HDMI تو DVI حدود 12 هزار توماننقل قول:
HDMI تو DVI حدود 12 هزار توماننقل قول:
سلام
من یه PS3 رو با کابل HDMI TO DVI به LCD وصل کردم !
الان هم می تونم از VGA BOX استفاده کنم ؟ اگه نمی شه به جاش از چی استفاده کنم ؟
این صدا رو من نفهمیدم چه جوری باید بکشم کابلش رو ! ( می شه یک ذره دقیق توضیح بدید )
فقط اسپیکر من جوریه که کابل خروجی صداش قابل جدا کردن نیست .
agha ba cable VGA HD AV chejuri be in speaker vaslesh konam?
کد:http://www.probit-ir.com/Support/NewsItem.aspx?NewsID=28
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
salam.bebakhshid finglish post mizanam, man chon systeme computeram payeene va nemishe bazi konam bahash baraye xboxam ye tabdile VGA HD AV CABLE kharidam. vali moshkelam ine ke sedash ro chejuri vasl konam? sime sedash ham kootahe. va inke nemidoonam chejuri vaslesh konam? speakeram ham probit LXL(U2)hastesh.
ببخشيد اينجا اين سوال رو مي پرسم!
يه LCD اينچ 32 و 1080p خوب رو مي خواستم(براي بازي كرن با 360) با مشخصات و قيمت
LEDچه ماركي رو پيشنهاد مي كنيد؟
با تشكر... .:11:
خوب من که اخرش این اسپیکر شمارو نفهمیدم چجوریه ولی اگه اسپیکرتون مثل این مدل قدیمی هاست که جای هیچ ورودی رو بر روی امپلی فایرش نداره شما باید برای داشتن صدا یک عدد تبدیل 2 سر مادگی 2 ب 1 جک 3.5mm خریداری کنیدنقل قول:
یه فیش 3.5 به کامپیوتر ورودی صدا وصل می شه و اون طرفش هم از همین جک یا همین فیش هستش که به اسپیکر وصل می شه و بعد 2 تا جای خروجی صدا داره که مثل فیش av هر کدوم از اسپیکر هاش با یه تک فیش به آمپلی وصل می شن. نمی دونم تونستم دقیقا منظورم رو بفهمونم یا نه؟ در ضمن ممکنه لطفا شما که زحمت راهنمایی من رو کشیدید یه عکس از این تبدیل بذارید؟ در ضمن من باید این تبدیل رو از الکترونیکی ها که وسایل برقی می فروشند بخرم یا کامپیوتری ها هم دارند؟
ببخشيد لطفا جواب ما رو هم بديد!!!:19:نقل قول:
من lcd w2261 vp LG دارم . براي اينكه كابل hdmi ايكس باكس رو به مانيتور وصل كنم حتما بايد كابل dvi كه به كيس وصله رو جدا كنم؟
نه دلیلی نداره که این کار رو کنید!نقل قول:
شما زمانی که با کابل HDMI کنسول رو به مانیتور وصل میکنید باید دکمه Source را که در کنار مانیتور هست بزنید تا تصویر ظاهر بشه.
آقا کسی جواب سوال من رو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟ معمولی برای کامپیوتر بگم یه ورودی صدا مثل همه اسپیکرها از طرف کیس می گیره و بعد 2 تا خروجی برای 2 تا اسپیکرش داره که البته فیشش مثل فیش av هستش. مثل فیش ورودی صدا از کیس نیست.نقل قول: