اون نظر من بود.نقل قول:
در حالت کلی گزینه 3 هم خیلی خوبه و شما اگر میبینی
که گزینه 3 برات بهتره انتخاب کن. به هر حال شما میخوای پول بدی
و به هر حال حساب و کتابی تو کاره.
گزینه 3 هم خوبه.
Printable View
اون نظر من بود.نقل قول:
در حالت کلی گزینه 3 هم خیلی خوبه و شما اگر میبینی
که گزینه 3 برات بهتره انتخاب کن. به هر حال شما میخوای پول بدی
و به هر حال حساب و کتابی تو کاره.
گزینه 3 هم خوبه.
نقل قول:
اگر 2 میلیون تومان بالاتر یا پایین تر برات مشکلی نیست بودجه نهایی شما بین 18 تا 22 میلیون توماه خواهد بود.
گزینه های زیر هست:
پارس ELX
پارس LX با موتور TU5
پژو 206 SD V8
تندر 90
اینارو صفر میتونی انتخاب کنید. ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید تا راحت به نتیجه برسید.
پژو پارس مدل 87 قیمت 14500000 تومان
نقل قول:
تشکر ویژه
فقط :
(1) توی این مدت 1.5 ماه و 2000 کیلومتر ماشین می تونه بهش آسیب برسه مثلا به خاطر پرگاز رانندگی کردن و اینا ؟ مکانیکمون می گفت هر جوری هم باهاش تا کرده باشه مخصوصا چون اتومات هست و خود گیربکس یه مقدار نمی زاره به موتور فشار بیاد بیش از حد و ماشین هم صفر کمپانی بوده (احتمالا بیشتر هواش رو داشته) مساله ای براش پیش نمیاد... اصلا اینا مدت آب بندی باید مراقبت ویژه ای بشه ؟
(2) چجوری میشه از سلامت ماشین مطمئن شد؟ دیاگ لازمه؟ چون ما توی گرگان آشنایی نداریم که ببریم پیشش
با سلام خدمت اساتید محترم، بعد از کلی گشت و گذار برای انتخاب ماشین به این نتیجه رسیدم که از تجربیات شما استفاده کنم.
من یک l90 فول مدل 89 دارم که 60000 تا کار کرده و کم کم داره به خرج می افته، برای همین تصمیم گرفتم که عوضش کنم، اگه به خودم خیلی فشار بیارم می تونم 10 تومن روش پول بذارم یعنی نهایت بتونم تا 25 تومن هزینه برای خرید ماشین بکنم، البته رنج مطلوبم 20 الی 22 تومن هست. مشکلی با اینکه ثبت نام کنم و ماشین رو چند ماه بعدش تحویل بگریم ندارم، گزینه هایی که خودم بررسی کردم رو اینجا می نویسم، واقعاً نمی دونم خرید کدومشون منطقی هست و در دراز مدت، مثلاً 2 سال یا همین 60000 تا کارکرد اذیتم نمی کنن، چون l90 من خیلی ماشین راحت و خوبی بوده تو این مدت، می ترسم بعد از تعویض پشیمون شم. گزینه هایی که چک کردم اینا بوده:
سورن elx
206 تیپ 5
لیفان 620
mvm 530
mvm 315
ترجیحم به اینه که صفر بخرم. برام راحتی ماشین مهمه و آپشن هاش، مثلاً با کامپیوتر سفری خیلی حال می کنم، یا سانروف، ولی مهم تر اینه که ماشین به درد بخوری باشه و دست آدم رو تو پوست گردو نذاره، مصرفم تقریباً همش شهری هست و چون دو نفریم اندازش خیلی مهم نیست، فقط می خوام ماشن لشی نباشه.
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید، مهم تریم مطلب اینه کدوم این ماشن ها، یا گزینه های دیگه اگه موجود هستند، ماشین های بی دردسرتری هستند.
نقل قول:
با توجه به صحبت های شما میشه به
MVM 530 اشاره کرد که خودروی تازه وارد که به راحتی محصولات داخلی رو به چالش کشیده.
کیفیت بهتری داره امکانات و آپشن های خوبی داره موتور 4 سیلندر 2000 CC هم مصرف سوخت مناسب و قدرت و شتاب خوبی هم داره.
بین گزینه هایی که گفتین فعلا این مورد مناسب تره.
MVM 315 رو هنوز بررسیش نکردم.
سورن ELX با موتور EF7 هم هست که الان انتخابش شانیس شده به دلیل اینکه موتور EF7 اخیرا خرابی های زیادی به بار آورده.
لیفان 620 هم کمی قیمتش بالا رفته اما الان بازار داغی داره و طرفدار زیاد پیدا کرده اونم هم سطح MVM 530 به راحتی محصولات
داخلی رو پشت سر گذاشت.
مارو از لطفتون بی دریغ نزارید دوستاننقل قول:
شما در نظر دارین همون گزینه 2000 تا کارکرده رو بخرید؟نقل قول:
مشکلی نداره میتونید انتخاب کنید. نیازی به دیاگ هم نیست. 2000 تا کارکرد چیزی نیست.
ماشین رو به راحتی ببر نمایندگی پارس خودرو شهرتون بگو یه بازدید کنن. بگو میخوای بخری
راحت اینکارو برات انجام میدن.
مرسی واسه راهنماییتون من باقیمت پرشیا 87که 14.5 میگین قیمتشه حدود 18 میلیون میتونم بهش اضافه کنم جه ماشینی میتونم بخرم؟یه ماشین یب
دردسر میخواهم که واسم 3 سال بیدردسر کارکنه
گزينه هاي شما با حدود 35 تومن:نقل قول:
مزدا 3 نيمه فول كاركرده. مگان كاركره. اوانته كاركرده.زانتيا اخرين مدل (88)
كه با اين تفاصير مگان گزينه بهتريه چون با بودجه شما مدل 89 -90 1600 مي تونيد بخريد و كمي قديمي تره 2000 و گزينه اوانته هم در رده بعدي.
با 35 با توجه به افت قیمت زیاد مگان فکر کنم اتومات مدل 89 بشه خرید ( از روی قیمت های روزنامه عرض می کنم)نقل قول: