من 181 امتیاز دارم ( سیمکارتم ایرانسله!! )
ولی فکر کنم برعکس برنامه ریزی کردن ،اونا که امتیازشون کمتره شانسشون بیشتره!!!!:دی
تابحال کلا سه چهار نفر دیدم که برنده شده باشن و امتیازشون از من بیشتر باشه
Printable View
من 181 امتیاز دارم ( سیمکارتم ایرانسله!! )
ولی فکر کنم برعکس برنامه ریزی کردن ،اونا که امتیازشون کمتره شانسشون بیشتره!!!!:دی
تابحال کلا سه چهار نفر دیدم که برنده شده باشن و امتیازشون از من بیشتر باشه
سیستم امتیاز دهیشون خیلی خیلی مذخرفه !!!!
و یه جورایی هم میشه به رتبه بندیش شک کرد !!!
واقعا بعضی از امتیاز ها خیلی جالبه
یعنی طرف حدودا 80 درصد بازی ها رو دقیقه درست پیش بینی کرده !!! :n29:
تو خیلی از بازی ها اصلا نمیشد برنده رو درست حدس زد (( با توجه به شگفتی هایی که شکل گرفت ))
یعد تو سیستم امتیازدهیش یکسری کاملا درست میگن !!!!! :n29:
؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
آقا همتون بريد توي سايت برنامه اعتراض كنيد
بگيد بايد پيش بيني همه شركت كننده ها رو بعد از سوت شروع بازي قرار بدن ، ( يه فايل تكست كه قابل دانلود باشه ) بعدش آدم با يه جستجوي ساده از همه چيز اطلاع پيدا ميكنه و شكش برطرف ميشه
منم اولش شک داشتم به امتیاز ها و فکر میکردم وجود نداره . اما چند روز پیش وقتی امتیاز یکی از دوستام رو دیدم کپ کردم :n04:
رتبه اش 13 بود . تقریبا اون موقع که من 80 امتیاز داشتم اون 120 تا داشت .
دوستان این موجودات بین خودمون زندگی میکنن و ما خبر نداریم :n02:
پلیس مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کرد
در جریان دیدار تیمهای ایران و بوسنی و در بین دو نیمه پلیس به داخل ورزشگاه آمده و مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کرد.نکته قابل توجه اینکه مزدک میرزایی هم آی دی کارت داشت و هم بلیت این دیدار را، اما چون باکس مخصوص برای گزارش این دیدار خریداری نشده بود، اجازه گزارش مستقیم از برزیل را پیدا نکرده و حق گزارش را پیدا نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 174 امتیاز دارم
تا الان فقط یک بازی شده که امتیاز کامل گرفتم :n08: Uruguay و England
لعنت به گل هایی که 10 امتیاز آدم رو میکنن 5 امتیاز :n21: اونم دقیقه 80 به بعد
نمونش همین گل سوم سوییس به هندوراس !
منم بازی سویس رو 2-0 پیش بینی کردم .خیلی بازیها واسم اینجوری شده مثل بازی بلژیک - روسیه لامصب دقیقه 88 گل زد
179 امتیاز !!!!!
منم تنها 10 امتیازم از اون بازیه :n02:نقل قول:
من 4 تا بازی رو ندادم از 5-2-2-10 امتیاز افتادم
منم ١٨٣ امتياز دارم ، جالبه با دوتا سيم كارت نتايج رو جورواجور ميزنم ، جفتشم ١٨٣ شده
اصلاً ميدوني ؟ خدا هيچوقت صلاح نميدونه ما يه كوفتي برنده شيم
قرعه كشي ميشه يارو ٢ امتياز داره شركت كرده مثلاً بازي فرانسه هندوراس رو زده ٦ بر ١ به نفع هندوراس بعد همون يه بارك كه شركت كرده برنده ميشه ، حالا من و أمثال من بين ١٠٠ نفر قرعه كشي كنن نفر صدم اسممون در مياد ، اونم تازه اگه گم نشه
خلاصه داستاني داريماااا
راستي الان نفر اول چند امتياز داره ؟
من با بازياي ديشب امتيازم شد 200 .. لامصب بوسني رو درست گفته بودم تا اينكه گل قوچي و گل سوم بوسني كارو خراب كرد وگرنه الان يه 20 امتياز شيرين داشتما ...
راستي يادم رفت بگم گوشيمم 1100 هستش .. :دي خيلي ربط داره هااا