من نمیدونم چرا فیفا بازیکنای کلاسیک و قدیمی رو نمیزاره تو بازیاش...کسایی مثل ریوالدو هاجی استویچکف روماریو و مارادونا و قبل تر حتی مثل کرویف و بکن باوئر...حیف نیست واقعا...کار سختی هم نیست فک کنم واسشون...
Printable View
من نمیدونم چرا فیفا بازیکنای کلاسیک و قدیمی رو نمیزاره تو بازیاش...کسایی مثل ریوالدو هاجی استویچکف روماریو و مارادونا و قبل تر حتی مثل کرویف و بکن باوئر...حیف نیست واقعا...کار سختی هم نیست فک کنم واسشون...
تو فیفا 13 بازیکنانی مث کانتونا,حاجی و ... هستننقل قول:
همشون توی یه تیم هستن
ایران توی بازی مستقل FIFA WORLD CUP 2014 که تایید هم شده خواهد بود به صورت لایسنس شده. شاید افرادی مثل نکونام و شجاعی و تیموریان دژاگه قوچان نژاد و اگر داوری هم بیاد رو با چهره واقعی ببینیم چون تجربه بازی در اروپا دارند.
من که فکر کنم دژاگه قیافه واقعی داشته باشه. به جز اون فکر کنم شاید شجاعی و قوچان نژاد درست بشن.نقل قول:
خوبیش اینه که سال بعد فیساشون برای فیفا هم میاد.
به همین دلیل امید دارم شاهد تیم ملی تو فیفا 15 باشیم.
ایرانو یه جوری میسازن که نتونیم یک گلم باهاش بزنیم.
البته متاسفانه باید بگم که فکر کنم بازی World Cup برای نکس جن عرضه شه و بر اساس Ignite ساخته شه. پس pc باز ها مثل 2010 سرشون بی کلاه میمونه. و اگر بخواد برای PC . xbox 360 . ps3 عرضه شه مثل euro 2012 یک dlc باشه که کیفیت بالایی هم نداره
کاری نداره که رفیق،بذار رو سطح آماتور هرچی خواستی گل بزن.نقل قول:
تازه بسازن من تو کریر مود میکنمش برترین تیم ملی جهان :n02:
راستی باید یه کاری بکنن که بشه تیم حریف رو امارش رو دید و رنکینگ جهانی فیفا رو بزارن
راستی یک سوال داشتم چند وقتی .
کشورها و منطقه هایی که توی youth academy میتونیم ازشون بازیکن جذب کنیم بر چه اساسه . کشورهایی هستن که تیم ملیشون توی فیفا هست یا کشورهایی که لیگشون توی فیفا هست ؟ یعنی میگم اگه یه وقت فقط تیم ملی ایران به فرض بیاد تو فیفا توی youth هم میشه از ایران بازیکن پیدا کرد یا نه ؟
لیگ نیست، تیم ملیه.
مثلا چک که لیگش نیست، میشه ازش بازیکن پیدا کرد.
فکر کنم هندم که امسال اضافه شده میشه بهش scout فرستاد.
نیجریه رو نمیدونم تیم ملیش تو فیفا هست یا نه، ولی میشه ازش بازیکن اورد.