتما شوخی میکنی ...نقل قول:
البته من شنیدم اون سه برادریا بعد از تعطیلات عید باید بنا به مدرک تحصیلیشون پول بدن بعد معاف بشن شاید اینجوری خریدنیش کنن.
لیسانس حدود 250 هزار تومن
فوق حدود 600 هزار
دکترا حدود 1 میلیون
البته من از دوستان شنیدم . اونا هم میگن از اخبار شنیدن .
کسی کارتش اومده تا حالا برای سه برادری؟؟؟؟
نه دیگه..0 تا 1 میشه یک سال تمام.0 تا 2 میشه دو سال تمام.خیالت راحت باشهنقل قول:
سلام
پسر عموم باید 1 ماه قبل از عید میرفت سربازی ( توی کارت سبز )
معاف از رزمه
3 ماه اضاف خدمت داشت
الان که نرفته فک کنم 3 ماه دیگه اضاف شد
کرم افتاده به جونش که برم دانشگاه
آیا امکانش هست که بره به یکی از این دانشگاه ها ؟ ( بدون کنکوری ها )
لطفا راهنمایی کنید
ممنوم
نه.غیبت داشته باشی (مشمول باشی) به هیج وجه نمیتونی ثبت نام کنی.اگه هم بره سربازی اضاف خدمتی هارو معمولاً میبخشن.نقل قول:
ممنون
الان کلا سربازی چند ماهه ؟
24 ماه . که با توجه به مدرک تحصیلی کم میشه
مثلا دیپلم رو چقدر کم میکنن ( کار و دانش - برنامه نویسی کامپیوتر )
THANX
دیپلم رو چیزی کم نیمکنن.فکر میکنم 1 یا 2 ماه
سلام دوستان . من سوالم رو اگه جای درستی مطرح نکردم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید چون بخش مربوط به سوالات نظام وظیفه رو پیدا نکردم
من برای گرفتن برگه ی تلفیق جبهه و جانبازی پدرم باید به کجا مراجعه کنم؟ بنیاد شهید و امور جانبازان شهر خودمون؟ اگه کسی بوده که با تلفیق معافیت گرفته لطفا راهنمایی کنه . بعد اینکه پدر من 22 ماه کلآ سابقه ی خدمت داره + 10 درصد جانبازی . از این 22 ماه 45 روز رو اموزشی بوده نه 3 ماه . الان برای محاسبه 3 ماه از آموزشی کم می کنن و 19 ماه در نظر میگیرن یا اینکه همون تاریخ واقعی ورود به پادگان منطقه ی عملیاتی و خروج از پادگان رو در نظر میگیرن؟
کلآ در مورد گرفتن برگه ی تلفیق اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خیلی خیلی لطف کرده
سلام بر دوستان مهربووون
من تاندونه دستم پاره شده ....
راهی هست معاف بشم؟:دی
هنوز عمل نکردم !
به یارو بگم توش پلاتین بذار بهم می خنده؟!
چی کار کنم ؟
کلا موارد معافیت پزشکی رو از کجا گیر بیارم؟