نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی
خیلی خیلی ممنونم.
Printable View
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم.
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم.
سلام
پست اول ویرایش شد...
ممکنه برای مبتدی ها مفید باشه...
و همچنین تازه وارد ها به انجمن...
موفق باشید
با سلام
می خواستم ببینم میشه با دلفی مانند visual.net برای صفحات وب چیزی طراحی کرد یا نه
با تشکر
با سلام
میشه در دلفی فلش را لود کرد و یه سوال دیگه آدرس نسبی در دلفی چگونه است
با تشکر
سلامنقل قول:
برای طراحی صفحات وب کمی مشکله.
مگه کمپوننت یا ActiveX مخصوصی برای اینکار پیدا کنید.
برای اجرای فایل های فلش در دلفی هم قبلآ در انجمن کمپوننت گذاشته شده.
کلمه Flash رو جستجو کنید ممکنه پیداش کنید
موف باشید
سلام بچه ها من تو دلفی خیلی مبتدی هستم همینطور تو سی شارپ
حالا می خواستم بپرسم که برای کار و البته از نظر امکانات و آپ بودن کدوم یکی رو جدی بگیرم.بیزحمت یکم راهنمایی کنین من ترم 4 نرم افزار کاردانی هستم تازه این ترم دلفی و سی شارپ رو باهم داریم.یه کتاب گرفتم به اسم "همه با هم دلفی2005" و استاد سی شارپ هم یه جزوه داده خیلی ساده وخود آموز من می خوام کار با یکی از این دوتا رو به صورت جدی شروع کنم.لطفا آقایون و خانوم هایی که وارد هستند راهنماییم کنن.من اگه بتونم لینک جزوه سی شارپ رو میذ ارم استفاده کنید خیلی خوبه
سلام
بستگی به خودت داره که به کدوم بیشتر علاقه مند باشی ولی اگر نظر من رو بخوای (من کاردانی کامپیوترم ترم پیش تموم شد) دلفی زیاد کار کردم سی شارپ یه حدودی و وی بی هم حدودی من موقعی که ترم 4 بودم یکی از استادامون گفت بیا تو شرکت من یه خورده با بازار کار آشنا بشی من 2 هفته ای رفتم ولی به خاطر یه سری مشکلات دیگه نرفتم ولی فقط می تونم اینو بهت بگم که از این شاخه به اون شاخه پریدن رو بذار کنار من موقعی که دلفی داشتم همه می گفتن وی بی بهتره رفتم سراغ وی بی گفتن سی شارپ بهتره و ....
و این که تو این شرکت که یکی از شرکت های بزرگ نرم افزاری تهران هم هستش از حدود 100تا برنامه نویسی که اونجا بود فکر کنم90 تاشون دلفی کار می کردن و بقیه هم طراحی سایت با ASP و PHP البته دلفی و SQL Server چون بیشتر نرم افزاراشون دارای بانک اطلاعاتی بود
به هر حال من پیشنهاد می کنم دلفی کار کنی چون تو ایران کاربردش بیشتره البته از لحاظ قدرت بخوای جاوا اوله بعد سی شارپ بعد دلفی و وی بی ولی تو ایران جاوا کار زیاد نداریم ولی وی بی کار تا دلت بخواد داریم دلفی کار هم نسبتا زیاده ولی به نظر من واقعا دلفی عالیه نه این که چون تو انجمن دلفی پرسیدی می گم به خاطر بازار کاری که داره می گم
به نام خدا
سلام پس چی شد ؟
soldier
مرتضی جان، دارم روش کار میکنم. کامل شد حتمآ میزارم...
سلام دستم به دامنت سواجر جان
اومدم يه كد ساده بنويسم همون درومد
خواهش ميكنم راهنمايي كن :
من يه صفحه لاگين واسه برنامه ساختم و كاربر بايد كلمه عبور رو بنويسه اگه درست بود وارد فرم 3 بشه
حالا من از يه ديتابيس براي منبع پسورد ها استفاده كردم و اومدم و از دستور while براي چك كردن استفاده كردم
اونجور كه خودم فهميدم مشكل همين دستورست،ميتوني بگي كجاش اشكال داره
راستي اينم بگم كه براي چك كردن اول ديتا بيس رو به يه DBEdit لينك كردم و بعد بين edit 2 كه همون محل وارد كردن پسورد هست و dbedit مقايسه انجام ميدم
کد:procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
Table1.First;
while Table1.Eof = False do begin
if Edit2.Text = DBEdit1.Text then
Form3.Show
Form1.Hide
else
Table1.Next;
end;
ShowMessage('error');
end;