چرا وایبر کار نمیکنه؟:n03::n03::n03:
Printable View
چرا وایبر کار نمیکنه؟:n03::n03::n03:
سلام من قبلا این نرم افزار را داشتم بعد پاکش کردم
الان میخوام نصبش کنم این خطا رو میده a later version of bluestacks app player is already installed. setup will now exit
خواهش میکنم کمک کنید :V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13: :V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13:
لطفا زود تر کمکم کنید.
لطفا زود کمکم کنید چون این نرم افزار رو لازمش دارم.:V9::V9::V9::V9::V9::V9:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ای بابا کسی اینجا جواب گو نیست:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n41::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n14:
دوستان BlueStacks رو وقتی باز میکنم نوار بالایش پشت سرهم چشمک میزنه طوری که مجبورم ببندمش و بی خیالش بشم. چه راهی برای این مشکل هست؟
لفطا کمکم کنید نرم افزار رو اجرا میکنم بعد از چند دیقه این پیغام رو میده
bluestaks frontend has stopped working
a problem caused the progam to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available.
خواهش میکنم کمکم کنید.خیلی به مشکل برخوردم
- :n36:
سلام به همگی جدیدا تو این برنامه bluestacks من نمیتونم دکمهای برگشت به خانه و... را ببینم چیکار باید بکنم؟:n13:
چرا لاین رو نمیشه روی BlueStacks نصب کرد؟:n35:
سلام . من از برنامه بلواستیک برای چند روز استفاده کردم و به راحتی کار کرد ولی یک روز که خواستم اجراش کنم در صفحه لود فقط لود می شه و هیچ وقت اجرا نمی کنه . لطفا کمک کنید
سلام.شما برنامه و باید به صورت کامل حذف کنید.با برنامه revo uninstaller اینکارو انجام بدین سپس بلوتسکس رو نصب کنید
سلام.شما برنامه و باید به صورت کامل حذف کنید.با برنامه revo uninstaller اینکارو انجام بدین سپس بلوتسکس رو نصب کنیدنقل قول:
سلام برای منم این مشگل رو نیده نمیدونم چه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]