آقایی:46:نقل قول:
کلا باطریش یه کم طول می کشه شارژ بشه اونم رابطه مستقیم با میلی آمپرش داره طبیعیه
آقایی:46:نقل قول:
کلا باطریش یه کم طول می کشه شارژ بشه اونم رابطه مستقیم با میلی آمپرش داره طبیعیه
آقا مهدی دوستان قبلا زنگ زدن به موبایل علاالدین هرمزگان گفتن نوتهایی که ما داریم میدبای هست
اگر کره ای اصل میخوای (که شاید به دید بعضیها تفاوت نداشته باشه) سایت قطعه داره کره ای رو 975 میفروشه که کمترین قیمت فعلا هست
ما که باید فعلا صبر کنیم و تو کف بمونیم تا قیمتها متعادل بشه :31:کد:http://qateh.com/samsung
اگر واقعا 3ساعت باشه که پیر کنندس:دی
باید کمتر باشه فک کنم
فکر کنم درسته 3 ساعت باید باشه چون من جی 810 و امنیا اچ دی که داشتم هرکدوم 1200 تا 1500 میلی آمپر بودن و حدود 2.30 دقیقه طول میکشید تا شارژ بشه ..
گوشیه من که چه 80 درصد باشه چه 10 درصد هر شب ساعت 12 تا صب ساعت 10 تو شارژه سه ساعت که چیزی نی... والا :31:
والا ..... :31: برای من میزان زمان شارژ شدن مهم نیست چون تجربشو روی امنیا اچ دی دارم که 2.30 طول میکشید و مشکلی هم باهاش ندارم ... شب میام خونه میزنم تو شارژ دیگه .... فقط باور نمیشه که میگن 24 ساعته خالی میشه ... :13:نقل قول:
فقط یه سوالی دارم ... این گوشی به اندروید 4 قابل اپگرید هست یا تا آخر باید با 2.3.5 و 2.3.6 سر کنیم ... اصلا آندروید 4 خوبه ؟ فرقی با 2.3.5 و 2.3.6 داره ؟
به 4 هم طبق خبرهایی که دادن :دی آپدیت میشه هم نوت هم گالاکسی اس تو (دو) :دینقل قول:
فقط یه سوالی دارم ... این گوشی به اندروید 4 قابل اپگرید هست یا تا آخر باید با 2.3.5 و 2.3.6 سر کنیم ... اصلا آندروید 4 خوبه ؟ فرقی با 2.3.5 و 2.3.6 داره ؟
فرقش که تو ویدیو هایی که من دیدم از مقایسه نکسوس و نوت با این که سیپیو نکسوس مقداری پایین تره رو کاغذ ولی
سرعتش بعضی وقتها بهتر بود
تو مصرف باتری هم تو آپدیت های بعدی بهتر میشه کلا هر نسخه میاد بیرون مشکلات نسخه قبلو هم کمتر میکنه
البته برعکس این هم میتونه بشه
در مورد باطری هم گالاکسی تب پسر عموم روزی 3 بار میکنتش تو شارژ:دی البته صفحه 7 اینچیه ولی خوب باتریش به مراتب
بازم روی کاغذ از نوت بالاتر بود امیدورام تو آیس کیریم ساندویچ نون اضافه وضعیت باتریش بهتر بشه .
گالکسی s من حدود 3 - 3.15 طول میکشه تا از 0 درصد بشه 100 این که دیگه معلومه همین قدر طول میکشهنقل قول:
من چون نوت یه روز دستم بود نه شارژ شدنشو دیدم نه خالی شدنشو بنده خدا رو :31:
ولی اون دوستم که گوشی رو دادم بهش امروز دیدم راجع به شارژ پرسیدم گفت شارژشدنش طول می کشه ولی مصرف شارژش مثل گلکسی اس2 هست
اگه اینطور باشه خوبه
رفیق این چه حرفی بود :دی این الان بی چک و چونه قوی ترین گوشی اندرویدی ــه... مگه میشه آپدیت نشه... سونی واسه تک هسته ای های در پیتش از 4 سال پیش قول داد آپدیت میکنه :دینقل قول:
این گوشی 100% آپدیت خواهد شد... و فکر نکنم تا بیشتر از فوریه خریدارا رو منتظر بزاره...