سلام
خوب، ویندوز 64 بیتی نصب کن.
Printable View
سلام
خوب، ویندوز 64 بیتی نصب کن.
سلامنقل قول:
دقیقا منم همین مشکلو دارم البته ویندوزم enterprise 64 bit هست در حدود 2 دقیقه طول میکشه ری استارت بشه ولی شات دان فوق سرعت حدود 5 الی 10 ثانیه که اول مانیتور خاموش میشه بعد کیس
دوستان اگه روشی برا حل مشکل ری استارت دارن بگن
ممنون
نقل قول:
برای بستن پنجره های رابط مترو، میتونی ماوس رو به بالـــای صفحه ببری وقت پوینتر شکل یه دست شد کلیک کنی و
صفحه رو بکشی پایین بسته میشه !
یا اینکه ماوس رو به گوشه ی بالای سمت چپ ببری و به محیط قبلی سوییچ کنی. ولی قشنگترین راهش همون اولیه.
آقا ما اگه بخواهیم بکگراندش عکس نباشه مشکی باشه کجا باید بریم کی رو باید ببینیم؟!
ایا بازی های که در ویندوز های قبلی بود در ویندوز هشت حذف شده اند؟
نقل قول:
بازیها از بین رفته. به جاش اونارو باید از بخش store ( آنلاین ) پیدا کنید .. منتها دقیقن نمیدونم با پروکــسی میتونید وارد store بشین
یا نه... اگه تونستین از طریق این لینک پایین بازیهارو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بک گراند کجا ؟ دسکتاپ ؟نقل قول:
بکگراند دسکتاپنقل قول:
بک گراند کجا ؟ دسکتاپ ؟
Advanced appearance هم که حذف شده:n15:راهی هست اندازه ایکون های دسکتاپ رو کوچیک کنیم الان هر کدومش اندازه کله بیل گیتسه ؟
نقل قول:
خب توی دسکتاپ راست کلیک کن Personalize رو انتخاب کن و دکمه ی desktop background رو بزن و بعدش هم از لیست Solid color رو انتخاب کن هررنگی که دلت خواست.
برای کوچک کردن آیکان هم کافیه کلید کنترل رو نگه داری و دکمه ی وسطی ماوس رو بچرخونی !
سلام.دوستان من با چی پی ان نه با پروکسیفایر(ورژن جدید) نمیتونم به استور وصل بشم...اکانت مایکروسافت هم دارم...
لطفا کمک کنین...