مگه بازي با دايركت ايكس 10.1 اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي زودتر جواب بده اگه ميشه برم نصب كنم
دوتا پست بالا تر گفته نصب كرده و نصب شده و اجرا شده
Printable View
مگه بازي با دايركت ايكس 10.1 اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي زودتر جواب بده اگه ميشه برم نصب كنم
دوتا پست بالا تر گفته نصب كرده و نصب شده و اجرا شده
آره اجرا میشه ...!نقل قول:
سلام یه خبر خوشحال کننده اینه که شرکت اکتیویژن برای سیستم هایی که دایریکست ۱۱ رو پشتیبانی نمیکنه راه حلی ارائه داده اونم اینه که CALL OF DUTY GHOSTS DIRECTX 10 PATCH V1.0.1 رو از سایتشون دانلود کنی بعدش نصب کنی اقا میتونی برای ما قرارش بدی خیلی ممنون
این لینک رو سر بزنید کسایی که ارور دایریکس دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کنیننقل قول:
به پیر به پیغمبر که این سایتا سرکاریه
اگه چیزی باشه سایت های درست و حسابی هم میزارن
یعنی الان یه وبلاگ اینقدر مطمئن شده که هرچی گزاشت برای دانلود سریع دانلود کنین؟
:n04::n13::n21:
این چه وعضشه یعنی 9600GSO پشم حالا چه گلی بمالیم به سرمون....
بازی همش اررور دایرکس 11 میده دوستان راهنمایی لطفا
دوستان من کماکان مشکلِ Not responding دارم
یعنی توی بازی میرم ، همه چی اوکی هست ، ولی همین که میزنم تا بازی شروع شه و وارد محیط بازی شم ، مشکل پیش میاد و گیر میکنه
ناگفته نماند که بازی رو بدون آپدیت ، با آپدیت 1 ، 2 و 3 ، جدا جدا تست کردم ، همین مشکل رو داره ، فقط 1 دفعه خیلی روون وارد بازی شد و تا 1 جاهایی بازی کردم ، دیگه کلا" کرش میکنه
nvidia 630 2gb
ram 8
win 7 64
core i7
همه چیز هم آپدیت هست !
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی بخاطر مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتونستم بازی کنم. الانم کلی جا گرفته رو هاردم. به نظرتون منتظر باشم که یه راه حلی پیدا بشه یا بازی رو پاک کنم؟
مرسی.
امید چیزه خوبیه:n19:
باسلام خدمت دوستان
بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....
جهت دانلود کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا امتحان کنید خبر دهید
رمز:
www.crackbaz.ir
سلام
دوستان من بازی رو که اجرا می کنم اول پیغام
run i safe mode
رو میده بعدش که تاییدش کردم پیغام
stop working
رو میده به نظرتون مشکل از سیستممه یا میشه درستش کرد