راهش اینه که اول اعتباری ایرانسل رو به دائمی ایرانسل تبدیل کنی بعد ترابرد کنی به همراه اول.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
راهش اینه که اول اعتباری ایرانسل رو به دائمی ایرانسل تبدیل کنی بعد ترابرد کنی به همراه اول.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
خیر. ترابرد نظیر به نظیر هست(دائمی به دائمی و اعتباری به اعتباری) و نمیشه تغییر داد. و اگر هم قصد فروش و تغییر مالکیت هم داشته باشید در طی ترابرد باید اول برگردید به اپراتور پایه.نقل قول:
واکنش همراه اول به خروج مشترکینش
نقل قول:
بسته ۴ گیگابایت( ۲گیگ +۲ گیگ هدیه شبانه) (ویژه با شرایط ) پیشنهاد ویژه نوترینو به مشترکان با قیمت ۱۲۰۰۰ تومان برای مدت محدود است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می شود. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند.
سلام دوستان من همون روز اول طرح برای اعتباری همراه اخر به ایرانسل ثبت نام کردم بعد از 4 روز پیغام مشترک 9141 درخواست ترابرد شما به شبکه ايرانسل در تاريخ 1395-4-25 00:00 و به دليل Authentication failure رد شده است.
بعد از اون به 9990 زنگ زدم جواب درستی نداد باز به نمایندگی ایرانسل گفتم باز درخواست بفرسته که باز همون پیغام احراز حویت رو داد؟؟
سند خط تون مشکلی نداشته؟؟نقل قول:
نه هفت هشت سال پیش ثبت نام کردم از کجا بفهمم سند مشکل داره؟؟نقل قول:
همین الان زنگ زدم 9990 گفت سندتون مشکلی نداره!!!!
منظورم مشکل از نظر نقل و انتقال بودش یا مشخصات شناسنامه ای تون بود که میگید مشکلی نداره شما برو تو سایت ایرانسل irancell.ir بخش پشتیبانی آنلاین شماره ارجاع اون درخواست ترابردی که در دفتر ایرانسل ثبت کردی رو بهش بده برات درخواست پیگیری بزنه ببینه برای چی رد شده.نقل قول:
سلام دوستان این پیامی که همراه اول گذاشته وقتی با خط ترابرد تماس میگیرن خیلی بدجور هستش 2 بار هم تکرار میکنه. بریم همه سایت 195 شکایت کنیم شاید برداشته بشه
خطم چهار روزه از همراه اول به ایرانسل ترابرد شد ولی این پیغام همراه اول واقعا ازار دهنده است.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی از همراه اول به ایرانسل جابه جا کرده؟؟؟ اگه برم ایرانسل، تا کی خطم ایرانسل میمونه؟