من اكورد اهنگ وايسا دنيا از رضا صادقي رو ميخوام اگه كسي داره بزاره :20:
Printable View
من اكورد اهنگ وايسا دنيا از رضا صادقي رو ميخوام اگه كسي داره بزاره :20:
arashpegah عزیز، سلام. یک بار درخواست کافیه، منتظر باشید (البته امیدوارم جواب بگیرید). ممنون...:11:نقل قول:
:40::40::40::40::40:
اول سلام مي كنم خدمت مديريت محترم پي سي ورلدو تمامي همكاران و بچه هاي باحالش.آقا من يه درخواستي داشتم اگه كسي نت و تبلچر ترانه ي فريدون مجاز رو داره ممنون ميشم اگه لينكش رو بده . يه خواهشي هم از تمامي بچه هاي پي سي ورلد دارم عزيزان به خدا سايت رپيد شير و شرم ميشن و پي سي سون ----- شدند خواهشا توي اين سايتهاي آشغال فايل آپلود نكنيد اين همه سايت خوب هست چرا اين قدر گير ميديد به رپيد شير .
ممنونم از همتون .:40: <blue><h1>اگه كسي لينكش رو گذاشت ممنون ميشم براي آيدي من توي ياهو (bargepayizam) پي ام بزاره.
<blue/></h1>
baro bachs har kee dubai live mikone be amir hessam_km ye pm bede
ﺎﻴﻧد ﺎﺴﻳاو
ﻲﻗدﺎﺻ ﺎﺿر
4/4
[ C#m9 – B9 – F#m6 – C#m9 – C#m ]
C#m F#m B C#m
ﻦﻣ ﻪﮕﻳد ﻪﺘﺴﺧ مﺪﺷ ﺲﺑ ﻪﻛ مﺎﺸﭼ ﻪﻴﻧورﺎﺑ ﺲﭘ ﻢﻟد ﺗ ﺎ ﻲﻛ يﺎﻀﻓ ﻪﺼﻏ ور ﻪﻴﻧﻮﻤﻬﻣ
G# D D F#m C#7
ﻦﻣ ﻪﮕﻳد ﻪﺴﺑ ماﺮﺑ ﻞﻤﺤﺗ ﻦﻳا ﻪﻤﻫ ﻢﻏ ﻪﺴﺑ ﮓﻨﺟ ﺮﻤﺛ ﻲﺑ ياﺮﺑ ﺮﻫ دﺎﻳز و ﻢﻛ
C#m F#m B C#m
ﻲﺘﻗو يا هﺪﻳﺎﻓ هراﺪﻧ ندرﻮﺧ ﻪﺼﻏ ﻲﭼ ﻪﺳاو يﺎﻬﻘﺸﻋ ﻪﺳاو ﻲﻟﺎﺧ ﻮﺗ ندﺮﻣ هدﺎﺳ ﻲﭼ ﻪﺳاو
G# D D F#m C#7
ماﻮﺧ ﻲﻤﻧ بﻮﭼ ﻲﺟاﺮﺣ ور ﻪﺑ ﻢﺒﻠﻗ ﻢﻧﺰﺑ ماﻮﺧ ﻲﻤﻧ هﺎﻨﮔ ﻲﺑ ﻲﻘﺸﻋ ﻪﺘﻓﺎﻴﺑ ﻢﻧدﺮﮔ
A B F#m A B C#m
ماﻮﺧ ﻲﻤﻧ رد ﻪﺑ رد ﻢﺧ و ﭻﻴﭘ ﻦﻳا هدﺎﺟ ﻢﺷ ﻪﺳاو ﺶﻴﺗآ ﻪﻤﻫ ﻪﻳ مﺰﻴﻫ هدﺎﻣآ ﻢﺷ
G# E A B F#m A B C#m
ﺎﻳ ﻪﻳ دﻮﺟﻮﻣ ﻮﻤﻛ ﻪﻴﻟﺎﺧ ﺮﭘ هدﺎﻓا ﻢﺷ ﺎﻴﻧد ﺎﺴﻳاو ﺎﻴﻧد ﺎﺴﻳاو ﻢﺷ هدﺎﻴﭘ ماﻮﺧ ﻲﻣ ﻦﻣ
[ C#m – B – A – B ] 4
B C#m B C#m
فﺮﺣ ﻪﻤﻫ ﻦﻧز ﻲﻣ بﻮﺧ ﻪﺑﻮﺧ ﻲﻛ ﺎﻣا ﻂﺳو ﻦﻳا و ﺪﺑ ﺶﺑﻮﺧ ﺎﻤﺷ ﻪﺑ ﻪﻛ ﺎﻣ ﻢﻳﺪﻴﺳر ﻂﺧ ﻪﺗ
G# G#dim7 A C#m F#m
ﺖﻧﻮﺑﺮﻗ مﺮﺑ اﺪﺧ رﺪﻘﭼ ﻲﺒﻳﺮﻏ ور ﻦﻴﻣز هرآ ﺎﻴﻧد ﺎﻣ ﻢﻴﺘﺳاﻮﺨﻧ ﻮﻟد ﺎﺑ تدﻮﺧ ﻦﻴﺒﻧ
ماﻮﺧ ﻲﻤﻧ ...
A B A B
ﻦﻳا ﻪﻤﻫ و يﺪﻴﺧﺮﭼ يﺪﻧﻮﺧﺮﭼ شﺮﺧآ ﺪﺷ ﻲﭼ نوا ﻂﻴﻠﺑ ﺲﻧﺎﺷ ﻢﺋاد ﻮﮕﺑ ﺖﻤﺴﻗ ﻲﻛ ﺪﺷ
A+7 G#m F#m A G#m F#m
ﺖﺳﺎﺠﻛ ﺲﭘ ﻖﺷﺎﻋ يﺎﺟ فرﺎﻋ ﻪﻤﻫ ﺶﻳورد ﻪﻤﻫ ﺖﺳﺎﺠﻛ ﺎﻋد ﻪﺷﻮﺧ يﺎﺟدرو و ﻢﺴﻠﻃ ﻪﻤﻫ ﻦﻳا
9
© 2006 - 2007
Downloaded from– email:info@guitarineh.comکد:http://www.Guitarineh.com
+7
9
+7
جدید ترین آهنگ انریکه را هر عزیزی که داره لطف کنه برای من به آدرس bagheripor_saravel @yahoo.com ارسال کنه من این اهنگ را از شما دوستان تقاضا دارم
با تشکر علیرضاi
با سلام خدمت دوستان عزيز و مديران محترم من تازه در اين سايت عضو شدم اميدوارم با راهنمائي ها و كمكهاي شما بتونيم دوستاي خوبي براي هم باشيم
من آكورد آهنگ هم اتاقي رو مي خواستم اگه كسي كمكم كنه ممنونش ميشم اين آهنگ رو قبلا نمي دونم كي خونده اما تازگيا اونو علي زارعي خونده
داداش یه کلیپ هست که خیلی باحاله یه دوست دارم تو دانشگاه بچه بمه کافی نت دارن میگه اون پسره که خونده کنار مغازمون گیتار فروشی داره بهش گفتم واسم بگیره گرفت بهت میدم
سلام بچه ها . من تازه اين تاپيك رو ديدم . گفتم در حد توانم بتونم كمك كنم . بنده 8-9 هست كه گيتار رو به همراه پيانو كار مي كنم . هم پاپ هم كلاسيك . اگه كسي آكورد يا نت آهنگ خواصي كه تو اينترنت هم نباشه رو لازم داره بگه تا براش در بيارم . منتظرم