متالیکا جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه صدای گوشیم تقویت شد
متالیکا جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه صدای گوشیم تقویت شد
[QUOTE=gsm;748732]ببين كسي كه اينجا سوال مطرح مي كنه جوابش هم بايد همين جا بگيره. متوجه ميشي ؟ يعني اگه من نبودم و تو هم نتونستي جواب بدي يكي كه ميتونه بياد و جواب بده . هدف ما اين بود كه اين تاپيك شلوغ بشه حالا فرض كن يكي بياد اينجا سوال مطرح كنه و بعد شما آدرس اون تاپيك رو بدي خوب اين بنده خدا ديگه نمياد اينجا پست بده كه ...نقل قول:
خوب جدا از اين حرفها من سعي ميكنم تا جايي كه ممكنه جواب همه سوال ها رو بدم. دارم فكر ميكنم اگه منم به اينترنت پرسرعت و هميشه انلاين دسترسي داشتم ميتركوندم اينجا رو ....
بگذريم يادم رفته بود اينجا ايرانه ... مملكت محروميتها ... مملكت استعدادهاي سردرگم و امكانات در دسترس خواص !!! ( منظورم خودم نبودا ما كه استعدادي نداريم ...)
ببين هر فايل مانسترپك تشكيل شده از چند فابل كه يكيشون بوت لودره ... اگه وسط فلش كردن يه مشكلي پيش بياد ممكنه اين مشكل دقيقا موقع نصب فايل بوت لودر باشه و در اين صورت ديگه فلش كردن مشكل ميشه چون واسه فلش كردن اول بايد گوشي تو حالت بوت بالا بياد و اگه فايل بوت لودر ناقص نصب شده باشه كاملا واضحه كه به مشكل بر ميخوري ... يه نكته ديگه . درسته مانسترپك مجموعه اي از چند فايله اما ميشه هر كدوم از اين فايلها رو به صورت جدا هم نصب كرد. يعني شما اول بوت لودر رو نصب ميكني بعد كه گوشي رو حالت بوت بالا اومد بقيه چيزها رو هم نصب ميكني . پس الان كاره تو اينه كه بري يه فايل بوت لودر تو اينترنت پيدا كني ( مخصوص وي تري ايكس) و بعد اونو رو گوشيت نصب كني . بعد از اينكه سيستم بوت لودر گوشيت رديف شد. حالا براحتي ميتوني فلش كني...نقل قول:
شرمنده ام من وقت زيادي ندارم وگرنه سرچ ميكردم و فايل بوت لودر برات پيدا ميكردم و لينكش رو ميزاشتم برات. اما فكر نكنم پيدا كردنش زياد مشكل باشه. اگر هم پيدا نشد ميتوني يه فايل مانسترپك رو تجزيه كني و از فايل بوت لودرش استفاده كني...
هر برنامه اي كه نصب ميكني اين مشكل رو داره يا فقط اين برنامه هايي كه گفتي مشكل دارن ؟نقل قول:
اسم همه برنامه هايي كه تونستي نصبشون كني و باهاشون كار كني رو بگو ؟
خواهش ميكنم.نقل قول:
سلام ملت
بابا به دادم برسید
هیچ پدر آمرزیده ای بپدا نمیشه به من کمک کنه
می خواستم بپرسم چه طوری باید تم رو رو گوشی موتورولا وی تری نصب کنم
جان مادراتون هر کی میدونه کمک کنه این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که تو سی دی هست رو نصب کردم باهاش عکس و آهنگ رو می تونم انتقال بدم ولی برنامه
و تم رو نتونستم
دست به دامنتون کمک الان یک هفته است که دارم تو سایتایه مختلف دنبالش می گردم
ولی کسی جواب درست و حسابی به آدم نمی ده
اگه کسی می دونه به طور دقیق به من بگه
خدا جنت نصیب هر کی که منو از این دردسر نجات بده بکنه
ددددددددرسست ششششششششششششششششششششششششش د. :laughing:
سلام بالاخره موفق شدم:tongue:
برنامه یflash&backup رو سیستم من 4 بار کار کرد دیگه نتونستم راش بندازم:angry: رفتم تو PC دوستم اجراش کردم و با اون flash kardam کردم که تو CG1 وصط کار error میداد و رو گوشی پیغام critical error85 رو میداد تا اینکه buffer نرم افزار را از setting بردمش بالا و موفق شدم ولی گوشی پس ار restart دو باره رفت تو حالت boot که این دفعه با RSD زدم و.......
در ضمن من pack hello moto رو زدم که:صداش از اول بلند 2:کیفیت زومش خیلی رفته بالا 3:کیفیت فیلمبرداریش 3GP است ولی با کیفیت بالا و زمان نامحدود:4:ولی فنتش خیلی بیخوده 5:قابلیت تعویض MMC در حالت روشن هم بهش اضافه شده:cool:
با تشکر از همه ی دوستان
ایا میشه pack زبان را جدا نصبش کرد
عزیزم اگه یه ذره وقت بذاری و پستهای قبلی نگاه کنی مشکلت حل میشهنقل قول:
اول این برنامه رو دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چندتا skin از پستهای قبلی دان کن
گوشیت هم بزار رو data conection
بقیه هم کار ب نرمافزاره که خیلی سادست
[QUOTE=M_ETALLIC_A;750210]قرار ما شلوغ کردن تاپیک نبود!!!:blink: قرار توانایی شما بود که باید برای همه بخصوص مافیای عزیز ثابت میشدنقل قول:
که مطمئنم تا الان شده
اگه شما یه زحمت بکشی و در یک پیغام مهمترین پست هایی که دادین رو به صورت لینک برای عموم بزارین اون وقته که همه به نحو احسن استفاده میکنن و با در خواست عموم به خواسته میرسیم!!!
اگه هم بازم ناراحتی به قول خودت بیا منو بزن:blush: