من میخوام یه پرینتر لیزری تک رنگ برای مصرف خانگی بخرم قیمتش هم تا حد امکان از 200 بیشتر نباشه خودم از یه نفر پرسیدم پرینتر brother 2130 رو پیشنهاد داد اگه مارک مشابه بهتری سراغ دارین معرفی کنید ممنون.
Printable View
من میخوام یه پرینتر لیزری تک رنگ برای مصرف خانگی بخرم قیمتش هم تا حد امکان از 200 بیشتر نباشه خودم از یه نفر پرسیدم پرینتر brother 2130 رو پیشنهاد داد اگه مارک مشابه بهتری سراغ دارین معرفی کنید ممنون.
دوستان یه پرینتر hp 1102 pro که حدودا شش ماه کار کرده رو 170 میخوام بخرم، به نظر شما چطوره ؟ کارتریجشم فقط یه بار شارژ شده،پرینتر هم کاملا سالم هست
مشاوره برای خرید چاپگر لیزری رنگی یا سیاه سفید
با سلام
من کارم این طوره که معمولا سیاه سفید زیاد چاپ می کنم و ممکنه یک باره صد برگه با هم چاپ کنم ولی رنگی کم (مثلا در ماه یکی دو برگه یا کمی بیشتر) و از طرفی نیاز به اسکن و کپی هم دارم
حالا موندم چه نوع چاپگری بگیرم؟؟
رنگی؟؟ سیاه سفید ؟
تک کاره ؟ سه کاره؟
آیا پرینتر های رنگی نظیر اچ پی 1025 می تونند تعداد زیادی برگ سیاه سفید رو با قیمت مناسب چاپ کنند؟؟
پرینترهای چند کاره چطور؟؟ می تونند تعداد زیادی هم زمان چاپ کنند؟؟
در ضمن کدوم مارک بهتره؟؟ HP - canon-samsung??
ممنون می شم اگر بنده رو راهنمایی کنید
به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 7 ماه شده که از این برند خریدم و درمورد خدماتش هم راضی هستم ، البته تابه حال خراب نشده ولی هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی شرکت مادیران ، خوب جواب میدن.
سلام دوستان.
پرینتر سیاه سفید و اسکنر (با هم یا جدا) چی معرفی می کنین؟ هفته ای حدود 200 تا صفحه فوقش بخوام پرینت بگیرم.واسه یه مدرسه هست.
اولویت خریدم با پرینتر هستش.قیمتشم حداکثر حداکثر 300 تومن باشه.
خیلی ممنونم
جقدر سوال پرسیده شده این بخش دی:
پرینتر hp 1606dn رو می خواستم بخرم. قیمت به روز کسی داره؟
سلام دوستان ! قیمت canon lbp 6000 چنده الان ؟
کسی استفاده کرده ! من یه چیز میخوام ک مثل اسب کار کنه !این جاب میده ؟ نهایت پول هم 250
دوستان بهتره این بخشو حذف کنید، چون فقط وقت تلف کردنه ، مدیری کسی کلا نیست که جواب بده سوالاتو
سلام .
يه پرينتر ميخواستم كه كپي هم داشته باشه (تك رنگ ، ليزري) براي كار اداري حداقل 50 صفحه پرينت+كپي در روز . چه مدلي پيشنهاد ميديد ؟؟
سلام عطا جان.نقل قول:
سقف بودجه،گلم؟؟؟