با سلام خدمت دوست عزیز adreno six gun رو اجرا نمیکنه
Printable View
با سلام خدمت دوست عزیز adreno six gun رو اجرا نمیکنه
من همه این کارها را کرده ام ولی باز به اینترنت وصل نمیشه توی اندروید این تنظیمات رو معمولا وارد میکنیمsetting->more...->mobile networks->access point(apn)->Irancell_GPRSوقتی وارد این قسمت میشید، میتونید کلا این رو پاکش کنید و یه APN جدید بسازید و مقادیر زیر رو بذارید:name:Irancell_GPRSapn=mtnirancellprox y=10.131.26.138port=8080معمولا فقط به این تنظیمات بسنده میشه، که من بارها امتحان کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
برای اینترنت شما یک apn جدید بسازید و فقط name و Apn رو وارد کنید طبق همین نوشته خودتون بدون هیچ گونه تنظیمات و پ رو ک سی هم در ایرانسل و هم همراه اول و هم رایتل همین کار رو بکنید.
منظورت متوجه نشدمنقل قول:
سلامنقل قول:
برین تو قسمتی که امکان ساخت APN است
یک APN جدید بسازید
فقط گزینه های زیر را تغییر بدین و به بقیه گزینه ها دست نزنید:
APN=mtnirancell
name:Irancell_GPRS
دیگه گزینه پر و کسی و غیره را تغییر ندین
بعد هم SAve کنید و گزینه دیتا را روشن کنید و کانکت بشین
تو همراه اول هم همین گزینه ها را باید تغییر بدین
و در رایتل هم همینطور
دوستان. توی این رنج قیمت از نظر خودم این تبلت هم کارایی هم قدرت لازم رو داره.
میخواستم از دوستانی که دارن یا اطلاعات کاملی در مورد این مدل دارن بپرسم ، که من میخوام گوشی گلکسی اس4 مینی ام رو بدم به پدرم. جاش این رو واسه خودم بخرم چون بزرگتر هست صفحه اش و میشه تو اینترنت باهاش راحت تر کار کرد.
به نظر شما من افت کیفیتی رو بین گوشیم و این تبلت حس میکنم؟
و اینکه من تو گوشیم میتونم اطلاعات برنامه ها و بازی ها رو به مموری خارجی منتقل کنم. این گوشی هم این امکان رو داره؟ ( یادمه LG این امکان رو نداشت)
نظر کلی تون چی هست؟؟؟
فکر کنم یه مقدار تو کیفیت صفحه و دوربین افت رو احساس بکنی گرچه این هم نسبی هست و تو این تبلت راضی کننده است اما به احتمال زیاد افت دیگه رو نمیینی.نقل قول:
تو حالت معمولی که نمیشه ولی با روت قاعدتا میشه.
در کل فکر میکنم اگه یه گوشی دیگه داری که باهاش بتونی صحبت کنی این تبلت سایر نیازهاتون رو رفع میکنه.
برای این دستگاه باید دیتای مربوط به پردازنده Power VR رو دانلود کنید تا بازی اجرا بشه.نقل قول:
منم six guns رو الان نصب کردم و به راحتی و با فریم ریت بالا اجرا میشه.:n16:
سلام
سال نو مبارک
وقت دوستان بخیر
دوستان عزیز آپدیت جدید ومده برای تبلت؟
مشکلاتش حل شده
یکی از دوستان بدون تعصب بیاد و اخرین اپدیت رو که انجام داده بگه چیا حل شده خدا نکرده مشکلاتش چیا مونده؟
من ممو پد داشتم فروختم و میخوام یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
بین این تبلت و لنوو موندم البته بیشتر مشکلات این تبلت منصرفم کرده
دوستان لطف کنن ممنون میشم
سلام دوست عزيزنقل قول:
سال نو شما هم مبارک
آخرين آپديت براي اين تبلت اندرويد 4.3 هست که خودم آپديت کردم و هيچ مشکلي وجود نداره با انجام اون به جز wi-fi hotspot که مشکل داره.
خودمم اول قصدم خريد لنوو بود ولي بايد بهتون بگم اصلا شک نکنيد و حتما ايسوس بگيريد چون يجا خوندم گويا لنوو با وجود اينکه 16 تا رم داخلي داره ولي مقدار بسيار کمي از اين مقدار رو در اختيار کاربر ميزاره. ولي کلا براي خريد اصلا شک نکنيد چون بنده تا الان نزديک به يه ماهه هيچ مشکلي با اين تبلت نداشتم.
اميدوارم بقيه دوستان هم در اين مورد راهنمايي کنن.
سال خوبي داشته باشيد.