دوستان از تاپیک حمایت کنید ! :n01:
گویا مثل اون دفعه که مهرداد (M3HRD@D) رو آورده بودیم و خودش انجمن نبود این دفعه هم خود خانم آرتمیس نیستش متاسفانه که حداقل بلکه دوستانشون از تاپیک مطلع باشند... :rolleye:
Printable View
دوستان از تاپیک حمایت کنید ! :n01:
گویا مثل اون دفعه که مهرداد (M3HRD@D) رو آورده بودیم و خودش انجمن نبود این دفعه هم خود خانم آرتمیس نیستش متاسفانه که حداقل بلکه دوستانشون از تاپیک مطلع باشند... :rolleye:
والا...حقیقت این که ...من شناختی از ایشون ندارم....وگرنه شرکت میکردم:n26:
صرفا برای چرخوندن چرخ تاپیک!
ایشون یکی از هم قطاران دستیار ادمین انجمن یعنی خانم تینا هستند. از این جهت گرایش به هنر و زیباپسندی در ایشون به وضوح دیده میشه کمایانکه تحصیلات مرتبط هم دارند گویا
بسیار خوش سلیقه در زمینه انتخاب شعر و موسیقی هستند. اهل موسیقی های آنطرفی و کمتر اینطرفی (برداشت من این بود چون اکثر انتخاب هاشون در مسابقات اهنگ های غیرایرانی بود)
احتمالا دختر بامرامی هم هست چون صرفا به دعوت دوستش و داشتن یک دوست مشترک با تینا در انجمن عضو و فعالیت داشتند الانم گاهی عشقی سرمیزنند..
خلاصه اینکه من کلا متوجه حضور همه هستم حتی کاربرهای معمولی و نکات نا خوداگاه در ذهنم ثبت میشه
در مورد ایشون بیش از این چیزی هویدا نبوده...
(البته در حین حضور من از حدد 4سال قبل و قبل از اون اطلاعی ندارم)
آرزوی رونق تاپیک و بازگشت جو صمیمی تر به انجمن
من عذر میخوام مدتی آنلاین نبودم
من در جریان قربانی شدن نیستم :n02:نقل قول:
مدت ها پیش banii لطف کرده بودن و اسم من رو در لیست قرار داده بودن و ظاهرا حالا نوبتم شده :n39:
یادم نمیاد روند تاپیک چطور بودنقل قول:
باید بگم تحلیل ها درست هستن یا غلط ؟
علی الحساب در مورد پست Atghia جان مینویسم تا بعد
ممنون از دوستانی که شرکت کردن و خواهند کرد. خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد خودم بدونم.
البته میدونم که خیلی ها شاید من رو نشناسند اما جذابیت این تاپیک هم شاید همین باشه که بدون شناختن و صرفا از روی پست ها حدس بزنیم هر کاربر چه شخصیتی داره.
درسته . من از اول دبیرستان یعنی حدود 9 سال پیش وارد دنیای هنر شدم
نظر لطف شماست. بله من بیشتر موسیقی هایی رو گوش میدم که به زبان انگلیسی هست.
امیدوارم که با مرام باشم. اما من به دعوت کسی به انجمن نیومدم. سال 2007 دنبال ترجمه ی یک آهنگ بودم که سر از اینجا در آوردم. زیاد فعالیت نداشتم تا اینکه اتفاقی متوجه شدم یکی از دوستانم ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم در این سایت عضوه و اینطوری موندگار و در واقع معتاد شدم:n02:
بعد ها اینقدر راجع به اینجا برای تینا حرف زدم که 2010 اون هم عضو پی سی شد:n02:
متوجه نشدم منظورتون از دوست مشترک من و تینا کی هست. دوستان مشترک در پی سی زیاد داریم
دلیل کمتر شدن فعالیتم در ابتدا مشغله ی درس و ازدواج و ... بود ( اواخر سال 90 ) ولی چون اکثر دوستان قدیمی م هم فعالیتشون کم شده این کمرنگ بودنم ادامه دار شده :n39:
نقل قول:
از حضورتون خرسند شدم ، خوش اومدین . :)
بسیار عالی ... خیلی خوبه که یکی یکی پست ها رو ج بدین
اما اون موقع که تاپیک باز شد پیشنهاد شده بود که اگر حوضله نمیکنید به پست ها بطور جداگانه پاسخ بدین و همراه لحظه به لحظه ی تاپیک باشید در پایان نوبتتون یک نظر کلی راجع به تحلیل ها بدین ... این روشی بود که دوستان همین تاپیک پیشنهاد کردند وگرنه هیچ ضرورتی نداره که حتما به این شکل انجام بشه...
بله در اصل نوبت شما زودتر از اینها بود ... مدت تقریبا زیادی این تاپیک کلا فراموش شده بود و همینطور من هم مدتی به انجمن سر نمیزدم به همین خاطر کلا روند تحلیل ها غیر فعال بود... که اواخر باز با چندتا از دوستان تصمیم گرفتیم دوباره این تاپیک راه بندازیم ...نقل قول:
مدت ها پیش banii لطف کرده بودن و اسم من رو در لیست قرار داده بودن و ظاهرا حالا نوبتم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ در راستای موضوع تحلیل شخصیت... من از قدیما (2009/10) این دور و بر میدیدمتون اما چون ارتباط مستقیم و به دنبالش شناختی نداشتم در مورد شخصیتتون حرف خاصی ندارم که بگم... اما روزهای بعد اگر شد نوشته هاتونو مطالعه میکنم اگه نکته ای به نظرم رسید میگم ... :n02:
این تایپیک جالبیه ...
اما چرا راکده :n35:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی من حاضرم توی تاپیک شرکت کنم : )
تاپیک به کل خوابید......
این خیلی خوبه که این شجاعت رو داشتی که در این رکود، نامزد شدی برای تحلیل. با این روحیه شاید نامزد شورای شهرِت هم شده باشی :n09:نقل قول:
البته استارتر هنوز نامزدیت رو مورد تایید قرار نداده ولی با اینحال گرین مایند انجمن کاربری است مرموز و دارای خصلتی که از در بیرونش میکنی از پنجره وارد میشه
با هیچکس هم مشکلی نداره.
امیدوارم هر چه کدورت بوده از بین رفته باشه و تو این سال جدید همون حرفای همیشگی ... :n02:
تاپیکهای فراوانی هم ایجاد کرده که دستش هم دردنکنه ولی هر پست یا تاپیکش با یک نام کاربری که یک خط روش کشیده شده. :n31:
البته گویا این نام قرار نیست خطی روش کشیده باشه. باشد که چنین مانَد :n02::n06:
دوست داری کاربر فعال جایی باشی حالا؟ :n23:
زندگیت همواره لبریز از باران خوبیها :n06:
نه بابا بین اقا ها و اقازاده ها ی درصد فکر کن ی شاهزاده خانوم تایید صلاحیت بشه باز اگه اسمم حاجیه خانوم بود ی چیزی :دی هر چند توبه نامم رو بابت این اسم منحوس نوشتم :n19:نقل قول:
این خیلی خوبه که این شجاعت رو داشتی که در این رکود، نامزد شدی برای تحلیل. با این روحیه شاید نامزد شورای شهرِت هم شده باشی:n09:
مرموز که تویی تو ی دهه فعالیت هیچ کی هیچی ازت نمیدونه من که سفرم گستردسنقل قول:
با اینحال گرین مایند انجمن کاربری است مرموز و دارای خصلتی که از در بیرونش میکنی از پنجره وارد میشه
با هیچکس هم مشکلی نداره.
در و پنجره هم اقا اگه قرار بود هر کنشی ی واکنش داشت که سنگ رو سنگ بند نمیموند در ضمن بنا به عادت به کسی واکنش نشون میدم که داخل ادم حسابش کنم :n02::n40:
معلومه که ندارم اهمیتی هم ندارن که با کسی مشکلی داشته باشم اونایی که من میتونم باهاشون مشکل داشته باشم چون اشخاصی هستند که بازی های سالم شروع میکنند و این بازی سالم تو مرور زمان تبدیل به یک رابطه تویم با احترام میشه نمونش هم کاربر ... اولین کسی بود که پایه بن شدن من و گذاشت منتها بعدها ازم عذرخواهی کرد و این عذرخواهی پایه یک دوستی تو ام با احترام فارغ از جنسیت شد دانی چرا ؟ چون همه انسان ها اشتباه میکنند خطا میکنند من . تو .او و... اما ادم سالم که بازی سالم میکنه بابت اشتباهش عذرخواهی میکنه و این نمود یک شخصیت ارزشمنده
[QUOTEتاپیکهای فراوانی هم ایجاد کرده که دستش هم دردنکنه ولی هر پست یا تاپیکش با یک نام کاربری که یک خط روش کشیده شده.:n31:
][/QUOTE]
یعنی تو میخوای گذشته یک انسان و پتک کنی رو سرش ؟ :دی محض اطلاع من به گذشتم افتخار میکنم البته اگه کسی هم بخواد این کار و بکنه با اهمیت ندادن بهش این جایگاه و به هر کسی نمیدم که بهم متلک بندازه :n10::n10:
تضمینی نیست چون این موضوع وابسته به من نیست مبرهن هست که برام مهم هم نیست :دینقل قول:
البته گویا این نام قرار نیست خطی روش کشیده باشه. باشد که چنین مانَد:n02::n06:
که پست هام لایک بخوره ؟ :دی اگه از این لحاظه نهنقل قول:
دوست داری کاربر فعال جایی باشی حالا؟:n23:
وقتی وابسته به یک جا میشی مثلا مدیر یک بخش میشی مثلا میشی مدیر ادبیات درسته میتونی بری جاهای دیگه هم پست بدی اما در اصل تو مسیولیت داری در قبال یک انجمن تو وظایفی داری نسبت به اون انجمن که تو انجم های دیگه اون وظایف شاخص تر و نداری و من انسانی هستم که وقتی مسیولیتی قبول میکنم اولا اون و باید با تمام قلبم دوست داشتم دوما احساس وظیفه خاصی نسیت به اون کار دارم .تمام زندگیم هم همین بوده
اینا رو گفتم چون میدونم چند بار من و کاربر ادبیات کردی زمان شازده خانوم و من رد کردم خواستم یک بار برای همیشه توضیح بدم که چرا .. حقیقتش من ازادی و بی مسیولیتی و ترجیح میدم :دی
و اگه منظورت رشد و ترقیه محض اطلاع من از زمان شاهزاده خانوم تا الان خودم و یک ادمین میدونم به وظایفم اگاهم فکر نمیکنم تا اونجا که حافظه م یاری میکنه پستی از من از ازل تا الان به دلیل توهین / گستاخی / بی ادبی و... پاک شده باشه و اگه کسی با سیاه و بنفش و سبز و نارنجی و صورتی و.. قراره بهش احترام گذاشته بشه محض اطلاع من قرمزم! .. چون تمام زندگیم هر چی گفتم هر پستی گذاشتم راجع به اون موضوع ممکنه حتی سال ها فکر کرده باشم پس نظرم از نظر خودم قابل احترامه و اگه کسی توی پستی دریچه تازه ای از دنیا به من نشون داد من با تمام قلبم ازش ممنونم چون من هم یک انسان خیلی خیلی ناقصم اما من ادمی نیستم با پوشیدن رنگ های مختلف برای خودم احترام بخرم زندگی واقعیم همهمینه .. اگر هم کسی به من احترامی نمیزاره ازاده حتی میتونه با هر کس دلش خواست پشت سر من بشینه مسخرم کنه یا ...بازم ازاده چون برای اهمیتی نداره نظر ادم ها چرا ؟ چون زندگی بهم یاد داده انسان ها بر اساس منافع قضاوت میکنند احترام میزارند و... نه بر اساس حقایق .. فقط و فقط چند تا دوست واقعی بسه :دی :n40:
نقل قول:
زندگیت همواره لبریز از باران خوبیها :n06:
متشکرم :n16:ش