-
تصاویر جدید از بازی FIFA 13
-
اینا که عینا از تریلر گرفته شده LOL
-
فقط امیدوارم مشکلات کریر مود رو برطرف کنه چیزای مسخره زیادی داره مثلا وقتی شما کوئیک سیمولیشن می زنید یه بازی رو اگه میزبان باشید به احتمال بالای 90 درصد برنده می شید و اگه میهمان باشید به احتمال 98 درصد بازنده یا مساوی میشه و این در حالیه که تیم شما خیلی خیلی قوی باشه باز هم این قوی بودن و بالا بودن اورال بازیکنان تیم باعث نمیشه شما بتونید در بازی خارج از خانه نتیجه بگیرید البته کوئیک سیم زدنی اینطوریه این مسلما باگ هست و ربطی به این نداره که چون شما توی زمین حریف هستید واسه همین احتمال باختتون می ره بالا چون توی تک بازی هایی مثل فینال های جام ها که توی زمین بی طرف هستید اگه تیم شما از شانس سمت چپ باشه برنده می شید سمت راست باشه احتمال 98 درصد می بازید اون بازی رو
چیزایی که خراب می کنه کریر مود رو کم نیست این یه چشمه بود بخوام از مشکلاتش بگم کلی باید مطلب بگم... خود پیغام های پاپ آپ که از بازیکنان برای ما که مربی هستیم میرسه غلطه و هوشمندانه نیست به طور کامل
مثلا نیمار توی تیم منه این بازیکن استامینای فوق العاده پائینی داره و خیلی دیر ریکاور میشه واسه بازی بعدی یعنی توی 1 هفته ابدا نمی تونه 2 تا بازی انجام بده و اگه بازی بدید زود پیغام می فرسته می گه استراحت بده ما هم بهش استراحت می دیم و فقط زمانی توی ترکیب فیکس می ذاریم که انرژی لازم رو داشته باشه این بازیکن زود زود شاکی میشه از اینکه ناراخته از اینکه بهش زیاد بازی نمی رسه! خوب آخه شیرین عقل خودت می گی استراحت بده بعد شاکی از اینی که بازی نمی رسه بهت این نشون میده روی این تیکه ها کار نشده وقتی یه بازیکنی مثل نیمار استامینای پائینی داره دیگه نباید از اینکه کم بازی می رسه بهش شاکی بشه بارها درخواست کرده که بذارمش توی لیست فروش!
یه مشکل دیگه هم اینه که بازیکنان New Comer 99 درصدشون فاقد تکنیک هستند یعنی اسکیل موهاشون تک ستاره اس الان یه بازیکن آرژانتینی دارم که از 16 سالگی توی باشگاه رشد کرده الان اورالش 87 هست فاکتور دریبلینگش 88 هست ولی اصلا بلد نیست تکنیک بزنه چون یک ستاره هست خوب اینن خیلی خیلی خیلی مسخره اس حداقل باید امکان رشد این درجه تکنیک رو هم می ذاشت که بازیکن وقتی رشد می کنه بتونه تکنیکی تر بشه و ححتی بتونه ترایت هم کسب کنه ولی اینارو هیچ کدومش رو فکر نکرده!
خلاصه امیدوارم توی نسخه جدید اینا برطرف بشه تا لذت کافی رو ببریم از فیفا 13
-
دوستان مشخص هست حداقل سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه؟
-
نقل قول:
دوستان مشخص هست حداقل سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه؟
قبل دادن پست سعی کنید صفحات قبل رو هم یه نگاهی بندازید:
برای حداقل هم سیستمی اعلام نکردند ولی شما با سیستمی که 12 رو اجرا کردید این رو هم میتونید اجرا کنید:
نقل قول:
سیستم پیشنهادی اعلام شد: + تصاویر جدید:
- CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). t
- Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. t
- 2Gigabyte of RAM
- DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). t
- ATI RADEON HD 2900. t
- NVIDIA GEFORCE 8800 GTt
-
نقل قول:
اینا که عینا از تریلر گرفته شده LOL
مشکلی نیست ، خلاصه که تصاویر مربوط به بازی FIFA 13 هستش از اون طرف شما شاید بخواهید یه زمانی رو بزارید و تریلر رو دانلود کنید و تماشا کنید در حالی که بعضی ها به همین عکس ها بسنده می کنند .
-
پیگیر لیگ های موجود در بازی بودم اول اینکه از بازگشت لیگ ترکیه خوشحال شدم ولی متاسفانه مثل اینکه لیگ عربستان هم اضافه شده.
این لیگ سطح کیفیش خیلی پایینه تنها کاری که میکنه کلی بازیکن عربستانی وارد کریر میکنه!! کاش بجاش لیگ یونان رو اضافه میکردن همینجوریش هم یونان کلی چندین تیم توی رِست او ورلد داره راحت میشه براش لیگ گذاشت کیفیت لیگش هم خوبه.
-
دوستان امیدوارم تو بخش ورچوال مد هم تغیراتی بده از جمله اینکه تو اول بازی ما که یه بازیکن سطح بالا نیستم هر تیم رو بخوای برداریم بعد فیکس تو اونجا بازی کنیم
یه چیز منو بیشتر از این ازار میداد بازی های که دوست نداری رو نمیتونی اسکیپ کنی در حالتی که فقط بازیکن هستی و این مشکل بود فرضا بازی لیگ قبل از جام حذفی هست من میخوام بازی جام حذفی رو انجام بدم ولی لیگ رو به طور اجبار باید بازی کنم بعدا هم بازیکن برای بازی جام حذفی استراحت اجباری داده میشه
ی
-
امیداورم حالت های برف و بارون تو این نسخه درست شده باشن !
-