بهترینش اینه با کلی امکانات و سرعت عالی البته انتقال با یو اس بی و لحیم کاری هستش از طریق لودر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترینش اینه با کلی امکانات و سرعت عالی البته انتقال با یو اس بی و لحیم کاری هستش از طریق لودر :نقل قول:
سلام
از دوستان کسی میتونه یه عکس از پشت برد مودم b612s قسمت سیم کارت ش برام بفرسته
موقع باز کردن بعضی از اس ام دی هاش رو اشتباهی کندم
اگه یک عکس از نزدیک پشت برد قسمت سیم کارت برام واتساپ کنید ممنون می شم 09178638876
بعد دوستان کسی نقشه برد مودم b612s رو داره ؟
بیشتر تست پوینت هاش مورد نظرم هست
آقا صابر , اول تشکرات بکنم از زحمات و وقتی که گذاشتی و میزاری .نقل قول:
من بعد اون انلاک که اول همه اومد و فیرمور 11.92 بود کارم راه افتاد و ... تازگی اومدم سربزنم چه
خبر و همراه اخر خیلی وضعش خراب شده مدتیه . این تاپیک رو از اول خوندم و اخرش باین نتیجه رسیدم که باید از
آخرش شروع میکردم رو به عقب ( که اینهمه فیرمور هی دانلود نکنم و دیلت کنم!)
بهرحال الان روی اخرین ویرایش بنفش ادیشن ! هستم و سرعت هم دوبل شده و راضی کننده .
حالا چندتا مورد :
- روی همراه آول , ca و 4x4 هیچ تفاوت سرعتی نداره حتی یه k . احتمالا بضاعت دکل مون همینه!
- مودم یکسره روی 4 خط انتن هست حتی با جابجایش که snr و بقیه تغییر میکنن . پرت ترین جاها بردمش ولی
سه خط نشد یا 5 خط . جریان فکر میکنی چیه ؟
- نکته دیگه اینکه بعد فلش به فیرمور اخیر , تمام تنظیمات و یوزر پس و لاگین مودم سرجاشه . نباید قاعدتا پاک
میشد ؟ ضمنا نیازی به اسکریپت انلاک هم نشد . احتمالا پارتیشن یوزر دیتا رو دست نزده .
اینم گزارش من , بدوستانی هم که روی وین10 مشکل دارن با درایور حتما توصیه میکنم سری باین پست بزنین
و همه رو کامل نصب کنین . مشکل من که اینگونه حل شد .
این مودم ca نداره و اون گزینه زینتی هست تا کاربردی و فقط mimo4*4 در این مودم صدق میکنه شما هم همیشه بزار رو این حالت باشه . نشان دادن انتن در فریمورهای جدید هم درست نیست و اکثرا فول نشون میده شما از روی snr و دیگر اطلاعات شبکه میتونی بهترین حالت سرعت رو دریافت کنی . بعد اپگرید مودم رو ریست کردید؟نقل قول:
ltewatch روی این کار نمیکنه ؟ اون snr و غیره اینفوی دستگاه خیلی کند تغییر میکنه . شایدم همینه پوشش .نقل قول:
البته در کل راضیم , محض کنجکاوی پرسیدم . بعد آپگرید هم همه چی سر جای خودش بود و کار میکرد دلیلی
برای ریست ندیدم . لازمه حتما ؟
دلیل نمیخواد حتما باید برا اعمال تغییرات فریمور و وب یو ای جدید و کارکرد بدون عیب دستگاه رو ریست کنید .نقل قول:
ltewatch هم کار میکنه نسخه مخصوص هواوی
دوستان کسی راهی یا فریمیور برای مودم مبین نت ورژن 11.197.03.00.1472
سراغ داره ؟
ممنون می شم اگه تست کردید و جواب گرفتید لینک فریمور و لودر رو برام بزارین با تشکر
برای مبین نت بالای 196 و خود 197 هیچ راهی برای انتقال فریمور و یا انلاک وجود ندارد دنبالش هم نگردید الان نزدیک به یک ساله وضعیت اینطوری هست و کسی راهی نتونسته پیدا کنه . نه برا فریمور زدن و نه برا انلاکنقل قول: