دوست من این یک جواب و بحث بی دعوا است و من الان خیلی ریلکسم لطفا تا آخرش رو بخون و با منطق جواب بده
1.ظاهر و قیمت n90 چه ربطی به دوربینش داره ؟ اینجا بحث اینه که بهترین دوربین چیه نه مناسب ترین تازه به نظر من n90 خیلی هم خوشکله فقط در حالت بسته زیاد جالب نیست
2.ببین اینا با هم جور در میاد :1.با w810 خیلی خوب عکس گرفتی 2.سونی اریکسون جالب نمیگیره نمونش w810 :18:
2.همه میگن سونی اریکسون تو صدا و عکس بهترینه نمونش w810 که حتی منتقداش هم میگن یکی از بهترین دوربین های 2 مگا پیسل است
3.یعنی چی اینایی که تو ایران استخوب نیست یعنی برای ایران سفارشی بدرد نخور میسازن قابل توجه تو اکثر اینایی که تو ایران است غیر قانونی و از طریق کشور های عربی وارد میشن یعنی اونایی که تو کشور های عربی هست
هم خوب نیست (شوخی)> (لطفا جای دیگه اینا رو نگو بهت میخندن:27: )
4.وقتی میگی سامسونگ مشکل رنگ داره یعنی همه 2 مگا پیکسلیهای سامسونگ باید مشکل رنگ داشته باشن
در صورتی که این طور نیست این چند وقته از i750 تعریف میشنوم
5.یعنی در باره نوکیا نظری نداری
6.اینجا تاپیک بهترین دوربین 2مگا پیکسل است نه 2 مگا پیکسلی های خوب حالا شما بین این همه 2 مگاپیکسل های مختلف و بدرد نخور بهترین رو انتخاب کن چیکار داری خوبه یا بده
7.حالا که به نظر تو n90.w810 sony ericsson.samsung بدرد نمیخورن پس چی خوبه بهنظر تو بهترین چیه