اینجا گفتید بدون محدودیت زمان.
پول یک سال زمان اینترنت رو با سرعت 16 مگ میدادم یک سال 70 تومن (به اضافه 100 گیگ حجم به اضافه شبی سه گیگ دانلود با سرعت 16 مگابیت)
الان همینو باید یک ساله 960 هزار تومن بدم(سالش میشه سه ترابایت)
خوب الان من نخوام اینهمه پول بدم ولی سرعتم سرجاش باشه باید چکار کنم؟
من نخوام سالی سه ترابایت دانلود کنم باید چکار کنم؟
حرف من اینه کسی که نخواد سالی سه ترابایت دانلود کنه باید بره از طرحهای با سرعت 64 کیلوبایت بخره؟(بی کیفیت ترین)
کسی نداشته باشه سالی 960 هزار تومن هزینه اینترنت بکنه باید بره بی کیفیت ترین اینترنتو بخره؟
خیلی ها از قبیل من هستن دوست عزیز.اینا میخواستن به نفع مردم کار کنن براشون کاری نداشت که.این طرحهای جدید هم میذاشتن کنار طرحهای قدیمشون خوب قطعا اگه این جدیدا به نفع همه مردم بود دیگه لازم نبود طرحهای قدیمو بردارن همه ملت خودشون کوچ میکردن به سمت طرحهای جدید ولی نمیخوان اینو.میخوان به زور بفروشن میخوان به زور سالی سه ترابایت بهت بفروشن حالا شاید واس شما خوب شده چون زیاد استفاده میکنی ولی همه مثل شما نیستن 24 ساعت پای نت باشن مردم کارو زندگی دارن میان خونه میخوان تلگرامی چک کنن میخوان اینستایی چک کنن میخوان ثبت نامی انجام بدن میخوان سایت بانکی باز کنن و...همون سالی 100 گیگ کارشونو راه مینداخت اونم با کیفیت عالی.حالا چی ؟اینا باید استفاده نکنن از نت.به گفته شما این نخودیا ادم نیستن؟اینا اگه بخوان کمتر استفاده کنن باید محصول بی کیفیتو انتخاب کنن؟
و در اخر این حرفا رو میزنم یه وقت سوتفاهم نشه شما فک کنی من متوجه نمیشم یا برعکس
کل این طرحهای جدید بر این اساسه که شما طرح 16 مگابیت یک ماهه رو میخری ماهیانه 80 هزار تومن.300 گیگابایت مصرف منصفانه داره یعنی اگه شما قبل این یه ماه 300 گیگ دانلود کردی تا اخر ماه سرعتت به 128 کیلوبایت تغییر میکنه.در این طرح شما عملا داری برای زمان و سرعت پول پرداخت میکنی ولی این یه حدی داره که حدش ماهیانه 300 گیگ هست.در نتیجه اگه کسی نداشته باشه ماهی 80 تومن هزینه کنه باید بره طرح بی کیفیت انتخاب کنه هیچ راهی هم نداره.
طرحهای قبلی بر اساس حجم بود و اکثرا سرعتها 16 مگابیت حتی طرحی بود 6ماهه نه هزارو هشتصد تومن با 6 گیگ حجم میتونی بری تایپک مخابرات ببینی تو همین انجمن.خوب درست بود حجمش کم بود ولی سرعت عالی بود.برای شما پر مصرفها هم فکری کرده بودن یا شبانه میزاشتن یا زماندار که یه راهی داشتید با همون سرعت 16 ده گیگ دانلود کنید 1500 تومن یا 100 گیگ یک ماهه سی هزار تومن .ولی حالا چی ایا کم مصرفها راهی دارن که سرعت 16 رو باز هم تجربه کنن با همون قیمتهای قبلی؟ :n13:یه سالی بیشتر بود همه داشتن سرعت بالای اینترنت رو حس میکردن ولی حالا اونی که نداره باید بره کیفیت پایینو انتخاب کنه
شبه خوبی داشته باشید