تشکر .من به نظرتون با برنامه مدرسه پیش برم یا کانون بهتره ؟
Printable View
تشکر .من به نظرتون با برنامه مدرسه پیش برم یا کانون بهتره ؟
شیمی 2 رو تو یه هفته می تونی کلشو با تستاشو بخونی مطلب خاصی نداره چون تو بالاتر مطالبش تکرار شدهنقل قول:
فیزیک 1 هم مطلبی نداره تو نصف هفته میشه همه چیشو یاد گرفت
راستی تو برنامتون سعی کنید یه جوری تنظیم کنید یه ماه اضافه بیاد چون حادثه خبر نمی کنه ممکنه چند هفته نتونید خوب درس بخونید اونجوری جبران بشه.
رو وقت الان حساس نشید.مهم اینه بتونید یه تستو بزنید.وقتو کم کردن مرحله بعد از تسلطه(یعنی بتونی اکثر تست ها رو بزنی)
موفق باشی
هیچ کدوم یه برنامه برای خودتون بنویسید که بتونید با هر دو پیش برید.نقل قول:
می خواستم از avator20002000 عزیز تشکر کنم .
داداش به نظر شما ما هندسرو چه جوری بخونیم؟ کلا هرچی میخونم مثله دوسته بالاییم احساس میکنم هیچی نخوندم!
مرسی
شیمی دو تو تابستون تموم میشه .معلممون هر دو هفته یه فصلشو امتحان میگیره که خیلی برنامه خوبیه .نقل قول:
شیمی 2 رو تو یه هفته می تونی کلشو با تستاشو بخونی مطلب خاصی نداره چون تو بالاتر مطالبش تکرار شده
فیزیک 1 هم مطلبی نداره تو نصف هفته میشه همه چیشو یاد گرفت
راستی تو برنامتون سعی کنید یه جوری تنظیم کنید یه ماه اضافه بیاد چون حادثه خبر نمی کنه ممکنه چند هفته نتونید خوب درس بخونید اونجوری جبران بشه.
رو وقت الان حساس نشید.مهم اینه بتونید یه تستو بزنید.وقتو کم کردن مرحله بعد از تسلطه(یعنی بتونی اکثر تست ها رو بزنی)
موفق باشی
فیزیک 1 زیاده ! گاج سفید حدود 400 -500 تا تست داره ! پدرم درومد .
من به جز وقت تقریبا مشکلی ندارم . همین الانش تمام فیزیک 3 و 2 کامل یادمه (فیزیک 1 نه ! من سال اول خیلی اوت بودم)
مگه هندسه که بعضی وقتا واقعا هیچ راهی نیست که چیزی که سوال میخواسته برسه به ذهنم
به جز اون از لحاظ حل کردن همه چیو میتونم حل کنم ولی نه تو وقت 1 دقیقه و 20-30 ثانیه
داداش گاج خیلی تستای تکراری داره بخاطر همین زیاده. شما میتونی از وقتت بهتر استفاده کنی. منظورم اینه که باید از وقتت بهتر استفاده کنی ! اگر مشکل خاصی (مفهومی منظورمه) توی نور نداری، پیشنهاد میکنم برو الگو رو بزن. برای کل نور حدود 250 تا تست آموزشی داره که خیلی جمع و جور و مفیده. این تعداد تست، کار اون 500 تا تست گاج رو برات انجام میده. الگو یه سری تست تکمیلی هم داره که فعلا نباید بزنی. این توصیه ی من رو جدی بگیر!
در مورد هندسه هم نگران نباش. این خاصیت هندسه هست! من هم دقیقا مثل تو بودم. ولی بخاطر علاقه ی زیادی که به هندسه و کتاب های آقای علی منصف شکری (:40:) داشتم، به مرور زمان و با تمرین تبدیل شدم به یه غول توی هندسه!!!! :5:
دوستان برای جمعبندیه نهایی هم حتما کتاب "پنج" رو بگیرید ، این کتاب 5 تا ازمون جامع رو از 5 تا استاد برتر کشور انتخاب کرده که سبک چند تست جدید کنکور رو من قبلا تو این کتاب دیدم ... حتی یک سوال هندسه کنکور 90 عین این کتاب بود !!!!!!!!!!!!
سلام.
چند تا سوال:
- در مورد ده استاد ریاضی اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مثلا سبکش چیه؟آموزش یا تست یا هردو ؟اگه تسته درسنامه هم داره؟تستاش تالیفیه یا غیر تالیفی؟مثل رمزینه دانش آموز و ... داره یا نه معمولیه؟ و از این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- میکروبانک گاج ریاضی تستاش سطحش چطوره؟تعداد تستاش چی؟
- خوندن رمزینه برای زدن نصف تستای ریاضی (جز هندسه ها و گسسته و جبر و آمار) کافیه واسه کسی که ریاضیش ضعیفه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نه چیا لازمه...
