هیچکس نیست ی کمکی به من کنه ؟
- - - Updated - - -
این حل شد ، چرا اینجا انقدر غیر فعاله ؟نقل قول:
Printable View
هیچکس نیست ی کمکی به من کنه ؟
- - - Updated - - -
این حل شد ، چرا اینجا انقدر غیر فعاله ؟نقل قول:
نقل قول:دوست عزیزریست کردن کنترول لمسی و معمولی
دوباره آنها را فعال سازی کنید . برای این منظور می توانید از منوال داخل تلویزیون در قسمت منو---> پشتیبانی--> e-Manual کمک بگیزید.
روش اول
از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش دوم
یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
دکمه pairing برای ریستکردنریموت کنترول است برای تنظیم مجدد آن از مطلب زیر استفاده کنید .اتصال به تلویزیون
به منظور به کارگیری تلویزیون با استفاده از یک کنترل لمسی هوشمند، شما باید برای اولین بار آن را به تلویزیون از طریق بلوتوث جفت کنید. در این حال، کنترل لمسی هوشمند فقط برای جفت شدن با تلویزیون سامسونگ در دسترس است.
1- هنگامی که تلویزیون خاموش است، نقطه کنترل لمسی هوشمند در گیرنده کنترل از راه دور تلویزیون و برای اولین جفت کردن دکمه تلویزیون را فشار دهید. فقط این دکمه می فرستد یک سیگنال IR. کنترل از راه دور
محل گیرنده ممکن است بسته به مدل متفاوت باشد.
2- آیکون بلوتوث در پایین و سمت چپ صفحه نمایش ظاهر می شود که در زیر نشان داده شده است. و تلویزیون قبول می کند و سپس برای اتصال به کنترل لمسی هوشمند به طور خودکار اجرا می شود .
اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
اگر شما نیاز به دوباره ارتباط بین تلویزیون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را دارید دکمه pairing در پشت کنترل لمسی هوشمند را فشار دهید.
دکمه pairing می تواند با برداشتن پوشش کنترل لمسی هوشمند باتری قابل دسترسی باشد. با فشار دادن دکمه pairing به طور خودکار ارتباط بین کنترل و تلویزیون reestablishes می شود.
سلام ، خیلی ممنونمنقل قول:
من گوشیم هانر 6 مادون قرمز هم داره ، راهی هست بشه با این گوشی فایل صوتی رو پخش کنم که بتونم وارد منو مخفی 48h6400 بشم ؟
سلام ، ممنون بابت راهنمایی ، من گوشیم هانر 6 مادون قرمز هم داره ، راهی هست که بشه اون فایل صوتی رو پخش کنم و بتونم بفرستم برای تلویزیون و وارد منو مخفی بشم ؟
میخوام دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم ، 48h6400
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزیونی که خریدم 48h6400
ساخت مصر
وقتی زمان روشن بودن info رو میزنم بعدش فایلو پخش میکنم تلویزیون میفهمه ولی به جای منوی مخفی پیغام Not Available میده چکارش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
باید دکمه info و فایل صوتی را همزمان اجرا کنید. اگر بدرستی انجام ندهید همان پیام را خواهید دید.
با سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز.
بنده یه تی وی سامسونگ مدل UA48J5170رسیور دار خریدم.وارد منو مخفی شدم و فقط در منو OPTIONتغییرات ایجاد کردم که اون هم مطمءن نیستم.که قصد فارسی کردن داشتم.ولی الان که روشنش میکنم فقط جستجو انالوگ داره.اصلا گزینه ماهواره ریسور اصلا دیگه نداره.همون دیجیتال هم که داره جستجو نمیکنه.1 هفته هم نیست خریدم/حالم داره بد میشه خواهشا کمک منید.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
همان آیتمها را که تغییر دادید دوباره به حالت اول برگردانید و یکبار ریست فاکتوری کنید. و در ضمن آیتم تیونر را موادی که داخل آن است را بنویسید که بگویم روی کدام بگذارید
سلام ..دوستان چطوری میشه هم منو تلویزیون سامسونگ رو فارسی کرد و هم دیجیتالش رو فعال کرد.مدلش اینهUa48h6400AR.دوستان راهنمایی کنید