قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
Printable View
قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560نقل قول:
به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج
اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.
اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [
با عرض معضرت
لینک ناصحیح بود و حذف شد .....
[QUOTE=hamedmn1987;6487003]هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:
Partition Wizard Professional Edition 5.2
نام یک نرم افزار پارتیشن بندی رایگان درایو می باشد که با پشتیبانی از سیستم عامل های ۳۲ و ۶۴ بیتی شامل اکس پی ، ویستا و سون ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی هرچه تمام تر هارد درایو های مورد نظر خود را بسازید و یا تغییر دهید . از قابلیت های مهم و اساسی این نرم افزار می توان به تبدیل پارتیشن ها ، کپی کردن ، فرمت ، تبدیل ، مخفی کردن و حذف آنها اشاره نمود .
با استفاده از Partition Wizard Home Edition دیگر هیچ نگرانی بابت از بین رفتن فایلهای در هنگام پارتیشن بندی هارددیسک خود نخواهید داشت و به طور مثال می توانید تنها با چند کلیک فضای یک درایو خود که دیگر جایی برای انباشته کردن اطلاعات را ندارد ، افزایش دهید بدون آنکه نیازی به تهیه بک آپ داشته باشید .
1375 با گارانتی 3 روزه گرفتمنقل قول:
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
کسی نصب کردهخ؟ من دارم دانلود میکنم 85 مگه مشکلی پیش نیاره با سیستم؟نقل قول:
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
کسانی که تهران هستند به من بزنگن خودم از جایی که خریدم رو معرفی میکنم 09127684935نقل قول:
همون جا تست میشه قسمت فنی شرکت
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه ههنقل قول:
کلا تا الان راضی بودم از این لپ تاپ خیلی خوشگلو با کلاسه و قوی
سلام به همه خوبایی که انقد باحال رو 502 بحث کردن تا من دبروز خریدمش . دمتون گرم لپ تاپه خوبیه . فقط من یه مشکل دارم . موقعی که بالا میاد بعد یکم استفاده یهو متوجه میشم یچیزی حدود نیم سانت از بالای دسکتاپ غیر قابل استفادس .. خوده دسکتاپ کامل هست . اگه چیزیم فول اسکرین کنی کامل کل صفحه رو میرگه ولی اگه پنجره هارو از اون دکمه ی ماکزیمایزشون بزنی کل صفحرو بگیرن اون نیم سانت گرفته نمیشه . اونجا والپیپر پشتش معلومه .
این دیگه چیه ؟؟؟
لوگ آفم میکنی درس میشه ولی نمی فهمی چی میشه که دو باره همین طوریه .
واسه شماها که اینطوری نیست ؟؟؟؟
اینگار مثلا یه نرم افزاره که یه چیز هیدن شده اون بالا میزاره .... نمیدونم والا این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟:41:
بچه ها بازی The Witcher 2 کمر لپ تاپمو شکست !
رو Ultra افت فریم شدید دارم. تا driver cpu رو دانلود کنم نتیجه بهتون بدم.
[/COLOR]
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه[/QUOTE]
منم با وی پی وصل شدم ولی 1ماه بیشتر فعال نکرد!!
2011/10/22 :13:
البته انتی ویروس خوبی هم نیست عوض کنم بهتره.
این درایور روی لپ تاپ من اجرا نشد! میگه فرق داره GPUت با این درایور