نقل قول:
حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه . چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه .
واقعا نود سایت سافت گذر را بسته
Printable View
نقل قول:
حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه . چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه .
واقعا نود سایت سافت گذر را بسته
بله عزیزم سافت گذر رو بستهنقل قول:
آنتی ویروس AVG قبلا آپدیتش مجانی بود
بعد ب علت تحریم دیگ آپدیت نمیده و اگر نه خیلی عالی بود
آواست رو من خبر ندارم
کسپر رو میدونم ک اون هم مث نود سایتهای ک کلید میدن رو میبنده
ولی کسپر رو میشه فعلا دور زد ولی نود رو دیگ نمیشه
حالا من باید چیکار کنم تا از بلاک در بیام
امارم ب شدت میاد پایین
چون توی ایران هم خیلی ها از نود استفاده میکنن
لطفا در انجمن های تخصصی پی سی ورلد اطلاعات غلط به کاربرا ندین و سطح انجمن با اطلاعات غلط پایین نیاریننقل قول:
بله می خواد سریالهاش بفروشه هر سایتی که سریالهای غیر قانونی بر روی سایتش قرار بده اگه توسط شرکت اصلی انتی ویروس شناسایی بشه مسدود میشهنقل قول:
حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه
نمیدونستم کسپر اینقدر تو ایران قدرت داره که بتونه شرکتهای دیگه رو از میدون به در کنهنقل قول:
چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه
اوست به علتهای نامعلومی مسدود شد
در مورد avg بهتره نگاهی به صفحه اول سایتش بندازی و ربطی به شرکت کسپرسکی نداره لطفا از نشر اطلاعات غیر واقع در انجمن های پی سی ورلد خودداری کنید
www.avg.com
دوستان سلام .
چرا وقتی برای آپدیت سریال جدید رو وارد کردم حجم آپدیت حدود 40 مگ هست ؟ چرا اینقدر زیاد ؟ اخه تا دیروز که مشکلی نداشت و آپدیت بود و همیشه در حد چند صد کیلوبایت آپدیت میشد .
چرا اینطوری شد یهو ؟
سلام تو برنامه smart security چطوری میشه این پیغام های الکی که هی میاد و برای هر کاری ازمون اجازه میگیره و جلوش رو گرفت....اعصاب رو بهم ریخته برای حتی یه دانلود ساده هم اجازه میگیره
سلام
اقا یکی از دوستای ما نود خریده
یوزر پس باهاش نیست
یه سریال داره
این از کجا اکتیو میشه
سلامنقل قول:
احتمالا قبلا نود کرک کردین و حالا با سریال اپدیت کردین که اپدیت های قبلی پریده
باید کاربرای نود نظر بدن
سلامنقل قول:
سلام تو برنامه smart security چطوری میشه این پیغام های الکی که هی میاد و برای هر کاری ازمون اجازه میگیره و جلوش رو گرفت....اعصاب رو بهم ریخته برای حتی یه دانلود ساده هم اجازه میگیره
دقیقا مشخص نکردین سوالها مربوط به چه بخشی از نود هست اما
نود باز کنید کلید f5 بزنید طبق تصاویر عمل کنید و بخشهای فایروال و hips بر روی مد اتوماتیک بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا میتونید در قسمت پایین سمت راست گزینه defauit انتخاب کنید و تنظیمات پیشفرض اعمال کنید
سلامنقل قول:
به این لینک برید:
البته تو لیست کشورهاش ایران نداره! نمیدونم مشکل ساز میشه یا نه...کد:http://www.eset.com/me/activate/
سلام
لینک آپدیت آنلاین ESET smart security پاک شده
بی زحمت لینک آپدیت آنلاینش را برام بنویسید
ممنون
از میدون به در نکرده عزیزم . به مشتی کاربر رایگان این محصولات حمله کرده . حالا شما علاقه ای به اوست و ا وی جی نداری و بقیه که دارند.نقل قول:
دوست عزیز شما پشت صحنه را نمیبینی . فقط کسپرا میبینی . چشاتونا باز کنید همهچی معلومه . این داستانا از کجا اب میخوره.