اون قسمتای قرمزش دقیقا مثل منه :31: منم عاشق فیزیکم اما ریاضی نه :31:نقل قول:
با خوندن رمزینه از ریاضی یکم خوشم اومده ولی همش ترس دارم...اینکه من که ریاضیم ضعیفه با خوندن این رمزینه تو یه مدت چکار میتونم بکنم...کافی هس؟نکنه بخونم و فراموش کنم و این حرفا :31:کسی تجربه ما رو داشته بیاد دلگرمی بده؟ :31: کسی که ریاضیش ضعیف بوده و ترس از فراموشی هم داشته و تو سال آخر متحول شده؟:31:
تنها نیستید بچه ها هستن این جا پی سی ورلد ... دهکده جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه کم کم کسایی که میخوان واسه سال دوم بخونن دارن اعلام میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آشنایی با بچه ها فعلا که پیشکسوتا هستن کم کم در طول سال تو همین تاپیک و چند تای دیگه بچه ها خودشونو نشون میدن...چند تا گروه هم هست میزارم هم شما هم بقیه استفاده کنند:
خرخون ها
گروه نفرات برتر کنکور 90کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1551
كنكوري هاي سال 90کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1467
♥♥کنــــکــوری هـــا♥♥کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1206
کنکوری هاکد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=636
من که همینا رو میشناختم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=893
این قسمت جست و جوی گروه ها مثل این که خرابه...من خودم گروه کنکوری های 91 رو زدم (ببینید چه امیدی به نتایج امسال دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )...انشاالله تکراری نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه های کنکوری 91 بیاین عضو شید هم همو بشناسیم...هم اتحادیه داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هم روحیه،دلگرمی،مشورت،اطلاع رسانی اخبار و ... و هم اینکه بدونیم چند نفر و کیا هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنكوري هاي سال 91
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1743
خیلی جالب هستش که یکی مثل من توی فیزیک و عربی راحت نیست و یکی هم مثل شما توی ریاضی راحت نیست.نقل قول:
ببین عزیز شاید تونسته باشم من یک راهکاری برای شما داشته باشم
ریاضی ::::::::::::::::::::: فکر کردن و حل مساله
یعنی برای پیشرفت در ریاضیات فقط فقط فقط فقط باید «فکر کرد و مساله حل کرد» حال اینکه می بینم یکی مثل شما و بعضی دوستان به دنبال کتاب و راه حل خاصی هستید برایم معما هستش. البته یک جورایی متوجه شرایط شما هستم ولی این تجربه و نظر شخصی خودم در مورد ریاضیات هستش.
من این را به خوبی باور دارم که «حل یک مساله ریاضی به طوری که ما را وادار به فکر کردن نماید و در انتها در ما احساس اطمینان ایجاد کند بهترین روند پیشرفت در ریاضیات می باشد» حال ممکن است که فردی بگوید که مباحث ریاضی متنوع و متفاوت می باشد و از این رو باید مسائل مختلفی را حل کرد. و حال این مطلب صحیح هست ولی باید دانست و توجه نمود که ماهیت ریاضی به گونه ای است که حل حتی یک مساله آن یعنی پیشرفت در تمامی مباحث آن و چرایی و درک درستی این مطلب به شناخت شما از ساختار ذهن انسان و تعامل آن با ماهیت ریاضی مرتبط می باشد.
بزار ساده برایت واگویه نمایم: اگر میخواهی که سطح و میزان پیشرفت خودت را در ریاضی بسنجی خودت را ببین که در حل و تشریح یک مساله ریاضی تا چقدر احساس اطمینان و یقین را در خودت لمس می کنی و به هر میزان هم که در حل یک مساله جدید میل و تمایل بیشتری نشان میدهی نشان از پیشرفت شما در ریاضیات هست.
حتی شما باید در روند آموزش ریاضی هم دقیقا همین روند حل مساله و لمس اطمینان را دنبال نمایی و متوجه این نکته هم باشی که ساعت ها فکر کردن بر روی یک مساله ریاضی خیلی خیلی خیلی بهتر از آن است که صورت چند مساله با راه حل آن را مطالعه و مرور نمایی حتی اگر بعد از ساعت ها فکر کردن بازهم به جواب نرسی و این ورزش ذهنی ای که انجام داده ای شاخص اصلی پیشرفت شما در ریاضیات می باشد.
