نقل قول:
ببخشید:n16: اما اونطور که نوشته این حجم و قیمت برای مدت قرارداد هستش که ذکر شده 12 ماه ... یعنی 12 ماه اینترنت دارین با 50 گیگ حجم و با قیمت کلی 60 هزار تومن ...
دوستان ببخشید این تانوما هزینه مودم اش چطوریه؟ اصلا چه مودمی میخواد؟ :n16:
Printable View
نقل قول:
ببخشید:n16: اما اونطور که نوشته این حجم و قیمت برای مدت قرارداد هستش که ذکر شده 12 ماه ... یعنی 12 ماه اینترنت دارین با 50 گیگ حجم و با قیمت کلی 60 هزار تومن ...
دوستان ببخشید این تانوما هزینه مودم اش چطوریه؟ اصلا چه مودمی میخواد؟ :n16:
سلامنقل قول:
هزینه مودمش مثل مودم adsl هست و نسبت به امکاناتش متفاوت هست متاسفانه توی بازار هم بعلت جدید بودن این طرح
مودمش موجود نیست. اسم صحیح مودمش هست ONT
OPTICAL NETWORK TERMINAL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این لینک بالا شرایط تعرفه ها هست.
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز اگه روی طرح مروارید 1 کلیک کنید صفحه بعد برای شما توضیح داده که در ماه حداقل 50 گیگ حجم دارید و قیمتش هست ماهیانه 60 تومن که باید 12 ماهه بخرین و باقی هزینه ها که عرض کردم
اما در حال حاضر سرویسی نخرید بهتره چون هنوز خودشونم نمی دونن چی کار می کنند طبق بررسی هایی که کردم تو نمایندگی های مشهد (وب سایت هاشون) در اصل vdsl رو به عنوان ftth به مشتریان غالب می کنند و مشتری هم که اطلاعی از سرویس ها نداره پول هنگفتی رو متحمل می شه
سلام دوستان
آیا اینجا کسی هست که از سرویس تانوما ۱۰۰ مگ استفاده کنه و بتونه نظرش رو بگه؟
متشکرم
سلامنقل قول:
بله هستن که استفاده میکنن و نظر هم میدن
خاهش
100 مگ خیلیه ! اما طرح نامحدود دکتر واعظی فقط باسه adsl و td lte هست و هنوز تانوما آبشخور بستر مخابرات هست
دوستان که تانوما گرفتن در اینترنت تانوما مثل Adsl که اگه هیتلر شکن بزنی بعد از 20 دقه نیم ساعت اینترنت قطع میشه بعد چراغ دی اس ال چشمک زن میشه ، تو تانوما چجوریه ؟ نور رو قطع میکنند ؟
شما در حال استفاده از تانوما هستید؟
میتونم باهاتون تلفنی مشورت کنم؟
شما در حال استفاده از تانوما هستید؟نقل قول:
میتونم باهاتون تلفنی مشورت کنم؟
دوست عزیز سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید تا همه بتونن استفاده کنن.چیز شکن من که استفاده میکنم قطعی ندارهنقل قول: