من وقتی مرحله دوم بازی ساید میشن رو تموم کردم و می خوام بیان بیرون که تحویل کسی که میشن رو داده برم اینتوری میشه اسمه میشن Goldencat مرحله سوم بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من وقتی مرحله دوم بازی ساید میشن رو تموم کردم و می خوام بیان بیرون که تحویل کسی که میشن رو داده برم اینتوری میشه اسمه میشن Goldencat مرحله سوم بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید درایور گرافیکتو اپدیت کنی یا شاید رم کم میاری (چون این بازی رم زیادی میخواد . 2 گیگ هم بسه فکر کنم) . کلا فکر نکنم از بازی باشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
دکمه وسط موس رو فشار بدید و نگه دارین
موس رو ببرین روی اسپل یا هر چیز دیگه ای
شماره ای که می خواین بهش اختصاص بدین بزنین
موفق باشید
دوستان چند تا سوال داشتم
1.اگه بری سربازارو از پشت خفه کنی بیهوش شن kill به حساب نمیاد نه؟
2.اگه مثلا بدنشون رو بندازیم تو آب یا از ه بلندی پرت کنیم میمیرن و جزء kill به حساب میان؟
آخه من مرحله اول همه رو یا از پشت یا با دارت بیهوش کردم آخر Chaos رو high بود و نوشته بود 20 نفر رو کشتی:31:
3.میگم من الان 2-3 مرحله رو رو high chaos رد کردم دیگه نمیشه اون اون پایان خوبه رو دید؟
4.چرا وقتی بعضی از سرباز هارو میکشی نبدیل به خاکستر میشن بعضی ها نه؟اونایی که تبدیل به خاکستر میشن در آخر بازی جز کسایی که کشتمیشون قرار میگیرن دیگه نه؟
5.کشتن ویپر ها(درست گفتم دیگه نه؟) هم تاثیر داره؟
ممنون
بازیش خیلی آسونه قدم به قدم هم سیو می کنه.
اگه بخوای تویک مرحله دیده نشی و هیچکسو نکشی که اون قدرت ها و سلاح ها بی فایده اند و بازی هیجانی نداره.
اگرم بکشی که فوق العاده بازی ساده میشه.
نمی دونم چطوری میشه باهاش حال کرد !
حالا جریان این پایانها چیه ؟( لطفا اخرشو لو ندید فقط یک اشاره کوچک)
تا جایی که مییدونم بازی 3 پایان مختلف داره که بستگی داره مراحل رو چجوری بگذرونیننقل قول:
بازی تموم شد ؟! :sq_14: چرا اینقد کم بود ؟!!!!! یادمه یکی بازی کرده بود تو همین فروم گفت بازی چقد طولانیه ولی این که چیزی نبود. من یه هفته تفریحی بازی میکردم روی یه ساعت. تازه رو وری هارد. الان حالم گرفته شد دیدم مرحله ی بعدی زده the end :sq_3: خیلی بازی قشنگی بود و برام تبدیل به یک بازی خاطره انگیز شد. احتمال اینکه از اول برم هست ولی این دفعه همه رو میکشم :20:
درست شدنقل قول:
تشکر.
1.نه (البته در این موضوع بین علما شک هست)نقل قول:
2.پ ن پ چون مرگ ارومی بهشون دادی در اخر بازی ازت تقدیر میشه (اره دیگه . چون داری میکشیشون)
ممکنه یا دارتت از اون دارت خوب اورا نبوده یا همون که گفتم شاید kill به حساب بیان . ولی اگه جنازه هم زیاد پیدا بشه و اژیر و ... زده بشه باز هم high میشه .
3.میگن فقط یه مرحله رو میشه روی high رفت و بقیه رو باید رو low بری .
4.اون یه قدرتی هست که گرفتی به نام shadow kill . تو لیست قدرتی هات گوشه سمت راست پایین . اونطوری فقط پورد میشن تا کسی پیداشون نکنه . وگرنه همون kill هست .
5.فکر نکنم . احتمالا فقط گاردها .
اره موافقم . بازی از یه لحاظ کلی ابزار به ادم میده منتهی واقعا هیچ کدوم ضروری نیستن یعنی میشه به راحتی کل بازی رو فقط با dark vision و blink روی بهترین حالت تموم کرد . من اومدم دور دوم رو با خشونت و کشتار برم مثل دور اول لذت نداشت . به نظرم همون که مخفیانه بری خیلی لذتش بیشتره . منتهی از ابزارهات کمی هم استفاده کنی .نقل قول:
بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .نقل قول:
شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه .