دوستان مدل DR-BT101 از سونی چجوریه؟ خوبه بگیرم؟ مثل این پیشنهاد دیگه ای ندارید؟(هدست بلوتوث باشه!) راستی این مدل فول سایز حساب میشه دیگه؟
Printable View
دوستان مدل DR-BT101 از سونی چجوریه؟ خوبه بگیرم؟ مثل این پیشنهاد دیگه ای ندارید؟(هدست بلوتوث باشه!) راستی این مدل فول سایز حساب میشه دیگه؟
ممنون ازززززززززززززز جوابت حالا این px100 چنده؟نقل قول:
قیمت کارخونه ایش طرفای 60 تومنه. یکی از بچه ها چند وقت پیش گرفت 65 تومن.نقل قول:
این هدفون عالیه. سایت goodcans هم که یه سایت فوق حرفه ای هست این مدل رو به عنوان بهترین انتخاب تو این رنج قیمت معرفی کرده.
مدل خوبیه .. جدیده و همین امسال معرفی شده ... یه برادر هم داره (BT100CX) که in ear هستش ...نقل قول:
//
نه - از روی عکس میشه قضاوت کرد که Ear-pad (روی گوشی) محسوب میشه ...
//
کریتیو و لاجیتک هم یکی دو مدل بیسیم خوب دارن ... پاساژ ایران رو چک کن ...
امروز رفتم تو سایت این رایان بدر هست ... رفتم هدفون ها رو ببینم هیچ چیز جدیدی نداره یعنی اصلا ایران نیست این مدل های جدید فول سایز های کریتیو ؟ مگه میشه ؟ ... اصلا سایت بدی بود هیچ توضیحی درباره محصولاتش نداده بود گرچه راجع به فول سایز ها اطلاعات زیاد جمع کردم ولی نمیدونم این رایان بدر چی بود ... اگه اینجوری باشه بدون گارانتی بخرم بهتره نه ؟ چی بود این مثلا گارانتی هست ؟ ....
در زمینه تجهیزات جانبی کریتیو (غیر از پلیرها) ، شاب نمایندگی قوی تری نسبت به رایان بدره ... اون رو چک کن ...نقل قول:
ضمنا از روی سایت یه شرکت ، در موردش قضاوت نکن ... این قاعده در مورد بعضی شرکت های خارجی هم صدق می کنه چه برسه به یه نمایندگی ایرانی ...
این cx300 2 چی فرقی با cx300 داره ؟
خود کمپانی میگه تو نسخه II توجه بیشتری به مچ بودن این هدفون با پلیرها شده .. درایور جدید برای باس استفاده شده ... از نظر طراحی واسه جابجایی مناسب تر شده : ته فیش زاویه خوره - طراحی نامتقارن سیم (سمت راستی بلندتره و از زیر گلوت رد میشه ؛ این ویژگی شاید مورد پسند همه نباشه) - رنگهای مختلف - در ضمن یه کیف هم داره ...نقل قول:
بهرحال CX300 یکی از خوشنامترین مدلهای هدفون بوده و این هم حتماً یه قدم به جلوئه (اگه گیر بیاد اینجا)
از اونجا که من زیاد در مورد earbud ها سررشته ندارم خواستم نظر دوستان رو در مورد این مدل ها بدونم و اینکه کدوم بهتره؟
Sennheiser CX200
V-moda bass freq
Shure SE 102
هر سه تا مدل های خوبی هستند. خودم بیشتر نظرم روی CX200 هست.
:28:ببین قوربونت برم اگه واقعا تصمیمت واسه گرفتنه هدفون 100٪ هست سریع تاکسی بگیر برو جمهوری نمایندگی سنهایزر یه بگو یه px بیاره واست باهباش چونه بزن اولش میگه 70 یکم رو مخش کار کن 65 بگیر بیار خونه بزن به سانسا واقعا کلت بطور فیزیکی تکون میخوره:8:نقل قول:
من با راهنمایی حامد جان و prowler و seymour حدود 1 ماه قبل px خریدم الان هم ازش خیلی راضیم ولی این اواخر به خاطر اینکه به گوشی وصلش کردم نمیتونه ارضام بکنه واسه همین دنبال یه پلیر خوب هستم.
پس شک نکن و سریع برو px رو بخر و حالشو ببر واقعا به نسبت به قیمتش چیز فوق العده ای میگیری:27:
چند صفحه قبل هم یه نگاهی بنداز من یه روزی که گرفتمش یه سری توضیحات در بارش دادم.
بدو برو جمهوری که اگه تمام بکنه تا سفارش بدی و بیاره اشکت در میاد.