برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا روی سیستم عاملی ISO هم میتونه خوب کار کنه با نه اصلا؟؟ کسی تست کرده که ساپورت میکنه یا نه!؟نقل قول:
عزیز مودم جیبی wifi میباشد اصلا به سیستم عامل کاری نداره هر وسیله ای که wireless داشته باشه میتونه به این مودم وصل بشه . نوت بوک موبایل تبلت و ...نقل قول:
من فکر کردم از اون مدل یو اس بی هست که مثل فلشه.اونا رو اطلاع دارین میشه استفاده کرد یا نه؟؟نقل قول:
سیم کارت ریدر قابلیت استفاده شدن در آیپد را نداردنقل قول:
من نسخه 4g را گرفتم. آیا برای استفاده از سیم کارت ایرانسل، باید کار خاصی انجام دهم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
یکی از دوستان بنده میخواد بره هند و بهش گفتم از اونجا آی پد جدید بگیره، دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته آی پد قبلی رو میگرن و 60 دلار میدی و یه آی پد نو بهت میدن، یعنی آی پد 2 دست دوم رو میگرن + مابه التفاوتش، و یه آی پد جدید نو میدن یا اینکه همون آی پد 2 رو فقط نوش رو بهت میدن
در مورد این پس دادن مالیات هم میشه توضیح بدید، روالش چطوره و اصلا چرا میگرن و که بخوان پس بدن؟
با تشکر
مالیات برای ساکنین اونجاست ، شما واسه پس گرفتن مالیات توی فرودگاه یه قسمت هایی هست که میتونید اون فاکتوری که بهتون میدن رو تحویل بدین و مالیات رو پس بگیرید حداقل توی پاریس برای لباس به این شکل بود :دی
تو چین خبر دارین چطوری هست؟؟ اینجوری باز؟نقل قول:
بله اپل برنامه Recycle داره ولی نه با این قیمت. به طور مثال برای آیپد 2 کاملا سالم (16 گیگ) 225 دلار و برای 64 گیگ 3G براتون 330 دلار از هزینه آیپد جدید کم می کنن.نقل قول:
بله چین هم 17 درصد مالیات داره و میشه پس گرفت.نقل قول: