دوستان یه سوال :دی
من DLC Freedom Cry رو دانلود کردم و ریختمش :| ولی سیوام هیچ کدوم نیست :| چیکار کنم؟
Printable View
دوستان یه سوال :دی
من DLC Freedom Cry رو دانلود کردم و ریختمش :| ولی سیوام هیچ کدوم نیست :| چیکار کنم؟
من که تا حالا ندیدم antivirus بدون اطلاع دادن کاری انجام بده، بدشم قبلا مشکلی نداشتم بعد از نصب آپدیتها و dc اینجوری شد.
نه عزیز همه ی antivirus ها اگه کرکو ببینن به عنوان ویروس شناساییش میکنن..............و یک ملیون بار گفتم برای یک ملیون و یکمین بار دارم می گم اپدیت نصب نکنین.....بازی شما خیلی قوی بوده که فقط اسلحه ها عوض نمی شن....... اگه بازی در سطح پایین تری بود امکان داشت اصن دیگه نتونین بازی کنین............................اپدیت بعضی از فایل ها رو که تو خود درایوی که گیمو ریختین پاک میکنه:n02::n02::n02::n02:
هیچ کاری نمی تونین بکنین.......... شما باید از سیواتون یه backup می گرفتین......الان همه چیو باید از اول برین.....:n23:نقل قول:
البته یه سری از آپگرید ها به نقشه احتیاج داره که بیشتر تو کشتی های غرق شده هستن (plane elite) که اونا رو نگیری نمی تونی فول فول آپگرید کنی حتی اگه کل ماموریت ها رو رفته باشی .نقل قول:
خودم الان دو تا دیگه از آپگرید های مربوط به توپ ها رو بگیرم کشتیم فول آپگرید میشه میرم سراغ کشتی های legendry چهار گوشه نقشه دخلشونو بیارم .
بچه ها بدست اوردن پول توی این بازی به اندازه کافی دردسر داره ،آهن،چوب،پارچه و...هم بهش اضافه شدن!!
خب هرچی هم میگردم کشیتی لول4-5-8پیدا میکنم که اصلا نمیصرفه باهاشون درگیر بشم.
چاره بدست اوردن منابع خفن و زیاد چیه؟
یا کشتی های پر بار رو چطور میشه پیدا کرد؟
ماموریت های فرعی مثل assassins contract هرکدوم 1500 جایزه داره (البت به شرط اینکه دیده نشی که اونم راه داره ، میری تو بوته ها که دیده نشی یه دارت میزنی پس کله ی شخصی که باید بکشیش و همشون میریزن به جون هم و ...)نقل قول:
کشتیت رو که کم کم آپگرید کنی میتونی بری سمت پایین نقشه سمت چپ ، اونجا کشتی های بزرگ با بار های بزرگ :n02: هست که البته زدنشون هم یکم سخته . من الان با اون توپ دور بردم سه چهار بار آتیش بریزم رو سر اون کشتی بزرگا کارشون تمومه .
treasure map ها رو هم آدرسش رو از اون بار ها یی (Bar) که نوشیدنی میدن تو جزیره ها می تونی بگیری (200 چوق هزینه داره ولی میارزه چون معمولا 3000 گیرت میاد)
قلعه هایی هم که تو نقشه هست رو اول برو سراغ easy هاش و بگیرشون ، اونا هم پول میده بهت .
کشتی هایی که rum و suger دارن هم به خدمتشون برس چون شکر و بشکه های نوشیدنی رو به قیمت خوبی میخرن ازت . در ضمن بابت هیچ آپگریدی غیر از آپگرید های کشتیت پول نده ،بیشتر هم رو آپگرید آرمور کشتیت و توپخانش تمرکز کن ، کشتیت رو که قوی کنی میتونی باهاش پول دربیاری (البته پول حروم :n02:)
خلاصه که یا باید واسه پول درآوردن زحمت بکشی یا بزنی تو کار چیت .
چه کاریه از نرم افزار cheat engine استفاده می کنیم پول در اوردن دیگه کاری نخواهد داشت :n02:
جواب نمیده داداش:دینقل قول:
جواب میده داداش من اینو روی اساسین چهار امتحان کردم پولم شد 115830 باید فنشو بلد باشی
شاید یه تاپیک درباره ی کار کردن باهاشو برای مبتدی ها بزارم:n02: