حقیقتش برا خودم نمیخام چون خودم دان زیادی دارم بر برادرم میخام فقط هم روز استفادشه و به احتمال زیاد ecco light بگیره.که شبانه نداره در ضمن خودم کرمانم داداشم مشهده.نقل قول:
Printable View
حقیقتش برا خودم نمیخام چون خودم دان زیادی دارم بر برادرم میخام فقط هم روز استفادشه و به احتمال زیاد ecco light بگیره.که شبانه نداره در ضمن خودم کرمانم داداشم مشهده.نقل قول:
دوستان تازه واسه من صورتحساب جدید اومده
و گویا نوشته که شبانه 50 درصد تخفیف داره و کلمه رایگان (شانه رایگان)را حذف کرده و واسه همین هم باید برجی 3500بتخی!
کسی چیزی ذر این مورد میدونه!!
+البته گویا منظورش 50درصد تخفیف اعمال شده روی 3500که ینی باس 7000تومن میگرفتن حالا 3500میگیرن
شاتل داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟ من آرت-2 دارم با 27 گیگ محدود شدم :n04:
میدونم که توی سایت گفته چقدر ولی بخدا تا 40 گیگ میرفت بعد شروع میکرد به گیر دادن. حالا زده دقیق سرعتو نصف کرده اومده روی 512. چقدر دزدی آخه :n27:
محدودیت فقط از زمان شروع دوره نیست شامل قبل اونم میشه!نقل قول:
درسته ولی هر بار که دوره یک ماهه میخواد شروع بشه بین آرت 1 و 2 جا به جا میشم تا سابقه مصرف از بین بره :n10:نقل قول:
اگه داداشت شبانه دانلود نداره و همه استفادش تو روزه و پینگ واسش مهم نیست، شاتل گزینه مناسبیه واسش...نقل قول:
داداش مگه میشه پینگ مهم نباشه؟؟؟؟؟ البته برا بازی نمیخاد ولی خوب برای یه وبگردی خوب چی؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه از سرور فرانکفورت حدودی از 180تا220 باشه خوبه از شاتل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من از این آرت 1 بگیرم سرعت دانلودم چه میزان هست و اینکه نوشته بدون محدودیت حجمی واقعا اینطوریه یا خیر و در آخر هم این مورد حداقل تبادل به چه مفهومی هست ؟
تهران منطقه آیت .
ممنون .
فکر کنم منظورش اینه که به جای 7000 تومن میتونی 3500 بدی ترافیک شبانت رایگان بشهنقل قول:
نه برادر من غیر قانونی نیست بگو حله. ملت رکورد 3000 میلیاردو با 7000 میشکونن راست راست میگردن زور گنده ها بهشون نمیرسه بعد ما نگران اینترنت زیغی خونمون نباشیم وجدانمون آسوده ترهنقل قول: