برو بچه های پلیر باز:
لطف می کنید معایب این مدل ها رو ذکر کنید و بگید کدوم مناسب تره؟ یک گیگ دو گیگش فرق نمی کنه برام!!
اولی چطوره؟
Creative Zen-Stone-Pluse-1GB
Creative Zen-Nano-Pluse-1GB
Creative Muvo-V100-2GB
Printable View
برو بچه های پلیر باز:
لطف می کنید معایب این مدل ها رو ذکر کنید و بگید کدوم مناسب تره؟ یک گیگ دو گیگش فرق نمی کنه برام!!
اولی چطوره؟
Creative Zen-Stone-Pluse-1GB
Creative Zen-Nano-Pluse-1GB
Creative Muvo-V100-2GB
استون یه سری هم داره که اسپیکر داره ؛ سعی کن اون رو بگیری ... مشکل خاصی نداره بجز اینکه صفحه اش کوچیکه و باتری اش هم در حد متوسط و زیر متوسطه .. شارژیه
نانو پلاس ، قدیمی تر از دو مدل دیگه اس .. ولی مدل خیلی خوبیه ... امکاناتش استانداره ... باتری قلمی می خوره ...
v100 مشابه نانو پلاس هست از نظر رده ی امکانات ... با این فرق که رادیو نداره ... ضمنا نانو با کابل وصل میشه و این یه ضرب وصل میشه به دستگاه
حالا شما با توجه به نیاز و سلیقه ات ببین کدوم رو می خوای ..
ممنون رفیق.
آره اون مدل اسپیکر دارشو هم دیدم.
یه سوال:
من قبلا پلیر درست درمونی نداشتم. بنظرت با باتری عادی راحت ترم یا شارژی؟
با این حرفی هم که در مورد باتریش زدی یکم نگران شدم!! خیلی ناجوره؟!
جای من بودی انتخابت کدوم بود؟
من اصلا اون قضیه ی باتری شارژی/قلمی رو واسه هشدار دادن نزدم ... کاملا سلیقه اییه ... با هر کدوم راحت تری ... مثلا من خودم با شارژی راحت ترم ...
در مورد عمر باتری استون : منظورم مدل بدون اسپیکر بود که عمر باتری اش متوسطه ... وگرنه سری اسپیکر دار ، رسونده به 20 ساعت که عدد قابل قبوله ... پس نگران نباش اگه دنبال این یکی هستی ..
راستی شما بودجه ات رو هم بگو ، من ببینم آیا مدلهای منتخب دیگه ای هم داریم یا نه ؟ ... تهرانی ؟ ...
بودجه بقول خودت متوسط رو به پایینه!
نهایت 60 چوق
آره تهرانم
خب پس انتخابهای خوبت همینا بودن که گفتی ... T60 از iriver هم تهران پیدا میشه که 1 گیگش 60 تومنه ... اون رو هم یه نیگا بنداز ... یادت باشه که اگه حافظه بیشتر واسه ات مهمه v100 رو بگیر که 2 گیگه ... اگه می تونی افزایش بودجه بدی و می خوای یه چیز جمع و جور بگیری استون اسپیکر دار ... آین مدل T60 هم یه مقدار از نظر ضبط صدا بهتر عمل میکنه ...
اقا با 80 تومن چي بگيرم؟؟؟
ظاهرا توی تاپیک دیگه انتخابت رو کردی .. موفق باشی ..
بله وقتی اینو نوشتم اونجا رو ندیده بودم
دوستان من یک دستگاه سونی nw b-105 سونی گرفتم که فقط بوسیله usb شارژ میشه
میخواستم بپرسم ایا شارژر برقی میتونم براش پیدا کنم یا فقط از طریق وصل به کامپیوتر میشه شارژش کرد