تاپیک فوق العاده ای دارید، تصاویر محشرند، ممنون
Printable View
تاپیک فوق العاده ای دارید، تصاویر محشرند، ممنون
با سلام ...
ghazal_ak جان بابت عکس ها ممنون ... اما یه لطفی بکن عکسها رو که حجمشون زیاده فقط لینکشون رو بزار ...عکسهای کوچک تر از 640در 480 رو تو پست بزار تا تاپیک سنگین نشه ...
موفق باشید .
تصاویر جدید دنباله دار هولمز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز و بسیار کوشا تو این تاپیک
تصاویری که زحمتشونو کشیدید واقعاً زیبا هستند و با تفکری کوتاه به اونا و مقایسه مقیاسهائی که برای
سیارات و کهکشانها در نظر گرفته میشه انسان فقط میتونه بگه :
فتبارک الله احسن الخالقین
عظمت در خلقت و زیبائی اونا واقعاً خیره کننده است . و دربرابر خالق این عالم :42:
و جالب اینکه مثل تمام موجودات زنده تولد ، دوران زندگی ، تکامل و درنهایت مرگ رو میشه براشون تقسیم
بندی کرد .
به هر حال
ممنون از این تلاش شما
من خیلی به نجوم علاقه دارم اگه براتون ممکنه چندتا عکس ومطلب برای من که مبتدی هستم بذارید
سحابي نشري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سحابی های نشری ابرهایی گازی با دمایی بسیار بالا هستند. اتم های موجود در این سحابی ها توسط تابش فرابنفش ستاره های اطراف دارای انرژی می شوند، این حالت را بر انگیختگی اتم ها می نامیم، در این حالت اتم ها تا زمانی که انرژی شان تمام شود از خود نور تابش می کنند (درست مانند لامپ های نئونی). معمولا اینگونه سحابی ها قرمز هستند و این بدان علت است که اتم هیدروژن سازنده اصلی آنهاست و این اتم در حالت برانگیختگی طیفی قرمز رنگ دارد، این موضوع برای دیگر اتم ها نیز صادق است و رنگ های دیگر نشان دهنده طیف برانگیخته اتم های دیگر اند. این سحابی ها را در مناطقی از فضا که در حال زایش ستاره ای هستند می توان یافت زیرا تراکم اتم های هیدروژن حاکی از شکل گیری ستارگان است . سحابی فوق نیز که آن را با نام روزت می شناسیم گونه ای از همین سحابی ها است. این جرم در صورت فلکی تکشاخ و در 3000 سال نوری از ما قرار دارد. این اثر زیبا نیز از تهران اما با ابزارهایی پیشرفته مانند CCD ثبت شده است.
عکس از صادق قمي زاده