مثله اینکه تماشاچی های ایرانی چند برابر نیجیریه ها هستن !
Printable View
مثله اینکه تماشاچی های ایرانی چند برابر نیجیریه ها هستن !
در پیج فیسبوک رضا قوچان نژاد کلیپی منتشر شده که میتوانید در اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر شد پس امشب هوا بارونیه و عقابها زیر بارون بی خطرند بیهوده پرپر میزنننقل قول:
ترکیب ایران مقابل نیجریه جالبه
همش قابل پیش بینی بود به جز بازی کردن حقیقی به عنوان دروازه بان اول و همین طور حاج صفی به جای شجاعی
به نظرم درسته ترکیب یکمی دفاعیه و خسرو حیدری و حاجی صفی هر جفتشون خیلی موقع ها دفاع گوشه هم بازی می کنن ولی با این ترکیب هم گوشه های نیجریه بسته میشه هم شاید سانترهای این دو هافبک گوشه ما به کار بیان
کلا مهره های هجومی یکی دژاگه که هافبک نفوذیه و یکی هم قوچان نژاد هستش
تیمای دیگه معمولا با سه تا هافبک نفوذی و یه مهاجم کار می کنن! :دی
در کل ترکیب بد نیست فقط امیدوارم حقیقی سوتی نده و خاطرات میرزاپور توی بازی مکزیک رو دوباره زنده نکنه البته دو تا دروازه بان دیگه هم فرقی نداشتن و ممکن سوتی تر بودن :دی
در هر صورت درسته نیجریه قویتره ولی به امید موفقیت ایران توی این بازی :n01:
گویا خبرایی که در مورد عملکرد ضعیف داوری و احمدی توی تمرینا میرسید درست بوده مطمئنا کیروش ازشون راضی نبوده
به هرشکل ارزوی موفقیت میکنیم واسه علیرضا و بقیه بچه ها :n12:
پ ن: من چه استرسی دارم دقیقا حالم شبیه قبل از دربی پایتخته :n02:
وعده دیدار ما ساعت 23/30 شبکه سه سیما.... . ((خخخخخخخخخخخخخ))
یه امید برد 1-3 طرف ها رو خودتون بذارید...
امیدوارم فقط حقیقی همه رو پشیمون نکنه . من که فعلا تصمیم گرفتم اعتماد کنم بهش . شاید واقعا از دو دروازه بان دیگه تو تمرینها بهتر ظاهر شده و ما خبر نداریم . همه چی پشت درهای بسته بوده و انصافا ماها توی بازی های تدارکاتی محکی از دروازه بانها ندیدیم . خدا رو چه دیدی . یه وقت دیدی همین حقیقی شگفتی ساز شد :n02:نقل قول:
با دیدن بازی بوسنی - آرژانتین دیگه از تیم آرژانتین نمیترسم
به جاش از تیم بوسنی میترسم الان!!!
خدایا !! چرا این ترس ها دست از سر ما بر نمیداره!!! :n28:
مخصوصا که الان قراره علیرضا حقیقی تو گل بمونه!!! خدا خودش به خیر کنه!!!:n27:
ترکیب بنظرم یکی از ایده آل ترین ترکیبیهایی هست که کیروش میتونست بگذاره
حضور منتظری در دفاع راست خیلی به خظ دفاع کم میکنه و از اون طرف حضور حاج صفی جنگنده در پست هافبک چپ باعث میشه پولای کمتر فشار تحمل کنه.
ولی با این ترکیب و حضور حتج صفی و خسرو در پست هافبک مشخصه که تیم فقط میخواد دفاع کنه:n02:
بالاخره امشب رسید ..
شبی که شاید خیلی بهش امیدوار نبودیم هیچ وقت . اما اینو خوب میدونم ک هر ایرانی عاشق با تمام مشکلات تیم ملی قلبش برای ساعت 11.30 و شروع بازی میتپه ..
از ته دل آرزو دارم امشب هممون شاد باشیم ..
شاد مثل شبی ک امریکا رو شکست دادیم ..