دلیل اینکه رادیاتور فولادی توصیه میشه اینه که چون مبدل پکیج جنسش مسه، آب با برخورد به مس کاتولیز میشه و اگه این آب کاتولیز شده با آلمنیوم (جنس رادیاتور های پره ای) تماس پیدا کنه ، هیدروژنش جدا میشه و باعث میشه که رادیاتور هوا بگیره. اگه دقت کنی هنگام هوا گیری رادیاتور های آلمنیومی یه بوی خاصی میاد که اون بوی هیدروژنه.
اما اینکه من رادیاتور آلمنیومی بوتان رو توصیه میکنم اینه که این رادیاتور ها از داخل با یک لایه رنگ محافظت میشه و باعث میشه آب مستقیما به آلمنیوم نخوره. البته رادیاتور های پنلی (فولادی) واقعا کیفیت عالی دارن و گردش آب داخلشون خیلی خوب انجام میشه اما عمر طولانیه رادیاتور های آلمنیومی رو نداره و در ضمن در رادیاتور های پره ای اگه احیانا یک پره سوراخ بشه امکان تعویضش هست اما در پنلی ها باید کل پنل تعویض بشه. و همیچنین اگه احساس شد که تعداد پره های هر قسمت از خونه کمه خیلی راحت میشه بهش پره اضافه کرد اما در پنلی ها این امکان وجود نداره.
با همه این تفاسیر انتخاب بین فولادی و پره ای (آلمنیومی) سلیقه ای هستش چون هر دوتاش خوبن و هر کدوم یه سری خوبی ها داره.[/QU
1-ممنون از توضیحات خوبتون ،آموزنده بود اما بفرمایید کدوم یک از رادیاتورهای پانلی موجود در بازار را تایید می کنید ؟ وچرا ؟
2-دوست عزیز کاملا زدید تو ذوق فروشنده ها که ، با این خداحافظی غم انگیز تون ،رسما حضور فروشنده های فنی رو تایید نکردید!!! حتما که نباید دست به آچار بود به نظر من فروش و خدمات مکمل همند بالاخره خیلی از این دستگاههایی که خدماتیها نصب می کنند ما فروشنده ها کارشناسی قبل از خریدشو انجام می دهیم و اگر اشتباه کارشناسی کنیم که دیگه هر چه خدمات هم خوب باشه کمکی به مشتری نخواهد کرد ... و اکثر فروشنده های نسل جدید در بازارامروز، سواد این کار رو دارن و دوره های آموزشی زیادی دیدند خود من علاوه بر این که فوق دیپلم تاسیسات دارم مدرک فنی و حرفه ای هم دارم و دوره های آموزشی زیادی هم در شرکتهای مختلف گذراندم اما اگر شما و سایر دوستان احساس می کنید حضور ما فروشنده ها کیفیت فروم رو پایین میاره اعلام بفرمایید تا از همه رفیقان خداحافظی کنیم ...