عزیز دل برادر
این هایی که من واگویه کردم در واقع حرف های خودم نیست ها, این ها در واقع گفته های دکتر پرویز شهریاری هستش که من بارها و بارها در مطالعاتی که از کتاب ها و مقالات ایشان در مجله برهان داشته ام یاد گرفته ام
حال عزیز شما فیزیک من را دریاب
شما میگید بشینم از ابتدا کتاب درسی بخونم و مسائل حل کنم و....... ولی عزیز حداقل دو دور کامل تمامی مباحث فیزیک را خوانده ام به خصوص این دور آخری که مباحث را از آخر به ابتدا مرور کردم یعنی اول اومدم مبحث فیزیک کوانتومی و حالت جامد را خوندم و بعد هم امواج الکترومغناطیس و حرکت نوسانی و دینامیک و حرکت دایره ای ..... تا الی اول خط که میشد درک و لمس انرژی و ماهیت انرژی
ولی نکته این هستش که ارتباط بین مباحث و مفاهیم برایم چندان ملموس نیست و وقتی که بیشتر فکر می کنم می بینم که اصلا نمی توانم هیچ ارتباطی بین آنچه که خوانده ام پیدا نمایم و اساسا این فیزیک قرار هستش چه خلاء از زندگی بشر را پاسخ دهد که بعد بشود آن در قالب یک سوال کلی مطرح نمود.
ببین مثلا من این ها را به خوبی دریافتم که:
:::::: بیولوژی: علم مطالعه دنیای زندگان //// حال خیلی راحت از همان سلول شروع می کنم تا انواع جانوران و گیاهان و انسان و سیستم های بدن انسان و ژنتیک و تکامل و قارچ ها و آغازیان و باکتری و ویروس و هر موجود زنده ای را از تمامی زیر و زبرش را موشکافی می کنم و مطالعه اش را تا انتها میرم.
::::: شیمی: علم شناخت ماده ////// این هم خیلی راحت میدانم که تمامی مواد از مولکول و مولکول از اتم و بعد هم اتم را مطالعه می کنم و با انواع نظریات و ساختار اتم آشنا می شوم و بعد با انواع تعامل و ارتباط اتم ها و تشکیل پیوند و چرایی و چگونگی هریک از پیوندها و شناخت استثناها و عناصر و ترکیبات کووالانسی و یونی و داتیو و هیدروژنی و قطبی و غیر قطبی و هیبرید و شعاع یونی و کربن و سیلیسیم و ترکیبات آلی و آلکان و آلکن و آلکین و آلکیل و الکل و آلدهید و کتون و فنول و اسیدهای کربوکسیلیک و استر و صابون و انواع واکنش شیمیایی و جانشینی ساده و دو گانه و سوختن و تجزیه و ترکیب و استوکیومتری و مول و انواع محاسبه و موازنه واکنش و محاسبه مبادله گرما و قوانین گرما و کنترل خودبه خودی واکنش و دادوسند الکترون و آنتالپی و آنتروپی و ترمودینامیک شیمیایی و انواع محلول ها و چرایی انحلال و قدرت انحلال و میزان پیشرفت انحلال و الکترولیت و غیر الکترولیت و سرعت واکنش و عوامل موثر بر سرعت واکنش و نقش دما و فشار و کاتالیزگر در سرعت واکنش و محاسبه سرعت واکنش و انواع واکنش های کاتالیزشده همگن و ناهمگن و واکنش های تعادلی و چرایی و چگونگی کنترل پیشرفت واکنش های تعادلی و قانون لوشاتلیه و انواع تعادل همگن و ناهمگن و هابر آمونیاک ساز و نقش غلظت و فشار و دما در تعادل و اسید و باز و نمک و محلول بافر و اسید و باز ضعیف و قوی و درک و لمس قدرت اسیدی و انواع اسیدها و بازهای آلی و غیر آلی و واکنش های خنثی شدن و آمفوتر و جنگ و ستیز برای گرفتن الکترون و برتری فلزهای قلیایی بر قلیایی خالی و روی و مس و نقره و جیوه و طلا در دادن الکترون و سلول الکتروشیمیایی و پل نمکی و دیگه میرسیم به آخر خط (مسافران لطفا پیاده شین !!!!: به لاس وگاس خوش آمدید!)
:::: ریاضی هم که گفتم فقط فکر کردن و حل مساله که اگر یک وقت آن مساله ابوالوقاء بوزجانی در رسم دقیق زاویه قائمه را به من گفتند که میآمد یک خط راست می کشید و بعدش هم یک نقطه بر روی خط مشخص می کرد و بعدش هم همین طوری یک دایره عشقی به مرکزیت آن نقطه اولی که روی خط مشخص کرده و به هر شعاعی که حال می کند رسم می کند و بعد می بینه که دایره خط را در دو نقطه چپ و راستش قطع می کند و بعد میاد یکی از این دو نقطه تقاطع دایره با خط را در نظر میگیرد و مثلا سمت راستی را انتخاب می کند (امیدوارم شکل را جلو چشم خودت داری می بینیش دیگه) و بعد یک دایره دیگه به مرکزیت همین نقطه سمت راست دایره اولی که رسم کرده و به اندازه شعاع دایره اولی یک دایره دوم رسم می کند و بعد می بیند که این دایره دومی و دایره اولی همدیگر را در بالا و پاییین خطی که اول کار رسم کرده قطع می کند و بعد میاد آن نقطه تقاطع دو دایره در بالای خط را در نظر می گیرد و بعد آن نقطه را به مرکز دو دایره خط رسم می کند و بعد به امتداد یکی از این دو خط یک خط راست رسم می کند و به هر کجا که میرسد به نزدیکترین فاصله از مرکز هر دایره که خط راست رسم کند با خط اولی که رسم کرده است دقیقا زاویه قائمه ایجاد می کند و بعد پرسیده می شود که اثبات کنید و بفرمایید که چرا این زاویه قائمه شده است و وقتی یک نگاه به شکلی که تو ذهنم کشیدم می کنم می بینم که ایول به این ابوالوقاء بوزجانی این دیگه کی بوده با حداقل امکانات و بدون کامپیوتر و اتوکد و MATLAB و ... توانسته است همچین زاویه قائمه ای را با این دقت رسم نماید و بعد با خودم فکر می کنم فکر می کنم فکر می کنم (البته این فکر کردن دقیقا مرتبط می شود به همان زمان که سر کلاس درس بودم و معلم سوال را داغ داغ مطرح کرد) و بعد یه هویی توانستم فکر این ابوالوقاء بوزجانی ناقلا را بخونم که چه طوری تونسته با اطمینان بالا این زاویه قائمه را دقیق رسم کند که بعدش گفتم آقا میشه بی خیال تخته سیاه بشیم و همین طوری واسه ی شما واگویه نماییم که اولش بچه ها مخالفت می کنند و بعدش معلم قبول می کند که خیالی نیست و می پرسد که همین طوری میتونی برایم توضیح بدی که ابوالوقاء بوزجانی چه طوری عمل کرده است که بعد من گفتم حدس می زنم که فهمیدم که چه کرده است این مرد اومده خط را که رسم کرده و بعدم دایره اول و بعد هم دایره دوم و بعد هم اتصال آن سه نقطه و بعد یک مثلث در آن وسط دیده که مطمئن بوده این یک مثلث متساوی الاضلاع هستش چرا که هر سه شعاع دایره هستند که یک ضلع آن به عنوان شعاع مشترک دو دایره هستش و گفته که پس این زاویه هاش هم 60 هستش و بعد گفته که اگر یک ضلع بالای این مثلث را به اندازه خودش امتداد بدم در کنارش یک مثلث دیگه ایجاد میشه که متساوی الساقین هستش و بعد گفته که زاویه بزرگه این مثلث دومیه باید اندازه اش 120 باشه چون اگه 60 از 180 کم بشه میشه 120 تا و بعد گفته که اگه 120 را از 180 کم کنیم میشه 60 تا و اگه 60 بر دو تقسیم کنیم میشه 30 تا. حال این زاویه کوچک های مثلث متساوی الساقین میشه 30 تا و زاویه های مثلث متساوی الاضلاع اول را هم که پدیدار شد 60 هستش دیگه. حال 60 را که با 30 جمع کنیم میشه 90 تا که این همان اندازه زاویه قائمه ای هستش که ابوالوفاء رسمش کرده است و قصه تمام.
آقا دیگه خسته شدم :::::: اگه حوصله اش بود بعدا ادامه اش را میام و اشتباهاتی احتمالی ام را اصلاح خواهم نمود.
فقط همین را خواستم بگم که من میخوام در فیزیک به این ذهنیت برسم. همین
سلام دوستان
توروخدا این سوال منو جواب بدید.
من نظرای شمارو درمورد فیزیک خوندم وفقط خیلی گیج شدم :wac::wac:
درمورد فیزیک از بین کتابای خیلی سبز احمد مصلایی وگاج(چه سبز و چه سفیدش)کدوم رو پیشنهاد میدی؟واسه درصد بالای85 میخوام(واسه رتبه 2 یا حداقل 3رقمی زیر 400)اگه براتون زحمت نیس یه سیر مطالعاتی واسه فیزیک برام بده؟
امسال میخوام بترکونم:32::32:
گاج رو نگیرید خیلی بد توش کار کرده مطالبه حاشیه ای زیاد داره.